Plačiau apie renginio idėją bei jo metu svečių laukiančias pramogas, kalbamės su „Ogmios miesto“ marketingo vadovu Edgaru Valicku.

Proga linksmai pabūti kartu

Vilniečių tarpe, „Ogmios miestas“ jau yra užsitarnavęs šeimoms draugiškos erdvės reputaciją. Pasak pašnekovo E. Valicko, visai šeimai skirtų pramogų čia netrūksta niekada. „Tačiau užsisukę kasdieniuose rūpesčiuose ne visada randame joms laiko!“ – sako pašnekovas. „Na, o „Ogmios miesto“ gimtadienis ant žolės“ – puikus pretekstas to laiko atrasti ir kaip reikiant papramogauti kartu su šeima!” – priduria jis.

Ko jau ko, o pramogų gimtadienyje tikrai netrūks! Vaikų lauks net 4 skirtingi batutai, kūrybiniai kampeliai, kuriuose bus galima pasigaminti magnetuką, apyrankę, prisidėti prie „Ogmios miesto“ teritorijos grindinio marginimo spalvotomis kreidelėmis ar pabūti modeliais piešime ant veidukų! Ir tai dar ne viskas!

Mažuosius džiugins įvairiausios edukacinės veiklos, teatrai vaikams, galimybė pasijodinėti žirgu ar poniu, iš arti susipažinti ir nusifotografuoti su įvairiais egzotiniais gyvūnais: gyvate, agama, leopardiniu gekonu, smiltpele, balkanų ar žvaigždiniu vėžliu ir kt. Bus galima išbandyti virtualios realybės akinius.


Koks gi gimtadienis be vaišių ir geros muzikos?

Pasak „Ogmios miesto“ marketingo vadovo Edgaro Valicko, „gimtadienis ant žolės“ bus ne tik turiningas, bet ir skanus bei muzikalus! „Gimtadienio svečius vaišinsime cukraus vata bei kukurūzų spragėsiais; kviesime įsiamžinti nusipiešiant šeimos šaržą bei paklausyti įvairiausių muzikinių pasirodymų, tarp kurių ir ypatingojo „Ogmios miesto“ gimtadienio svečio – Donato Montvydo koncertas!“ – gimtadienio staigmenas vardija pašnekovas.

Visi „Ogmios miesto“ gimtadienio ant žolės“ renginiai ir pramogos – nemokamos! Išsamią jų programą bei daugiau informacijos rasite „Ogmios miesto“ internetiniame puslapyje bei socialiniuose tinkluose.

„Gimtadienis ant žolės“ – puiki proga pabūti lauke, pasimėgauti grynu prasidedančios vasaros oru bei smagiu ir turiningu laiku drauge su šeima ir draugais! Tad nepraleiskite progos!

Gimtadienio renginiai vyks šeštadienį, gegužės 27 d. nuo 11 iki 18 valandos.