Gimtadienio vakarėlyje suderinkite žaidimus su kūrybiškumu, užtikrinant, kad vaikai smagiai praleistų laiką užsiimdami vaizduotę skatinančia veikla – piešimu. Dalinamės idėjomis, kaip atšvęsti kūrybingai ir, be abejo, spalvingai, o tai įgyvendinti padės saugios naudoti ir lengvai nuplaunamos „Crayola“ priemonės!

Piešiame kaip komanda

Sukurkite piešimo erdvę su įvairiomis kreidelėmis, flomasteriais, žymekliais ir spalvotais pieštukais. Ant stalo ar grindų padėkite didelį popieriaus lapą, kad vaikai, visi kartu, sukurtų vieną bendrą meno kūrinį.

Crayola

Piešimas pagal užduotis

Ant lapelio surašykite daiktus ar gyvūnus, ką vaikams reikėtų nupiešti, pavyzdžiui: mėgstamiausią gyvūną, papūgą, vaivorykštę ir pan. Išsitraukus lapelius, per sutartą laiką, jiems beliks tik tai nupiešti.

Piešimo ALIAS

Vaikai susiskirsto į komandas. Kiekviena komanda kitai sugalvoja 10 žodžių, kuriuos būtų galima nupiešti. Per sutartą laiko tarpą, vienas iš vaikų piešia ant popieriaus, o likę komandos nariai turi kuo greičiau atspėti, kas pavaizduota.

Crayola

„Pasidaryk pats“ marškinėliai

Šventės dalyviams išdalinkite paprastus baltus marškinėlius ir specialius, tekstilinius „Crayola“ žymeklius, kad vaikai galėtų sukurti savo tobulus marškinėlius. Po to galite surengti madų šou ir nepamirškite nusipaveiksluoti! Ši veikla bus smagus užsiėmimas ir prisiminimas.

Prisiminimų knygos pildymas

Paruoškite specialų sąsiuvinį ar knygą baltais lapais ir paraginkite šventės dalyvius užpildyti lapus spalvingais piešiniais bei palinkėjimais jubiliatui ar jubiliatei. Po gimtadienio išliks puikus prisiminimas, kurį norėsis vartyti net po daugelio metų.

Crayola

„Pasidaryk pats“ dėlionė

Šiai veiklai prireiks storesnio kartono. Visi kartu nupieškite didelį piešinį, po to jį sukarpykite ir pabandykite kuo greičiau sudėlioti dėlionę.

Gimtadienio vakarėlis piešimo ir spalvų tema yra lengvas būdas suorganizuoti šventę bet kokiu oru, bet kokio amžiaus vaikams. Tai gali būti ir kaip planas B, jei šventę planuojate lauke, tačiau orus prognozuoti sudėtinga. Neabejojame, jog įspūdžių visiems bus itin daug! O dėl netvarkos ar išteptų rankų ir grindų – nesijaudinkite! Turėdami platų netoksiškų, lengvai nuvalomų ir ryškių meno reikmenų asortimentą, „Crayola“ siūlo vaikams begalę galimybių išreikšti save. Platų „Crayola“ piešimo priemonių asortimentą rasite https://agapics.lt