„Kurdami „Rasos" produktus mes galvojome apie veiklią, energingą moterį, kuriai svarbu balansas jos kasdienybėje ir kurio jai, galbūt, trūksta. Ji dažnai skuba, rūpinasi kitais, ne visada spėja pagalvoti apie save ir savo poreikius, o oda tai atspindi. Todėl mes siekiame, kad rytą ar vakarą tas kelias minutes prie veidrodžio ji pasidžiaugtų savimi, palepintų odą aukščiausios kokybės priemonėmis ir tai padėtų jai įsikvėpti. „Rasa" atėjo palaikyti moteris, paskatinti jas būti savimi ir tuo džiaugtis", – pasakoja BIOK LAB verslo vystymo vadovė Aušra Adiklienė.

Trys veido priežiūros linijos atlieps skirtingų moterų poreikius

Didžiausio Lietuvos kosmetikos gamintojo BIOK LAB laboratorijos ir naujų produktų kūrimo vadovė Virginija Šinkūnaitė pataria moterims nepasimesti renkantis tarp didžiulės kosmetikos pasiūlos ir nesitikėti gero rezultato vien todėl, kad moteris naudoja daug priemonių.

„Pasirinkdamos vienos linijos priemones jūs sumažinate alergijų ar nepageidaujamų odos reakcijų tikimybę. Nepamirškime, kad dažnai kiekviena priemonė turi aktyvius ingredientus, tad neapdairiai jas maišydamos, galite padaryti meškos paslaugą savo odai. Be to, vienos linijos gaminiai būtent vienas kitą papildo ir padeda greičiau pasiekti norimą rezultatą", – komentuoja V. Šinkūnaitė.

„Rasos" prekės ženklas siūlo laboratorijoje sukurtas veido odos priežiūros priemones, skirtas įvairaus amžiaus moterims, siekiančioms greito ir efektyvaus poveikio odai. Tai drėkinanti „Hydro Intense" ir maitinanti „Intense Care" linija, bei linija, skirta kovai su laiko žymėmis „Age Control". „Rasos" kosmetika praturtinta veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip hialurono rūgštis, jūros dumblių ekstraktas, avokadų aliejus, keramidai, vitaminas E. Šių ingredientų efektyvumas įrodytas tyrimais, pavyzdžiui 4 savaites naudojant naktinį veido kremą „Agne Control", odos stangrumas padidėja net 24 proc. „Rasa" kviečia išbandyti iš viso 14 naujų veido priežiūros priemonių, tai – veido valikliai, serumai, kremai, paakių kremai bei veido kaukės.

Savo veido priežiūros rutinoje nepraleiskite vieno svarbaus etapo

V. Šinkūnaitė sako, kad, nors šiandien moterys savo odos priežiūrai skiria vis daugiau dėmesio – dažnai pamirštamas vienas svarbus žingsnis. Nuvaliusios odą, ją tepame serumu, vėliau kremu, o paakių zoną atsainiai praleidžiame arba tepame veido kremu. Dažnai moterys paakių zonos priežiūros nesureikšmina", – sako laboratorijos vadovė.

„Atminkite, kad paakių oda yra kur kas plonesnė ir jautresnė. Paakių kremas nėra rinkodaros triukas. Laboratorijoje atkakliai dirbame tam, kad išrastume idealias formules, tinkančias tokiai odai. Moterys, kurioms per 30-šimt, dažnai skundžiasi išsausėjusia, patamsėjusia paakių oda. Suprantama, kad tokiai odai trūksta drėgmės, greičiau išryškėja raukšlelės. Tad, jei norite kuo ilgiau išlaikyti gražią paakių odą, reikia atitinkamai ja rūpintis. Delikačiai akių zonai esame sukūrę du „Rasos" produktus – tai intensyviai drėkinantis ir su laiko žymėmis kovojantis paakių zonos kremai", – pasakoja V. Šinkūnaitė

24 val. drėkinantis paakių kremas „Hydro Intense", praturtintas skirtingo dydžio hialurono rūgšties molekulėmis, ne tik intensyviai drėkina, bet ir mažina patamsėjimą, greitai įsigeria. Brandžiai odai „Rasa" sukūrė „Age Control" paakių kremą, kurio sudėtyje esantis dumblių ekstraktas, keramidai, vitaminas E stangrina gležną paakių odą. Tyrimais įrodyta, kad po 4 sav. „Age Control" naudojimo paakių oda sustangrėja net 33 proc., be to, jis padeda sumažinti paburkimą bei odos patamsėjimą.

