„Unideco“ vykdomoji direktorė Ina Ivanova pasakoja, kad iniciatyva tokiam renginiui kilo iš natūralių gyvenimiškų situacijų, su kuriomis susiduria mažamečius vaikus auginantys tėvai.

„Daugelis tėvų, auginančių mažamečius vaikus, neretai susiduria su situacija, kai privalo sutvarkyti kažkokį svarbų reikalą, tačiau neturi, kur palikti mažųjų. Dėl to nusprendėme savo klientams suorganizuoti renginį, kurio metu pas mus atvykusios šeimos galėtų net tik linksmai, bet ir produktyviai praleisti laiką“, – sako I. Ivanova.

 Apdailos salonų centro „Unideco“ vykdomoji direktorė Ina Ivanova

Smagus savaitgalis garantuotas


Pašnekovė atskleidžia, kad gegužės 18 d. (šeštadienį) „Unideco“ centre vyksiančiame renginyje su tėveliais atvykusių mažųjų lauks animatoriai, šokiai, žaidimai, plaukų gražinimas blizgučiais, laikinos tatuiruotės, balionai, vaišės ir kitos linksmybės.

„Renginys prasidės 11 val. Turėsime du animatorius: Vienaragę ir Kosmonautą, kurių pasirodymai vyks 12, 13 ir 14 valandomis, antrame aukšte, renginių erdvėje. Vaikai čia ne tik galės stebėti nuotaikingą šou, dalyvauti interaktyviuose žaidimuose, bet ir nemokamai vaišintis cukraus vata, gėrimais, pasipuošti blizgučiais ar vaikiškomis tatuiruotėmis“, – pasakoja pašnekovė.

 Animatorė Vienaragė

Negana to, kiekviename salone vaikų ir jų tėvelių lauks dovanos ir kiti įvairūs siurprizai. „Be programos su animatoriais, mūsų centre veikiantys salonai taip pat bus pasirengę nustebinti mažuosius dovanėlėmis ir žaidimais“, – sako I. Ivanova.

Kol vaikai žais ir linksminsis, jų tėveliai galės pasivaišinti kava ir pabendrauti su namų dizaino konsultantais.

 Animatoriai užsiima su vaikais

„Mūsų centre dirbantys apdailos ir interjero specialistai skirs individualų laiką konsultacijoms, atsakys į klientams rūpimus klausimus ir padės išsirinkti norimą sprendimą namų apdailai“, – pasakoja pašnekovė.

 Apdailos salonų centras „Unideco“

Verta paminėti, kad renginys bus visiškai nemokamas ir papildomai registruotis jam nereikia „Turime tikrai dideles erdves, todėl net neabejojame, kad sutalpinsime visus norinčius prasmingai praleisti popietę“, – tikina I. Ivanova.

 Apdailos salonų centras „Unideco“

Tokias ir panašios iniciatyvas „Unideco“ organizuoja jau ne pirmą kartą. Namų apdailos centras namus įsirengiančius žmones nuolat kviečia į mokymus bei seminarus remonto, įrengimo ir statybų temomis. Pradedant interjero įrengimo kaina ar didžiosiomis remonto klaidomis, baigiant aplinkos dizainu ir net namo statybos temomis. Viskas, kas aktualu žmogui, įsirengiančiam ar remontuojančiam savo namus.

 Apdailos salonų centras „Unideco“

„Tokie renginiai po truputį tampa mūsų tradicija, esame organizavę individualių interjero konsultacijų dienas, taip pat interjero projekto konkursą bei kitas edukacines programas. Norime ir toliau plėsti tiek savo klientų, tiek ir partnerių ratą, todėl ateityje žadame dar ne vieną vertingą ir smagų renginį mūsų apdailos salonų centre “, – sako „Unideco“ vykdomoji direktorė.

 Apdailos salonų centras „Unideco“

Viskas po vienu stogu


Apdailos salonų centre „Unideco“ – gali rasti labai platų visų apdailos detalių ir medžiagų asortimentą bei dekoravimo detales. Tūkstančiai grindų, sienų dangų, durų, plytelių, vonios įrangos, santechnikos, šviestuvų, užuolaidų bei kitų interjero detalių – po vienu stogu.
 Apdailos salonų centras „Unideco“

Šiame centre įsikūrę daugiau nei 40 interjero apdailos salonų, prekiauja tiek rinkos lyderiai, tiek ir nišiniai prekių ženklai, todėl kažką savo būstui surasti tikrai nebus sudėtinga. „Unideco“ organizuojami interjero dizainerių susitikimai su klientais, tiekėjais, partneriais, vykdomi produktų pristatymai.