PAULINI drabužių valyklos vadovas Paulius Slavinskas pasakoja, jog robotizuotos valymo linijos leido sutaupyti laiko visuose valymo procesuose: valant, skalbiant, šalinant dėmes, lyginant, komplektuojant ir išvežant darbužius. Be to, naujoviška valymo sistema padeda išlaikyti ir aukščiausią paslaugos kokybę – valymo linijos mechanizme integruoti automatizuoti procesai, o kiekvieną tekstilės gaminį prieš pristatymą tikrina PAULINI darbuotojai.

„Tokias valymo linijas Europoje turi Lenkija, Vokietija, Olandija ir Italija, tačiau Vilniuje įsikūrusi PAULINI pirmauja savo dydžiu ir modernumu“, – pasakoja PAULINI vadovas.

Robotizuota valykla

Robotus pasitelkia kaip pagalbą drabužių valymui

Naujoviškoje drabužių valykloje tam tikruose procesus gelbsti robotai:

„Įprastai išvalyti drabužiai yra kabinami ant specialių stovų ir vežami prie darbo vietų lyginimui rankiniu būdu, tačiau naujajame ceche šį procesą keičia automatizuota linija, kurios pagalba drabužiai lyginimo operatoriams pristatomi be papildomų pastangų. Marškinius ir kelnes taip pat padeda lyginti robotai, o išlyginti drabužiai automatizuota linija perduodami į drabužių kokybės kontrolės vietą. Po patikrinimo drabužiai keliauja į automatizuotą pakavimo vietą ir transportavimo linija perduodami į išrūšiavimo konvejerį, nuo kurio mūsų kurjeriai jį pasiima ir pristato į reikiamą skyrių“, – pasakoja P. Slavinskas.

Valyklos įrengimo darbai

Vienas iš automatizuotų sprendimų PAULINI valykloje – specialus vyriškų ir plačių UNISEX marškinių manekenas-robotas, leidžiantis automatizuoti lyginimą. Viena marškinių pora yra išlyginama vos per kelias minutes. Tokių marškinių valymas PAULINI kainuoja tik 1,90 EUR/vnt., jei valoma 10 vnt. arba 2,40 EUR, jei valoma 5-9 vnt.

Robotizuota valykla

Nors valymo linijoje dalį darbų atlikti padeda robotai, tai nereiškia, jog žmogiškųjų išteklių reikia mažiau – valymo cechas neapsieina be žmogaus prisilietimo prie lokalių dėmių, sudėtingesnių audinių lyginimo ir kruopštaus kokybės patikrinimo.

Galingumas didesnis, o kaštai mažesni

Naujoji PAULINI valykla yra viena didžiausių Europoje robotizuota drabužių valykla, kurios erdvės iš viso siekia daugiau nei 1300 kv. m. ploto. Į naują valymo centrą PAULINI investavo daugiau nei 700 tūkst. eurų. Paulius Slavinskas dalinasi, jog visos investicijos yra nukreiptos ne tik į inovatyvumą ir naujoves, bet ir į tvarumu grįstus sprendimus:

Valyklos įrengimo darbai

„Esame auganti ir nuolat į inovacijas investuojanti komanda. Verslo plėtrą planuojame itin atsakingai – tvarumas bei patogumas yra neatsiejama naujų erdvių sąlyga. Įsikūrę Urban HUB tapome viena pirmųjų moderniausių cheminio valymo valyklų Baltijos šalyse bei viena didžiausių robotizuotų valyklų Europoje. Urban HUB erdvėse yra įrengtos naujausios cheminio valymo mašinos, kurių pajėgumai bus galingesni nei įprastai, tačiau energijos kaštai – mažesni. Būtent mažesni kaštai leidžia pasiūlyti itin patrauklias kainas. “

Robotizuota valykla

Orientuota į šiuolaikinio žmogaus gyvenimo būdą

P. Slavinskas priduria, kad „Urban HUB“ patalpose įrengta ne tik drabužių valymo linija, bet ir modernios bei jaukios erdvės darbuotojams ir klientų aptarnavimui. Be to, paslaugos yra pritaikytos ir dažnai skubančiam žmogui:

Urban HUB klientų patogumui, čia yra įrengtas drabužių priėmimo punktas, kuriame teikiamos ir drabužių taisymo paslaugos. Tokį paslaugų paketą siūlome atsižvelgdami į šiuolaikinio žmogaus poreikį taupyti laiką – labai dažnai klientai naudojasi galimybe vienoje vietoje drabužius ir taisyti, ir valyti.“

Be to, būtent Urban HUB skyriuje yra teikiama skubaus valymo paslauga per 24 val. ir greičiau. Jai taikomas 100 proc. antkainis, tačiau galioja 30 proc. „DRAUGŲ“ nuolaida.

Robotizuota valykla

Atidarymo proga specialios nuolaidos

Naujosios valyklos atidarymo proga PAULINI siūlo patrauklias akcijas: 50 proc. nuolaida valymui iki 2024 metų galo. Be to, dabar galioja PAULINI kreditų pasiūlymas, kuris leidžia valymo paslaugas įsigyti su dar didesne nuolaida. Pavyzdžiui, pirkdami 50 kreditų gausite 65 EUR vertės kreditus PAULINI paslaugoms. Įsigijus kreditus dabar, jais naudotis galima tol, kol jie išsinaudos, laikas – neribojamas.