Baltijos jūros pakrantė ir sodrūs jos pušynai padiktavo šios vakarienės temą – „Jūra ir miškas“. Neatsitiktinai pasirinkti ir ypatingo vakaro dirigentai – ne vieną gastronominį apdovanojimą ir „Michelin“ įvertinimą Europos restoranams pelnę du garsūs šefai Giorgio Pignagnoli ir Luigi Taglienti, meistriškai apjungiantys Italijos skonius ir lietuvišką paveldą.
Tai – jau antrasis pasaulinio garso šefų tandemo pasirodymas viešbučio „Palanga Life Balance SPA“ restorane „Palanga“. Pirmoji vakarienė sulaukė didelio susidomėjimo ir svečių palaikymo, o jų atsiliepimai tapo įkvėpimu nesustoti ir pakviesti svečius leistis į naujų skonių paieškas jūros ir miško apsuptyje.
„Talentingųjų šefų požiūris į maistą bei gaminimą sutapo su tuo, ko ieško mūsų svečiai – tikrumo ir aukščiausios kokybės. Kartu, be abejo, buvo įdomi ir jų pačių idėja – atskleisti Lietuvos pajūrio, mūsų viešbučio ir pačios vietovės viziją lėkštėje. Labai džiaugiamės, kad tokias gastronomines patirtis galime pasiūlyti pirmieji mūsų kurorte“, – sako viešbučio „Palanga Life Balance SPA“ vadovė Lina Poviliūnė.
Dermę lėkštėse kurs jūros ir žemės skoniai
Italijos šalies virtuvė akcentuoja paprastumą, tuo pačiu kokybę demonstruoja pabrėždama ne ingredientų gausą, o jų išskirtinumą. Nuoširdžią meilę maistui atspindės ir vakaro svečių lėkštėse dominuojantys itališkų ir lietuviškų skonių dermę kuriantys ingredientai – geriausia, ką mums dovanojo miškai ir jūros platybės.
Kartu su kolega vakaro meniu kūręs šefas G. Pignagnoli lengvai praskleidžia šio ypatingo vakaro skraistę ir žada nustebinti vakariene, kurioje pirmuoju smuiku gros ingredientų natūralumas ir darna su aplinka.
„Ši vakarienė yra ne tik apie skonius – ji apie naujus potyrius akims, mintims ir gomuriui, apie sau skiriamą laiką ir pojūtį, kurį šioje ypatingoje vietoje, viešbučio „Palanga Life Balance SPA“ restorane, kuria maistas, žmonės ir pati gamta“, – sako G. Pignagnoli ir kviečia kartu leistis į ypatingą gastronominę patirtį.
Leiskite sau pasimėgauti išskirtiniu poilsiu
Kurortas su gydančia gamta ir jos neįkainojamais turtais kviečia atgauti gyvenimo balansą ir pasisemti įsimintinų įspūdžių penkių žvaigždučių viešbutyje „Palanga Life Balance SPA“. Kiekviena viešbučio erdvė, teikiama paslauga ir interjero detalė čia sukurta galvojant apie kiekvieno svečio patogumą, jaukumą ir ypatingus pojūčius.
Šimtamečių pušų apsuptas viešbučio korpusas „Luxury“ džiugina maloniu klasikiniu interjeru ir jaukia elegancija, stilingasis „Design“ korpusas stebina netradicinėmis formomis ir estetika, o ypatingas „Vandenis suites“ korpusas dovanoja privatumą, ramybę ir aukščiausią kokybę. Planuojantiems poilsį gausioje artimųjų draugijoje, siūloma apsistoti atskirame kotedže įsikūrusiuose erdviuose ir jaukiuose trijų kambarių pilnai įrengtuose apartamentuose.
Viešbučio SPA centre patirkite tikrąją vidinę transformaciją, mėgaudamiesi masažais, grožio ir sveikatos procedūromis bei įvairių procedūrų deriniais, sudėtais į kelių dienų SPA programas. Patirkite tai, ką visa „Palanga Life Balance SPA“ komanda nuoširdžiai kūrė galvodama apie kiekvieną svečią.
„Jausdami pagarbą ypatingai gamtos vietai, kurioje esame įsikūrę, atvykstantiems svečiams kasdien kuriame tikro poilsio oazę, kurioje galima rasti visas SPA viešbučio paslaugas bei nuoširdų ir šiltą aptarnavimą. Mūsų šūkis – arčiau jūros, arčiau gamtos, arčiau savęs – tai ir atspindi. Esame laimingi galėdami pasiūlyti įsimintiną ir kokybišką poilsį kiekvienam mūsų svečiui, kurį rugpjūčio 23 d. vakarą papildys ir išskirtinė dviejų nuostabių šefų tandemo kuriama „Michelin“ degustacinė vakarienė“, – sako „Palanga Life Balance SPA“ vadovė L. Poviliūnė.