„Šiemet jau 10-ąjį kartą rugsėjį pasitinkame su švente golfo bendruomenei ir mūsų kviestiniams svečiams. Prisijungti prie renginio išpildymo kviečiami žinomi prekiniai ženklai, kurie ne tik džiugina vertingomis dovanomis, tačiau ir dovanoja susirinkusiems dalyviams išskirtines pramogas bei supažindina su savo veikla. Šis sporto renginys jau tapo tradicine draugų ir šeimos švente, į kurią atvyksta didžiausių ir lojaliausių „West Express“ verslo įmonių atstovai“, - pasakoja kelionių organizatoriaus „West Express“ rinkodaros vadovė Laura Bagdonienė.

Trečius metus iš eilės pagrindiniu renginio rėmėju tampa didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“, šiemet minintis jau 25-uosius veiklos metus. Bendrovė įsteigė prizą geriausią taškų rezultatą parodžiusiam Kim Young Sam, kuris surinko 39 Stableford taškus. Pagrindinį turnyro laimėtoją „Novaturas“ apdovanojo savaitės trukmės „viskas įskaičiuota“ tipo atostogomis dviem asmenims poilsiautojų mėgstamame Tunise. Taip pat savaitės trukmės poilsiu viešbutyje dviem asmenims Ispanijos saloje Gran Kanarijoje, kurią šiemet pristato kaip naują žiemos kryptį, „Novaturas“ džiaugsis vienas iš klientams organizuotos loterijos laimėtojų. Į saulėtąjį kurortą jį verslo klase skraidins oro linijų bendrovė „airBaltic“.

„Atostogaudami keliautojai dažnai nori ne tik ilsėtis, bet ir išlaikyti fizinį aktyvumą, išbandyti naujas veiklas ir galbūt tokiu būdu atrasti naujus prasmingus hobius. Savo klientams siūlome įvairovę kelionių metu, kad norėdami jie galėtų tęsti tai, kas įprasta namuose, o taip pat išbandytų išskirtines patirtis, tarp kurių, be abejo, ir aktyvesnės pramogos. Specializuotus viešbučius golfo mėgėjams galima rasti daugelyje populiarių atostogų krypčių visus metus, tad puikiai pavyksta derinti atostogas ir mėgstamą veiklą. Golfo mėgėjams pritaikyti viešbučiai dažnai yra aukštos klasės ir savo svečiams siūlo įvairiausių pramogų. Be to, atostogas galite planuotis viešbučiuose netoliese esančių golfo laukų arba tokiuose, kurie savo teritorijoje turi golfo laukus. Golfas yra kompleksiška sporto šaka, kurioje svarbūs ne tik pasiekimai, bet ir kultūros puoselėjimas, tradicijos bei bendruomenė. Motyvuodami golfo turnyro dalyvius, kartu siekiame prisidėti ir prie šio sporto skatinimo Lietuvoje“, – pasakoja „Novaturo“ pardavimų direktorė Rasa Barisienė.

„West Express“ golfo turnyras

Golfo turnyro žaidėjai taip pat turėjo galimybę dalyvauti loterijoje ir laimėti UAB „Autojuta“ įsteigtą prizą – savaitgalį su naujuoju CUPRA Formentor automobiliu. Šiuo prizu 10-ajame „West Express“ turnyre džiaugėsi Niall Snyders.

Geriausią bendrą smūgių gross rezultatą pademonstravo Giedrius Mackelis, surinkęs 74 smugius, sportininkui aviakompanija „airBaltic“ padovanojo VIP keliautojo statusą metams.

Renginio rėmėjai pasirūpino, kad beveik 400 turnyro dalyvių ir svečių maloniai praleistų laiką: vyko golfo pamokos pradedantiesiems su „The V Golf Club“ profesionaliais treneriais. Svečiai plačiau susipažino su „West Express“ organizuojamomis verslo, poilsio kelionėmis bei renginių organizavimo paslaugomis. Įrengtoje „Vilnius Grand resort“ SPA centro „The V SPA & Wellness“ erdvėje terapeutai džiugino susirinkusius žaidėjus ir svečius rankų ir pečių masažais bei procedūromis, diskutavo apie poilsio svarbą po sporto treniruočių ir ne tik. „Džiaugiamės matydami, kad sveikata bei sveikatinimo paslaugos sulaukia didelio susidomėjimo ne tik iš golfo entuziastų, bet ir iš visų renginio dalyvių“, – dalinasi „Vilnius Grand Resort“ marketingo vadovė Marija Vlasova. Stuburo klinika „Sanus Axis“ atliko išsamius stuburo tyrimus. Išskirtinį stendą moterims sukūrė ir plaukų tyrimus atliko tepami plaukų vitaminų „Ellips“ atstovės. Laimės rato prizus dalino „Mano.bank“.

„West Express“ golfo turnyras

Skoniais ir degustacijomis džiugino „Švyturys nealkoholinis“, „Battery“, mineralinis vanduo „Vichy“, „Sun Yan“, „Fruttberry“, „ID klinika“. Gardžia kava vaišino „Hot Cup“. Dovanomis pasirūpino „La Roche Posay“, „MoreMins“, Tuniso turizmo atstovybė. AHA prekės ženklo vaikų zonoje mažiausius renginio dalyvius linksmino animatoriai, laimės ratas, vaikiškų gėrimų ir skanėstų degustacijos.

„West Express“ organizuojamo turnyro metu pristatome startavusį poilsinių ir verslo kelionių sezoną: naujas kryptis, darbostogų galimybę, artėjantį kalėdinių renginių planavimą. Lietuvoje golfo sezonas baigiasi spalio pabaigoje, tačiau kaip tik tuo metu sezonai jau būna įsibėgėję Egipte, Tenerifėje, Madeiroje, o kiek vėliau – ir egzotinėse šalyse. Su kelionių organizatoriumi „West Express“ golfas žaidžiamas visame pasaulyje, ištisus metus.