Visame pasaulyje „Build-A-Bear“ dirbtuvėlių, kviečiančių patiems susikurti unikalų pliušinį žaislą, kokio neturės niekas kitas, veikia jau daugiau nei 500. Nuo šiol šypsenomis veiduose ir šiluma širdyse bus apdovanoti ir lietuviai – „XS Žaislai“ dėka į šią unikalią patirtį galės nerti kiekvienas.

Atvykę į jaukiai įrengtas dirbtuvėles galėsite išsirinkti jums patį mieliausią pliušinį žaislą – meškutį, zuikutį, šuniuką, varliuką ar kt., prikimšti jį specialaus minkšto kamšalo ir papuošti pasirinktais drabužėliais bei aksesuarais – jie lengvai derinami tarpusavyje ir tinkami bet kuriam „Build-A-Bear“ pliušiniam žaislui.

Į pliušinio žaislo vidų taip pat galima įdėti garso įrašą ir plakančią širdelę, taip pat parinkti specialų jūsų žaislui skirtą aromatą, kad jis kvepėtų saldžia cukraus vata, braškėmis, kramtomąja guma ir kt. Naujajam savo draugui suteikite vardą ir čia pat parduotuvėje užpildę specialią formą, atsispausdinkite jo gimimo liudijimą.

„Build-A-Bear“ pliušinis žaislas – tai ne tik geriausias mažųjų draugas, bet ir puiki dovana bet kokia proga – gimtadieniui, krikštynoms, pižamų vakarėliui. Aprenkite jį ugniagesio, mediko, sportininko apranga ar puoškite net vestuvine suknele – iš gausaus gyvūnėlių ir jiems skirtų šaunių priedų asortimento tikrai išsirinksite kažką ypatingo.

Ženkite į stebuklingas „Build-A-Bear“ dirbtuvėles parduotuvėje „XS Žaislai“ ir patirkite magiškas emocijas bei džiaugsmą savo pačių rankomis kurdami vienintelį ir nepakartojamą pliušinį žaislą, kokio neturi niekas kitas.

„Idėją atverti pirmųjų „Build-A-Bear“ dirbtuvėlių Lietuvoje duris brandinome jau kurį laiką – norėjome nudžiuginti savo klientus ne tik populiariausiais, visame pasaulyje pamėgtais žaislais bei žaidimais, kurių asortimentas mūsų parduotuvėse itin platus, bet ir suteikti jiems galimybę patirti kūrybos džiaugsmą. Juk tikriausiai kiekvienas vaikystėje turėjome mylimiausią savo žaislą. Dabar galėsite jį susikurti patys – unikalų, išskirtinį ir būtent tokį, apie kurį visuomet svajojote“, – sako „XS Žaislai“ tinklą valdančios įmonės „Anvol“ direktorė Renata Vasiliauskaitė.

„XS Žaislai“ yra žinomas kaip vieną didžiausių žaislų pasiūlų Lietuvoje turintis prekybos tinklas – nuo naujausių prekių ženklų iki jau klasika tapusių žaislų bei žaidimų. Net 6 Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje įsikūrusios parduotuvės įrengtos taip, kad apsipirkimą su mažaisiais paverstų aktyvia pramoga – žaidimų erdvėse smagios veiklos ras kiekvienas.

„Mes nuolatos stebime besikeičiančią žaislų rinką, tad galite būti tikri – tai, kas populiaru visame pasaulyje, neabejotinai pasiekia ir mūsų mažuosius draugus. Čia rasite kone viską, apie ką svajoja vaikai – nuo visų pamiltų pliušinių žaislų ar animacinių herojų iki gausaus edukacinių žaidimų bei įvairių vaikų laisvalaikiui skirtų priemonių pasirinkimo“, – sako R. Vasiliauskaitė.

Įmonė ne tik aktyviai seka pokyčius rinkoje, bet ir juda tvarumo keliu – dirbdama su tiekėjais ir rinkdamasi gaminius, pirmenybę teikia ekologijai, perdirbtoms medžiagoms ir tvarioms technologijoms, tad nuolatos plečiant prekių asortimentą, didelis dėmesys skiriamas ekologiškiems žaislams ir sprendimams.

Naujai duris atvėrusios pirmosios Lietuvoje „Build-A-Bear“ dirbtuvėlės – tai dar vienas „XS Žaislai“ žingsnis kuriant gražesnę kasdienybę ir įdomesnę žaidimų patirtį.

„Build-A-Bear“ dirbtuvėles rasite „XS Žaislai“ parduotuvėje, įsikūrusioje prekybos ir pramogų centre „Ozas“ (Ozo g. 18, Vilnius).