„Lietuviai – įgudę nuolaidų ekspertai, tad jų elgesys geriausiai atskleidžia, ar akcija išties yra jiems naudinga. Augintinių šeimininkai iškart ėmė šluoti „Gyvūnų fiestos“ prekes, o tai rodo, kad kainų pasiūlymai lojaliems pirkėjams – ypač patrauklūs. Ši akcija yra gera proga net ir ilgesniam laikui apsirūpinti visomis reikalingomis prekėmis savo augintiniams, o sutaupyti galima renkantis iš plataus kokybiškos produkcijos asortimento“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.

Ji primena, kad dar liko kelios dienos pasinaudoti „Gyvūnų fiestos“ pasiūlymais – iki 50 proc. nuolaidas su „Iki“ kortele suteikianti teminė akcija tęsiasi iki sekmadienio, rugsėjo 29 dienos. „Gyvūnų fiestos“ metu „Iki“ parduotuvėse galite įsigyti populiariausių gyvūnų prekių ženklų produktų už itin patrauklias kainas: „Pedigree“, „Whiskas“, „Sheba“, „Felix“, „Gourmet“, „Club 4 Paw“, taip pat vis populiarėjančios „ZooRoyal“ produkcijos.

„Tik „Iki“ parduotuvėse Lietuvoje randamą „ZooRoyal“ prekės ženklą atranda vis daugiau augintinių šeimininkų. Jo populiarumo priežastis visai paprasta: „ZooRoyal“ ėdalas yra toks pats visavertis ir kokybiškas, tik siūlomas patrauklesne kaina. Mums svarbu, kad kiekvienas pirkėjas galėtų tinkamai pasirūpinti savo augintiniu, net ir turėdamas ribotą biudžetą tam“, – pažymi G. Kitovė.

Nepraleiskite progos naujienų paragauti pigiau – į „Iki“ atkeliavo meksikietiški patiekalai

Šią savaitę verta nudžiuginti ne tik augintinius, bet ir populiariosios Meksikos virtuvės gerbėjus. „Iki“ ką tik pristatė pasaulio skonių įkvėptus 7 naujus meksikietiškus patiekalus, kurie papildė ir taip gausų bei pirkėjų itin pamėgtą „Pagaminta IKI“ asortimentą.

„Jau pagaminti ir patogiai supakuoti patiekalai – vis populiaresni. Jie padeda sutaupyti ir laiko, ir pinigų, todėl pirkėjai „Pagaminta IKI“ renkasi ir dienos pietums, ir į piknikus ar šeimos vakarienei. Kelis kartus per metus pristatome ir naujienų, kad pirkėjus vis galėtume palepinti naujais skoniais. Šįkart rudens sezonas įkvėptas pasaulio virtuvių, ir „Iki“ lentynose jau pasirodė 7 visiškai nauji meksikietiški patiekalai. Dabar pats metas atrasti naują savo sezono favoritą, nes starto proga su „Iki“ kortele galioja ir nuolaidos“, – pažymi G. Kitovė.

Nuo šiol arčiau namų esančiose „Iki“ parduotuvėse jau rasite buritų, kesadilijų, enčiladų ir fachitų, taip pat populiariųjų „bowl“ salotų, naujų troškinių ir sumuštinių. Iš viso – net 7 visiškai nauji „Iki“ kulinarų kruopščiai kurti patiekalai, kad būtų skanu, sotu ir nebrangu. Visus juos apžiūrėkite čia, o tuomet pasinaudokite ir nuolaidomis jų paskanauti už mažesnes kainas.

Atlaisvinkite vietos ir šaldikliuose, ir spintelėse – prasidėjo „Iki nuolaidiškės“

G. Kitovė primena, kad nuo ketvirtadienio taip pat prasidėjo ir pirkėjų pamėgtos „IKI savaitgalio nuolaidiškės“ su aibe naujų nuolaidų ištisoms prekių kategorijoms.

„Ši savaitė yra paskutinė daug dalyvių pritraukusiose Taupymo žaidynėse, tad verta pasinaudoti didžiosiomis savaitgalio nuolaidomis ir išauginti savo sutaupytą sumą. Juk kuo daugiau sutaupysite – tuo vertingesnį medalį galite laimėti. Jau išdalijome tūkstančius „Iki“ lojalumo taškų, šimtus „Iki“ dovanų kortelių, o didieji nugalėtojai bus skelbiami rugsėjo 30 dieną. Bet iš esmės juk laimi kiekvienas pirkėjas – jau vien tai, kad realiai sutaupoma, yra pergalė“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.

Sutaupyti dar lengviau prasidėjus savaitgalio nuolaidoms. Iki sekmadienio, rugsėjo 29 d., su „Iki“ kortele galima sutaupyti net 40 proc. perkant įvairius vytintus mėsos gaminius, pačią įvairiausią šaldytą produkciją – nuo picų iki koldūnų ir jūros gėrybių. O populiarieji „Clever“ sveriami svogūnai – vos 29 ct/kg.

Negana to, solidžios nuolaidos lojaliems pirkėjams skelbiamos ir „Iki“ šviežiai fasuotai mėsai, „Rokiškio naminis“ produkcijai, vaisvandeniams. Verta atlaisvinti ir daugiau vietos spintelėse, nes įvairių rūšių aliejui skelbiama 25 proc. nuolaida, o etninės virtuvės produktai – 30 proc. pigesni.

Dar daugiau, šį savaitgalį „Iki“ parduotuvėse 30 proc. nuolaida skelbiama ir pirkėjų mėgstamiausiai žuviai – lašišai. Akcija su „Iki“ kortele galioja 5 rūšių lašišoms ir jų gaminiams 3 širdelių parduotuvėse su šviežios žuvies ledo vitrina.

G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.