Pasitiks šiuolaikišku įvaizdžiu

Atnaujintas prekybos centras „MOLAS“ taps ne tik vieta apsipirkti, susitvarkyti kasdienius reikalus, bet ir jaukia laisvalaikio erdve. Prekybos centro interjeras ir eksterjeras buvo modernizuoti remiantis kitų PC „MOLAS“ tinklo centrų Kaune ir Klaipėdoje pavyzdžiais, suteikiant šviesų bei šiuolaikišką įvaizdį.

Prekybos centras „Babilonas“ virsta PC „MOLU“

„Panevėžio „MOLAS“ prisijungs prie „Westerwijk“ grupės valdomų prekybos centrų „MOLAS“ tinklo – šiuo metu Lietuvoje veikia jau du PC „MOLAS“, po vieną Kaune ir Klaipėdoje“, – sako prekybos centro valdytoja Asta Jasilionė.

Prekybos centras „Babilonas“ virsta PC „MOLU“

Lankytojų lauks atsinaujinusios parduotuvės

Be interjero ir eksterjero pokyčių, PC „MOLAS“ kviečia lankytojus atrasti ir atsinaujinusias parduotuves. Čia jų laukia nauja „Trespass“ sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvė, „Bubble Tea“ burbulinės arbatos kavinė bei jau pamėgti prekių ženklai ir paslaugų tiekėjai – prekybos centre veikia didžiausia regione „Norfos“ XXL formato parduotuvė, vienintelis Rytų Lietuvoje „Apollo“ kino teatras, visą parą veikiantis „GYM+“ sporto klubas, didžiausios regione „Topocentro“, „SportsDirect.com“, „Sinsay“ ir kitos parduotuvės bei paslaugų vietos.

Prekybos centras „Babilonas“ virsta PC „MOLU“

Atidarymo šventėje – gausybė pramogų ir dovanų

Atnaujinto PC „MOLAS“ atidarymo šventė žada įsimintiną renginį – lankytojų laukia daugybė nemokamų pramogų visai šeimai. Rugsėjo 20 d. visi svečiai bus vaišinami šventiniu tortu, o nepakartojamą atmosferą kurs gyvas Donato Montvydo koncertas, kuris neabejotinai taps viena laukiamiausių šventės akimirkų. Vakaro pabaigoje Panevėžio dangų nušvies fejerverkai.

Prekybos centras „Babilonas“ virsta PC „MOLU“

Abi šventės dienas lankytojus pasitiks ir gausybė kitų pramogų – renginio svečiai galės išmėginti specialiai įrengtą 360 laipsnių fotokamerą, kuri leis užfiksuoti unikalias akimirkas. Šventės metu veiks ir specialūs barai, kviesiantys pasimėgauti gaivinančiais gėrimais. Pramogų netrūks ir mažiesiems lankytojams – vaikai galės vaišintis spragėsiais ir cukraus vata, dalyvauti piešimo ant veidų sesijose, pasidaryti laikinas tatuiruotes ar pasipuošti blizgučiais. Technologijų gerbėjai galės išbandyti virtualios realybės pramogas, o visi apsipirkusieji turės galimybę sudalyvauti laimės rato loterijoje, kurios metu bus galima laimėti daugybę dovanų ir specialių prizų.

Prekybos centras „Babilonas“ virsta PC „MOLU“

O apsipirkti bus tikrai verta – lankytojų lauks ne tik išskirtinės nuolaidos, bet ir prekybos centro „MOLAS“ atidarymo proga iki rugsėjo 19 d. apsipirkus už 30 ir daugiau eurų, galimybė sudalyvauti loterijoje, kurios metu bus galima laimėti pasakiškas atostogas dviem penkių žvaigždučių viešbutyje Graikijoje su TEZ TOUR ! TEZ TOUR kelionę dovanoja kelionių agentūra SANTI TRAVELS. Laimėtojas bus paskelbtas rugsėjo 20 d.

Prekybos centras „Babilonas“ virsta PC „MOLU“

Visą renginio programą rasite čia.