Serumo nebūtina naudoti ištisus metus, tačiau nepamirškite atgaivinti vienos zonos

Kosmetikos ekspertai sako, kad veido serumai papildo veido priežiūros rutiną, o jį naudoti galima esant konkrečiam poreikiui. „Rasa" siūlo moterims dviejų tipų veido serumus – „Rasa Age Control" skirtas brandžiai odai, o „Rasa Hydro Intense" drėgmės stokojančiai odai.

„Serumas nuo veido kremo dažniausiai skiriasi veikliųjų medžiagų koncentracija, kuri veido serume yra didesnė, todėl dažnai serumas yra kaip papildanti veido priežiūros rutiną priemonė, kurios nebūtina naudoti ištisus metus kiekvieną dieną. Jį galima naudoti norint pagerinti odos tekstūrą, naikinti raukšleles, atstatyti odos drėgmę. Pavyzdžiui, mūsų serumą „Age Control" galite naudoti poreikiui esant tik jį vieną arba galite įsilašinti į savo kremą. Atstačius, serumo galime nebenaudoti ir odos drėgmei palaikyti naudoti tik veido kremą", – serumo paskirtį aiškina V. Šinkūnaitė.

„Be to, kai naudojate veido serumus, nepamirškite ir kaklo odos – ji plona, greitai glemba ne tik dėl amžiaus, bet ir dėl netinkamos laikysenos dirbant kompiuteriu, skaitant. „Rasa Age Control" serumas skirtas būtent veido ir kaklo odai stangrinti", – pataria ekspertė.

Nesivadovaukite atgyvenusiais mitais

V. Šinkūnaitė sako, kad riebią ar miršią odą gali turėti ir moterys virš 30-ties ar net brandaus amžiaus. Tačiau mitas, kad riebios ar mišrios odos nereikia drėkinti vis dar gajus. Pasak ekspertės, daugiausiai žalos yra padaroma, kai tokia oda valoma itin agresyviomis priemonėmis ir nenaudojami jokie drėkikliai.

„Iki šiol vienas iš didžiausių odos priežiūros mitų, kad riebios odos drėkinti nereikia. Drėkinti būtina visus odos tipus. Jei riebiai ar mišriai odai naudojate drėkinantį serumą galite naudoti gelinio pagrindo drėkiklį ar emulsiją. Visiškai nenaudoti drėkinančių priemonių tikrai nepatariu. „Rasos Hydro Intense" drėkinamasis kremas yra sukurtas būtent mišriai odai – jis giliai drėkina, nekemša porų, greitai įsigeria. Be to, jį galima naudoti kaip makiažo pagrindą", – „Rasos" naujienas pristato V. Šinkūnaitė.

Dermatologai ir kosmetologai taip pat ištisus metus nenustoja kartoti – naudoti saulės apsaugą veidui yra būtina. Saulė sukelia priešlaikinį odos senėjimą, gali paskatinti atsirasti pigmentines dėmes, apgamus. „Su amžiumi pigmentinių dėmių rizika didėja, o jas išnaikinti yra sunku, kartais reikalauja ir brangių lazerinių procedūrų. Kasdien apsaugoti savo odą tikrai galite, naudodamos veido kremus su SPF apsauga, kuri reikalinga ištisus metus, ne tik vasarą. Lietuvoje pakanka kasdienio kremo su vidutine apsauga nuo kenksmingų UVA ir UVB saulės spindulių, pavyzdžiui „Rasa Age Control SPF 20", o atostogaujant šiltuose kraštuose reikia rinktis specialias priemones", – pataria kosmetikos laboratorijos vadovė.


Šaltinis
Projektas „Rasa“ – viskas Tavo rankose!
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją