Verslų sąjunga atspindi pasaulines holistinio poilsio tendencijas

„Stebuklai SPA“ ir restorano „Stebuklai“ bendrasavininkė, interjero dizainerė, verslininkė

Viktorija Emde pasakoja, jog šis susijungimas įvyko siekiant klientams pasiūlyti ne tik kokybiško ir visapusiško poilsio erdves, bet ir geriausias sveikatingumo paslaugas ir ritualus.

Verslų sąjunga atspindi pasaulines holistinio poilsio tendencijas

„Manome, kad Nidai trūko tokio SPA centro su visapusišku paslaugų meniu, kuriame sustoja laikas. Norėjome, kad paslaugas teiktų profesionalai, turintys ilgametę patirtį. Todėl net nekilo abejonių, į ką kreiptis siekiant „Stebuklai SPA“ svečiams atverti aukščiausio lygio masažų ir ritualų kolekciją“, – apie partnerystę su „Nidos kopomis“ pasakoja ji.

Masažo namų „Nidos kopos“ įkūrėjas, kineziterapeutas Medartas Dabašauskas prisimindamas veiklos pradžią džiaugiasi, jog holistinio poilsio koncepcija, 2013 metais sumanyta kaip vasaros projektas, tapo sėkminga – masažo ekspertas skaičiuoja jau 12-tus veiklos metus.

Stebuklai SPA

„Per visą tą laiką įsitvirtinome kaip masažų rankomis ir gintaro terapijos profesionalai. Susijungę su „Stebuklai SPA“ kompleksu savo krypties nekeičiame – puoselėdami meilę, harmoniją, atjautą ir tarnystę, teikiame profesionalius masažus, skirtus vidinei darnai ir harmonijai atstatyti“, – veiklos tęstinumą žada M. Dabašauskas.

Ši verslų sąjunga atspindi pasaulines holistinio poilsio tendencijas, orientuotas ne tik į fizinį atsipalaidavimą, bet ir psichologinę gerovę. Pasak M. Dabašausko, dėl skubėjimo, interneto, nuolatinių krizių ir pokyčių pasaulyje gebėjimas kokybiškai pailsėti jau labai greitai taps gyvybiškai svarbiu įgūdžiu, o jo neįvaldžiusieji ims jausti skaudžias perdegimo pasekmes.

Stebuklai SPA

Patirti poilsį dar daugiau galimybių

Kalbėdamas apie šaltąjį sezoną, „Nidos kopos“ masažo namų įkūrėjas M. Dabašauskas pastebi, jog tai metas, kai mūsų energija ir dėmesys natūraliai ima gręžtis nuo išorinių dalykų į vidinius: „Virsmas vyksta visoje gamtoje, taigi tai yra palankus laikas darbui su savimi“, – pastebi specialistas.

Pasak jo, geroji žinia ta, kad dažniausiai užplūdusios slogios būsenos yra laikinos ir jas galima sušvelninti, transformuoti, įsisąmoninti ar net iš jų išsilaisvinti. Todėl šaltuoju sezonu masažai ir kitos procedūros „Stebuklai SPA“ atliekamos ant šildomų terapinių gintaro čiužinių, naudojant natūralius šildančius aliejus, o sustingę raumenys ir sąnariai liečiami karštais gintaro maišeliais.

Patirti poilsį – dar daugiau galimybių

Anot jo, kiekvieno čia dirbančio masažuotojo pagrindinė užduotis yra padėti žmogui atsipalaiduoti, nuraminti minčių srautus, atkurti gyvybinės energijos tekėjimą. Taip jo poilsio kokybė tampa visai kitokia, jis namo parsiveža naują patirtį, visai kitokią būseną.

„Susijungę su „Stebuklai SPA“ džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams dar daugiau poilsio ir terapinių galimybių, tokių, kaip kaitinimasis pirtyse, plaukiojimas baseine, atsipalaidavimas sukūrinėje vonioje“, – vardija M. Dabašauskas.

Modernūs grožio sprendimai ir ritualai už SPA erdvės ribų

„Stebuklai SPA“ svečiams siūlomas ir modernus grožio baras (angl. beauty bar) – mėgaujantis laiku baseinų erdvėse, galima pačiam atlikti mini grožio procedūras, įsigyjant prekių, tokių kaip drėkinančios veido, paakių kaukės, leidžiančios svečiui pačiam pasirinkti tuo metu norimas priemones, pritaikytas jo odos poreikiams.

Modernūs grožio sprendimai ir ritualai už SPA erdvės ribų

„Kuriant „Stebuklai SPA“ pasiūlą, atsižvelgėme į pasaulines sveikatingumo tendencijas ir klientų poreikius, tokius kaip savęs pažinimas per buvimą gamtoje, judesį ir garsą. Taigi dabar „Stebuklai SPA“ išeina už tradicinių SPA procedūrų meniu“, – sako SPA ir sveikatingumo verslų konsultantė Patricija Miklušienė.

Čia siūlomos sąmoningo kvėpavimo sesijos, garsų kelionės, jogos, meditacijos ir miško maudynių terapija. Visi „Stebuklai SPA“ ritualai leidžia ne tik atsipalaiduoti, bet ir pažinti Lietuvos pajūrio gamtą bet kuriuo metų laiku.

Šaltasis sezonas Nidoje – naujų patirčių metas

V. Emde sako, jog šaltuoju metų laiku į Nidą dažnai vyksta tie, kuriems laiko išvykai svetur nepakanka, tačiau siekia atitrūkti nuo įvairiomis veiklomis užpildyto kalendoriaus. Būtent Nidos gamta ir iki smulkmenų apgalvota „Stebuklai SPA“ komplekso aplinka padeda persikrauti ir sugrįžti į kasdienę rutiną pailsėjus vos per porą dienų.

„Norėdami sukurti unikalią erdvę ir išskirtinį interjerą, bendradarbiavome su įvairiais dizaineriais ir menininkais tiek iš Lietuvos, tiek iš viso pasaulio. Pavyzdžiui, kvapų kūrėja Laimė Kiškūnė sukūrė Nidos kvapą, kuriuo kvepia SPA erdvės, o kiekvienoje iš jų skamba vis kitokia muzika.

Šaltasis sezonas Nidoje – naujų patirčių metas

Interjere yra daugybė detalių, kurias pastebės vertinantys kokybę, tačiau čia ypač džiaugiamės esminiu elementu – magišką Nidos gamtą bet kokiu oru galima stebėti per milžiniškus „Stebuklai SPA“ langus“, – sako šios erdvės kūrėja V. Emde.

„Stebuklai SPA“ lankytojų patogumui yra ne tik du dideli baseinai, vaikų baseinas ir pirčių erdvė, bet ir atviras, kasdien veikiantis fojė (ang. lobby) baras, kur maistu galima mėgautis visus metus, kas dar nėra įprasta Nidoje. Atvykę poilsiautojai gali pasižvalgyti ir po meno galeriją be sienų, kur eksponuojami net penkiolikos menininkų darbai.

Šalia yra įsikūręs „Nidus“ viešbutis, todėl jo svečiams itin patogu naudotis norimomis SPA paslaugomis specialiomis sąlygomis. Taip pat ir „Nidos banga“ bei „Nidos namai“ viešbučiuose apsistojantiems svečiams suteikiamos tam tikros „Stebuklai SPA“ nuolaidos ir privilegijos.