Pasinėrė į muzikos ir pramogų sūkurį

Šeštadienį susirinkusiuosius į šventę pasitiko veidrodiniai žmonės, kurie jau iš tolo prikaustė visų dėmesį savo blizgančiais kostiumais ir įspūdinga išvaizda. Jie kvietė lankytojus įsiamžinti ant raudonojo kilimo prie PC „MOLAS“ fotosienelės, o gerą nuotaiką visą dieną kūrė DJ, užtikrindamas smagią šventinę atmosferą.

Vakaro kulminacija tapo šventinis tortas ir Donato Montvydo pasirodymas. Koncertui baigiantis, dangaus skliautą nušvietė įspūdingi fejerverkai, kurie simboliškai užbaigė pirmąją šventės dieną.

Veiklos sutraukė tiek mažus, tiek didelius

Penktadienį ir šeštadienį prekybos centro lankytojų laukė plati pramogų įvairovė, tinkanti visai šeimai. Viena didžiausių renginio traukos vietų buvo 360 laipsnių kamera, leidusi užfiksuoti unikalius šventės momentus. Svečiai rikiavosi ir prie virtualios realybės pramogų, kurios leido pasinerti į visiškai kitą pasaulį ir patirti naujų pojūčių. Daugybė lankytojų panoro išbandyti savo sėkmę ir prie laimės rato, kur buvo galima laimėti įvairių prizų. Norintieji atsigaivinti galėjo mėgautis nealkoholiniais kokteiliais specialiame bare arba pasinaudoti „Ring for Molas drink“ sienele, kurioje paskambinus varpeliu buvo galima gauti gėrimą. Visi šventės dalyviai galėjo paskanauti cukraus vatos ir spragėsių, kurie ypač džiugino mažuosius lankytojus.

Jauniausieji šventės dalyviai taip pat turėjo galimybę pasidaryti laikinas tatuiruotes, jų laukė veidukų piešimas ir blizgučių stotelė, kur kiekvienas galėjo papuošti save spalvingomis detalėmis. Specialioje pramogų zonoje jų laukė ir „Bricks 4 Kidz“ edukacinės dirbtuvės bei „Robotikos akademijos“ stotelė, kur mažieji galėjo susipažinti su technologijomis ir robotikos pasauliu.

Taps nauju Panevėžio traukos centru

Atidarymo šventė pritraukė ne tik Panevėžio miesto gyventojus, bet ir svečius iš kitų regionų, atskleidusi prekybos centro ambicijas tapti svarbia vietos bendruomenės dalimi. Tikimasi, kad PC „MOLAS“ taps ne tik apsipirkimo, bet ir pramogų bei laisvalaikio centru, kuriame norėsis praleisti laiką su šeima ir draugais.