Vasaros treniruočių maratoną „Feel Vilnius“ su trenksmu pradės jau birželio 4 dieną 19 valandą, o Kaune atidarymo renginys – birželio 5 dieną 19 valandą. Startą lydės energinga muzika ir trenerių šou, pristatantis pačias įvairiausias treniruotes bei vienu ritmu sportuojanti minia. „Feel Vilnius“ pieva grupinių treniruočių gerbėjais užsipildys kiekvieną savaitę antradieniais ir ketvirtadieniais, o „Feel Kaunas“ judės kartą per savaitę – trečiadieniais. Birželio tvarkaraštis jau paruoštas:

Birželio mėnesio tvarkaraštis

Dalyvauti paprasčiau negu paprasta

Patirti sporto atvirame ore malonumą nemokamai galės kiekvienas. Tad nieko nelauk ir jau dabar rezervuok sau vietą treniruotėje!

Sporto klubo „Lemon Gym“ nariams nieko papildomai daryti nereikia, tik kiekvienai treniruotei užsiregistruoti programėlėje. Jei dar nesi „Lemon Gym“ sporto klubo narys, atlik šiuos tris žingsnius:

1. Aktyvuok nemokamą „Feel Vilnius“ ar „Feel Kaunas“ narystę ČIA

2. Parsisiųsk LEMON GYM programėlę.

3. Registruokis treniruotėms.

Jei abejoji, ar tau patiks, ar sugebėsi, ar treniruotės nebus per sunkios, o gal per lengvos – nedvejok, juk pabandyti nieko nekainuoja. Treniruočių meniu žada būti tikrai įvairus ir nenuobodus – nuo itin mėgstamų ir gerą nuotaiką generuojančių Solo Latino bei zumbos iki jėgą bei ištvermę ugdančių Nike Endurance ar Strenght. Lėtesnio tempo treniruočių mėgėjai taip pat nebus nuskriausti, jau birželį galima bus išbandyti pilatesą, Nike Mobility ar Slow Strong.

Aktyviausiai sportuojantiems – prizai

Visi į „Feel Vilnius“ arba „Feel Kaunas“ treniruotes užsiregistravę dalyviai rinks taškus ir gaus prizus. Viena treniruotė lygi vienam taškui. Per tris vasaros lauko treniruočių mėnesius taškų galima surinkti tikrai nemažai. Pasibaigus projektui, rugsėjo mėnesį, savo surinktus taškus galėsi iškeisti į organizatorių „Lemon Gym“ bei „Nike“ įsteigtus prizus.

Taškai konvertuosis į sportinius „Nike“ aksesuarus, nuolaidų kuponus bei įvairios trukmės nemokamas „Lemon Gym“ narystes. Na, o maksimalų taškų skaičių surinkusiųjų laukia „Nike“ sportinis krepšys, 40 % „Nike“ nuolaidos kuponas ir net mėnesio narystė „Lemon Gym“ klube. Tad atvykus į treniruotę svarbu nepamiršti nuskenuoti programėlėje sugeneruoto QR kodo. Visa informacija apie surinktus taškus tave pasieks elektroniniu paštu.

Aktyvuojanti vasarą komanda

Pagrindiniai vasaros lauko treniruočių organizatoriai „Lemon Gym“ ir „Nike“ jau ne pirmus metus kartu ragina aktyvuoti savo vasaras ir nepamiršti judesio net ir atostogų metu. Smagu, kad tokias iniciatyvas palaiko bei aktyvų laisvalaikį skatina ir Vilniaus miesto savivaldybė bei viešoji įstaiga „Active Vilnius“. Kaune vienu aktyviausių vasaros treniruočių lokacijos gerbėju bei palaikytoju tapo Kauno Žalgirio arena.

Na, o didžiausiu „Feel Vilnius“ ir „Feel Kaunas“ ambasadoriumi galima tituluoti natūralų mineralinį vandenį „Akvilė“. Kiekvienos treniruotės metu tiesiai iš šaldytuvo jis ne tik gaivins, bet ir padės atstatyti mineralų pusiausvyrą. Tad vandeniu pasirūpins „Akvilė“, o ką į treniruotę pasiimti tau?
Vilniuje bus įrengta persirengimo vieta su spintelėmis, tau reikės turėti tik spynelę spintelei užrakinti ir savo kilimėlį. Kaune kviečiama atvykti jau pasiruošus treniruotei ir su savimi turėti kilimėlį. Viskuo kitu pasirūpins „Lemon Gym“ ir „Nike“.

Pasidairyk po praėjusių metų „Feel Vilnius“ treniruočių fotogaleriją