Plaukimas vandens motociklu arba banglente


Jei kada akimis teko pavydžiai nulydėti jūros ar ežero bangas skrodžiantį vandens motociklą ar banglentę, metas išdrįsti tai padaryti patiems! Aktyvių pramogų entuziastai „Ciongo“ užtikrins, kad atvykusiųjų lauktų ne tik plaukimui ir įspūdžiams paruoštos vandens pramogų priemonės, instruktoriaus patarimai, bet ir saugumą užtikrinanti gelbėjimosi liemenė, o Kauno marios, kuriose vykdomi plaukimai, apdovanos nuostabiais vaizdais.

Pasivažinėjimas elektriniu motociklu, keturračiu, bagiu


Tai beprotiškas geros energijos ir naujų potyrių pliūpsnis Vilniuje! O kad jų būtų kuo daugiau, rūpinsis „Pramogų safaris“ – ilgametę patirtį sukaupusi komanda, padedanti įsikrauti pozityvumo važinėjantis dviratėmis ir keturratėmis transporto priemonėmis. Puikiai praleisti laiką padės ne tik keturračiai ar bagiai, bet ir elektriniai motociklai „Sur-Ron“: jie puikiai manevruoja, yra nesunkūs ir tvirti, didelio skersmens ratai puikiai kimba su keliu, tad net ir važiuojantiems pirmą kartą bus lengva pasitikėti šio motociklo galimybėmis!

Pramogos „OFFROAD PARK by GERA DOVANA“


Šis bekelės parkas Vilniaus rajone atviras visiems galingų automobilių entuziastams. Jame rasite dėmesio vertas transporto priemones: gigantiškąjį „Monster Van“, įspūdingo pravažumo karinį žvėrį visureigį „Hummer H1“, „plaukti“ gebantį karinį pėstininkų transporterį „Bandvagn 202“, keturračio, riedlentės ir tanko savybių derinį „mažąjį visureigį“ tankriedį ir charakteringą sportinį automobilį „Porsche Cayenne S“. Išbandyti bent vieną – tiesiog privaloma: pralėkti miško takeliais ir negrįstais keliukais bus ilgam įstrigsiantis vasaros nuotykis!

Plaukimas vandens formule


Skrieti vandens paviršiumi 140 km/h greičiu F2 bolidu – tikra šios vasaros svajonė! Tai unikali pramoga Lietuvoje: šis bolidas identiškas lenktynių formulei, tik pritaikytas dviem asmenims. 2,5 litrų darbinio tūrio, šešių cilindrų „Mercury“ variklis, išvystantis daugiau kaip 200 arklio galių, leis mėgautis gryno adrenalino antplūdžiu. Formulę valdantis profesionalus lenktynininkus puikiai išmano šio motorlaivio sugebėjimus ir galimybes, tad tai bus nepamirštamas ir įspūdžių kupinas plaukimas!

Važiavimas superautomobiliu


Jei dar to nepadarėte, išbandyti vikrųjį „Lamborghini Huracan“ ar eiklųjį „Ferrari“ šią vasarą tiesiog privaloma. Įsitaisius šturmano vietoje arba vairuojant pačiam bet kurį iš šių automobilį Vilniaus, Kauno mieste ar Nemuno žiedo trasoje aplankys nekasdieniai pojūčiai ir malonus pilvą kutenantis jaudulys!

Šaudymas


Tai pramoga, leisianti pasitikrinti rankos tvirtumą ir akies taiklumą, ir, žinoma, apdovanosianti adrenalino užtaisu visai likusiai vasarai! Šaudymo centre „eHunt“ rasite per 40 skirtingų ginklų, su kuriais galėsite išbandyti taktinį šaudymą, pašaudyti iš kulkosvaidžio, snaiperio šautuvu, čia taip pat teikiama vienintelė tokia Pabaltyje naktinio šaudymo paslauga. Net ir pirmą kartą laikantys ginklą galės pasijusti tikromis veiksmo filmo žvaigždėmis ir jausti jaudulio šiurpuliukų bangą, o po pramogos visuomet galima pasikaitinti gerai iškūrentoje pirtyje ar užkąsti teritorijoje įrengtose pavėsinėse.

Plaukimas skaidria baidare


Kokia vasara be irklų!.. „Ežero gelmės“ kviečia persėsti į skaidrią baidarę ir plaukti vaizdingiausiame Trakuose Galvės ežere. Dieną plaukimo metu galima stebėti ežero augmeniją krante, grožėtis Trakų pilies didybe ir Užutrakio dvaro prabanga, naktį spalvingasis baidarių apšvietimas padės išvysti povandeninius turtus ir, žinoma, įneš gausybę romantikos!

Čiuožimas vandenlente


Tai – dar viena „patrakusi“ pramoga tiems, kas, regis, gimė vandenyje! Lietuvoje veikia net keli vandens pramogų parkai, atviri ir tiems, kurie šią atrakciją bandys pirmą kartą: Vilniuje laukia „Splash“ bei „Wake Inn“, pastarasis taip pat veikia ir Zarasuose, na o Anykščiuose galėsite pramogauti Pagojės tvenkinyje įkurtame „Wake Pond“. Vasara – vandens pramogų sezonas, tad daugiau pramogų su vandenlentėmis ieškokite www.geradovana.lt!

Nuotykiai medžių viršūnėse


Pramogaudami „UNO Parks“ galėsite smagiai praleisti laiką su draugais, bendradarbiais ar šeima – čia kiekvienas turės galimybę išgyventi tikrų tikriausią nepamirštamą nuotykį! Trasos pritaikytos ir mažyliams, ir profesionaliems alpinistams, tad kiekvienas išsirinks sau tinkamą. Tikras drąsos išbandymas laukia tų, kurie išdrįs nusileisti „Drambliaskrydžiu“: tai pati nutrūktgalviškiausia „UNO Parks“ pramoga, priversianti pamiršti net savo vardą...

Dažasvydis


Šis aktyvus, pilnas netikėtumų, įtampos ir emocijų žaidimas apdovanos vasarišku emocijų pliūpsniu tiek vyrus, tiek moteris, tiek vaikus. Čia neteks nuobodžiauti: adrenalinas, azartas ir pergalės troškimas praskaidrins dieną ir pakels nuotaiką. Vasara padovanoja daugybę ypatingų progų švęsti, tad gal būtent dažasvydžio žaidime surengsite puikiausią gyvenime mergvakarį, bernvakarį ar gimtadienį?..

Tai tik kelios idėjos nepamirštamai vasarai, daugiau jų rasite el. parduotuvėje www.geradovana.lt arba firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei stenduose visoje Lietuvoje. Geras emocijas žadančios pramogos el. pašto dėžutėje gali atsidurti mažiau nei per 1 minutę. Dovanų čekiai ir dovanų rinkiniai galioja iki 12 mėn., be to, suteikiama galimybė dar kuriam laikui pratęsti jų galiojimą ar dovaną nemokamai pakeisti kita, o išsirinkti tinkamiausią iš daugiau nei 3 000 variantų visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai. „Gera dovana“ – dovanoti gera!