Pristatė specialiai vaikams skirtą meniu, kurtą kartu su Kake Make

Vasara – vaikų atostogų ir svajonių išsipildymo metas. O kas geriau – nei šėlti kartu su mėgstamais personažais ir geriausiais draugais, valgyti bei pačiam susikurti gardžius, spalvingus patiekalus bei mėgautis saldžiais desertais? Nuo šiol visa tai galite rasti vienoje vietoje – „CAN CAN Pizza“ picerijoje.

Kakės Makės meniu

I. Trusovė džiaugiasi, kad jos vaikai liko sužavėti ne tik pramogomis su Kake Make naujojoje vaikų žaidimų erdvėje, įsikūrusioje Vilniaus Akropolio „CAN CAN Pizza“ picerijoje, bet ir naujų vaikiškų patiekalų patiekimu, ypač kokteiliais: „Man, kaip mamai, labai smagu matyti jų geras emocijas, o kaip specialistė labai džiaugiuosi, kad patiekaluose daug daržovių. Pavyzdžiui, šaltibarščiai, ne tik labai skanus, bet ir sveikatai palankus pasirinkimas. Be to, įspūdį paliko ir vaikų žaidimų erdvė, čia tikrai dar sugrįšime, nes rasti vietą, kur visiems galima skaniai pavalgyti, o vaikai turėtų veiklos – nėra lengva.“

Kakė Makė

„UAB Delano“ vykdančioji direktorė Lijana Bansevičienė pasakoja, kad bendradarbiavimą paskatino noras sukurti ypatingą ir įsimintiną patirtį „CAN CAN Pizza“ restoranuose besilankantiems vaikams ir jų tėvams: „Kakė Makė – gerai žinomas ir mėgstamas personažas, kuris ne tik pritraukia dėmesį, bet ir skatina edukaciją bei kūrybiškumą. Kartu sukūrėme vaikų meniu, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ įkūrėme vaikų žaidimų erdvę, na, o visai tai atšventėme renginyje vaikams su Kakės Makės personažu bei linksma edukacija.“

Kviečia vaikus tapti patiekalų kūrėjais

Tikriausiai niekas neabejotų, jog išrankiausi gurmanai bei maisto vertintojai yra vaikai. Norėdama įtikti jų skonių receptoriams bei sužadinti kūrybiškumą, „CAN CAN Pizza“ sukūrė net vienuolikos patiekalų meniu, o į pagalbą pasitelkė ir didžiausią gurmanę – Kakę Makę.

Kakės Makės dirbtuvėlės

„Kuriant Kakės Makės patiekalus buvo atsižvelgta į visus aspektus nuo skonio iki pateikimo. Siekėme leisti vaikams pasijausti kūrėjais, sužadinti jų smalsumą ir patenkinti skonio poreikius. Spragsintys miško uogų kokteiliai, Nanaisos makaronai žaliąjame špinatų padaže, šaltibarščiai, kurių ingredientų maišymo procesas atitenka vaikui – kiekvienas ras savo favoritą“, – sako L. Bansevičienė.

Jai antrina ir Kakės Makės prekės ženklo vystymo vadovė Sandra Kalėdienė, sakydama, jog džiaugiasi, kad Lietuvoje gimęs ir vystomas prekės ženklas žengia koja kojon su pasauliniais prekių ženklais ir kartu su stipriais partneriais gali pasiūlyti šiuolaikinėms šeimoms patinkančius sprendimus. Tai pirma Kakės Makės partnerystė su restoranų tinklu per 14 gyvavimo metų.

I. Trusovė su vaikais

„Jei visame pasaulyje žinomas personažas Garfildas restoranuose kviečia paragauti lazanijos, tai Kakė Makė kviečia į patyriminį nuotykį restorane, kuriame vaikas pats tampa kūrėju: maišo ingredientus, skanina patiekalus mėgstamais pagardais, dalyvauja gamybos procese. Tai tarsi mini laboratorija, kurioje pasireiškia jų kūrybiškumas. Žinoma, tokį patiekalą, kurį pats išsirinkai ir pasigardinai, žymiai maloniau valgyti. Nors maistas nėra žaidimo forma, stengėmės jį pateikti taip, kad paskatintų vaikų žingeidumą. 

Kakės Makės žaidimų erdvė

Tikiu, kad šiame meniu savo mėgstamus skonius ras net ir patys nevalgiausi vaikai, nes kurdami norėjome jame matyti ne tik vaikų mėgstamus valgius, tokius kaip makaronai ar blynai, bet ir estetiškai juos pateikti. „Pasidaryk pats“ kokteiliai, „Superblynai“ iš spelta miltų „Architekto pica“ ir kiti patiekalai kviečia eksperimentams bei naujiems skonių atradimams“, – teigia S. Kalėdienė.

Naujojo vaikiško meniu pristatymo renginys vyko „CAN CAN Pizza“ picerijoje Vilniaus Akropolyje, čia atvyko ir kitos nuomonės formuotojos – Monika Zaborskienė, Karolina Slavinskienė su savo vaikais. Apsilankyti naujojoje vaikų žaidimo erdvėje ir patirti Kakės Makės įkvėptas pramogas gali visi norintys.