Daugiausiai atnaujinimų sulaukė kompaktiškasis „Galaxy Flip5“ lankstomas telefonas

Pastaruosius kelis metus daugiausiai dėmesio spaudoje gaudavo didysis „Samsung Galaxy Fold“ lankstomas telefonas, tačiau šiemet kaip niekad smarkiai atnaujintas buvo „Galaxy Flip5“. Pagrindinė naujovė – beveik 4 kartus didesnis „Flex Window“ išorėje esantis ekranas, leidžiantis telefonu naudotis jo neatlenkus.

Iki šiol daugelis „Galaxy Flip“ serijos naudotojų kalbėjo apie tai, kad norėtų didesnio išorinio ekrano, leidžiančio naudotis bent dalimi telefono funkcijų jo neatlenkus. Naujasis „Flex Window“ išorinis ekranas yra lengvai suasmeninimas, panašiai kaip „Samsung“ išmanieji laikrodžiai, tačiau tuo pačiu jis leidžia naudoti praktiškai visą įprastą telefono funkcionalumą: tikrinti orus, valdyti muzikos grotuvą, pasiekti įvairius nustatymus, atsakyti į praleistą skambutį ar atrašyti žinutes.

„Samsung Galaxy Flip5“ telefonas

Be abejo, „Galaxy Flip5“ yra ir vienas iš geriausių išmaniųjų telefonų rinkoje turinio kūrėjams. Šio įrenginio užfiksuojami vaizdai yra ryškūs ir detalūs net ir priartinus vaizdą 10 kartų, o didesnis „Flex Window“ išorinis ekranas leidžia galine kamera darytis aukščiausios kokybės asmenukes.

O galbūt norite pasidaryti nuotrauką miesto ar gamtos fone? Ar su grupe draugų? Tokiu atveju galima pasinaudoti „Flex Mode“ režimu. Fotografuoti draugus padės „Dual Preview“, o „Super Steady“ funkcija pasirūpins tobulu vaizdo stabilizavimu.

„Galaxy Fold5“: telefonas norintiems maksimalaus produktyvumo

„Galaxy Fold“ yra aukščiausios klasės lankstomų telefonų serija ir šiais metais tai nepasikeitė. Naujasis „Fold5“ yra lengviausias ir ploniausias serijos telefonas, tačiau tuo pačiu „Samsung“ užtikrino ilgesnį baterijos tarnavimo laiką ir daugiau galios.

„Samsung Galaxy Fold5“ telefonas

„Galaxy Fold5“ įvertins kiekvienas produktyvumo mylėtojas ir aktyvus telefonų naudotojas. Tai yra absoliučiai geriausias išmaniojo telefono pasirinkimas tiems, kas nori maksimalaus produktyvumo. „Multi Window“ funkcija leidžia lengvai naudotis keliomis aplikacijomis vienu metu, o „App Continuity“ – jas lengvai perjungti. Šiemet „Galaxy Fold5“ gavo ir atnaujintą bei visų pamiltą „S Pen“ rašiklį. Jį talpinti galima naujajame „Slim S Pen Case“ dėkle, kuri yra beveik tokio paties storio, kaip ir įprasti telefonų dėklai. Šie įrankiai užtikrina patogų visų aplikacijų naudojimą, lengvą darbą ir leidžia šio įrenginio naudotojams užtikrinti net labiau komplikuotas užduotis iš bet kurios pasaulio vietos, tiesiog savo telefonu.

Naujieji „Galaxy“ išmanieji laikrodžiai – tiems, kam rūpi sveikata

„Samsung“ savo renginio metu šiemet pristatė ir dvi naujas išmaniųjų laikrodžių serijas – „Galaxy Watch6“ ir „Galaxy Watch6 Classic“. Abu modeliai turi didesnį ir ryškesnį ekraną, taip pat daugiau sveikatingumo funkcijų, interaktyvesnę vartotojo sąsają ir daugiau ciferblatų pasirinkimų tiems, kas nori išsiskirti.

„Galaxy Watch 6“ laikrodis

Viena iš įdomiausių naujovių – „Sleep Score Factors“ miego analizė, apimanti miego trukmę, ciklus, prabudimų trukmę, fizinį bei emocinį atsigavimą. Na, o patobulinti „Miego mokymai“ leis visus šiuos duomenis paversti realiais veiksmais, padėsiančiais pagerinti jūsų miego kokybę: pavyzdžiui, artėjant poilsio laikui, bus automatiškai pakeičiami jūsų išmaniųjų namų ir telefono nustatymai.

Naujieji įrenginiai motyvuos jus ir daugiau judėti. Pavyzdžiui, kūno sudėties funkcija nustato skeleto raumenų būklę, bazinę medžiagų apykaitos normą, vandens kiekį kūne ir kūno riebalų procentinę dalį bei pateikia išsamią laikrodžio savininko kūno ir fizinės būklės apžvalgą.

„Galaxy Tab S9“ serija – ieškantiems universaliausio planšetinio kompiuterio

Galiausiai, renginyje „Samsung“ pristatė ir net tris aukščiausios klasės planetinių kompiuterių modelius: „Galaxy Tab S9“, „Galaxy Tab S9+“ ir „Galaxy Tab S9 Ultra“. Visi trys įrenginiai naudoja itin galingą „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius bei „Dynamic AMOLED 2X“ ekraną, taip pat palaiko „S Pen“ rašiklius.

Didžiausias iš šių 3 įrenginių, „Tab S9 Ultra“, turi net 14,6 colių ekraną ir keturių garsiakalbių „AKG“ garso sistemą su „Dolby Atmos.“ Tad tai yra tobulas įrenginys tiems, kas nori pakeisti savo nešiojamą kompiuterį paprasčiau naudojamu, bet galingu ir platų funkcionalumą turinčiu planšetiniu kompiuteriu.

„Galaxy Tab S9“ planšetinis kompiuteris

Visi „Tab S9“ serijos prietaisai turi „Multi Window“ funkcionalumą ir, žinoma, „DeX“ režimą, kuris kartu su „Book Cover“ klaviatūra paverčia „Tab S9“ serijos įrenginius į pilnaverčius nešiojamus kompiuterius su planšetėms būdingu kompaktiškumu.

„Galaxy Tab S9“ yra geriausia planšetinių kompiuterių serija tiems, kas ieško tobulo balanso tarp pramogų ir sudėtingų darbų. Ši serija sukurta taip, kad leistų dirbti, būti kūrybiškiems ir produktyviems, tačiau tuo pačiu su šiais įrenginiais galima itin patogiai žiūrėti filmus, serialus, naršyti internete ar žaisti grafiškai sudėtingus žaidimus. Tai yra bene universaliausi planšetiniai kompiuteriai rinkoje.

Naujieji įrenginiai jau prekyboje

Visas „Samsung“ naujoves „Topo centro“ parduotuvėse galima įsigyti nuo rugpjūčio 1 d. Pirmųjų klientų taip pat laukia ir specialios dovanos: daugiau atminties telefonuose, „Galaxy Watch“ laikrodžių apyrankės bei „Galaxy Tab“ dėklai.

Klientai, planuojantys atsinaujinti savo „Samsung“ įrenginius, yra kviečiami juos atiduoti „Topo centro“ parduotuvėse ir gauti papildomą nuolaidą, priklausomai nuo perkamo ir atiduodamo įrenginio modelio ir būklės.

Topocentras