„Jei norisi pasidarbuoti neįprastoje vietoje, vertėtų atvykti į Vilniaus miesto centrą. Čia, pačioje miesto širdyje, yra įsikūręs prekybos centras CUP. Čia galima padirbėti skirtingose vietose, o puiku ir tai, kad prie šio prekybos centro galima nemokamai pasistatyti automobilį net dviem valandoms. Sutikite – pačiame miesto centre tai yra visiška prabanga“, – teigė K. Jasiūnaitė.

Ji nusprendė apsilankyti keturiuose restoranuose bei kavinėse, kurie ir yra įsikūrę CUP prekybos centre. Visas šias vietas jungia vienas išskirtinis dalykas – čia galima pasimėgauti vėlyvaisiais pusryčiais bei produktyviai atlikti numatytus darbus kompiuteriu.

Čia galima ne tik gardžiai papusryčiauti, tačiau ir pasidarbuoti

Pirmoji vieta, į kurią atskubėjo išalkusi videoturinio kūrėja – „Vero Cafe“ kavinė. Čia ji nusprendė ne tik pasidarbuoti, tačiau ir paragauti kažko iš itin plataus pusryčių meniu.

„Patiekalus čia galima rinktis nuo ankstyvo ryto, 8 valandos, iki vakaro – 18.30. Man šioje kavinėje labai patinka. Čia galima ne tik pavalgyti, tačiau ir rasti itin kokybiškų kavos pupelių, kurios yra atvežtos iš įvairiausių pasaulio šalių: Etiopijos, Indijos, Peru, Brazilijos. Čia galima įsigyti tiek kavos pupelių, tiek jau sumaltos kavos“, – pasakojo laidų vedėja.

K. Jasiūnaitė „Vero Cafe“ kavinėje paragavo itin gardžiai atrodančių Benedikto kiaušinių su voveraitėmis. Ji pabrėžė, kad šis patiekalas yra tiesiog fantastiškas ir jo paragauti turėtų visi čia apsilankyti nusprendę lankytojai. Papusryčiavusi videoturinio kūrėja nusprendė pasilepinti ir išskirtiniu gėrimu – obuoline aštria latės kava. Tai – rudeninė „Vero Cafe“ naujiena, kuri, anot laidų vedėjos, yra labai skani. Gurkšnodama kavą K. Jasiūnaitė ne tik atliko darbus kompiuteriu, tačiau ir turėjo darbinį susitikimą, kuris šioje jaukioje aplinkoje praėjo tiesiog puikiai.

„Šioje kavinėje rinktis patiekalus iš pusryčių meniu galima visą dieną. Taip pat puiku ir tai, kad jų meniu keičiasi pagal sezoną. Pavyzdžiui, dabar galėjau paragauti šviežių, lietuviškų voveraičių. Tai – tobulas pusryčių pasirinkimas“, – pabrėžė laidų vedėja.

Vieta, kurioje vaišinama šviežiai spaustomis sultimis

Kiek vėliau ji patraukė į tikrą blynų sostinę – „La Crepe“ restoraną. Čia K. Jasiūnaitė nusprendė pasidomėti, kokius gardžius pusryčius šioje vietoje siūlo.

„Darbui atradau labai ramią vietelę. Sėdint prie šio staliuko pro langą atsiveria nuostabus Vilniaus miesto centro vaizdas. O ir pusryčių meniu šiame restorane – išties puikus. Galima pasirinkti iš keturių visiškai skirtingų patiekalų. Yra keptų varškėtukų su uogomis, Benedikto kiaušinių su sūdyta lašiša, omletas su kumpiu ir sūriu, lietiniai blynai su Benedikto kiaušiniais. Nors viskas atrodo ir skamba labai patraukliai, šiandien išbandysime būtent varškėtukus“, – vartydama meniu kalbėjo videoturinio kūrėja.

Ji labai susižavėjo ir tuo, kad užsisakę kažkokį patiekalą iš pusryčių meniu, „La Crepe“ restorano lankytojai yra vaišinami šviežiai spaustomis apelsinų sultimis. Jų paragavusi laidų vedėja pripažino, kad šios sultys – itin skanios, gaivios, bei, svarbiausia, tikrai sveikos.

„O šie varškėtukai atrodo lyg tikras meno kūrinys. Jie – lyg tikri saldainiukai, labai skanūs. Žinoma, apsilankius šiame restorane būtų tikra nuodėmė neišbandyti ir ypatingo amerikietiškų blynelių bokšto. Galima paragauti amerikietiškų blynelių su vištiena, morkomis ir grybais. Aš jau nekantrauju pamatyti, kaip tas bokštas atrodo“, – vartydama meniu kalbėjo K. Jasiūnaitė.

Šis patiekalas ją džiugiai nustebino tiek išvaizda, tiek puikiu skoniu.

Jei norisi gausių ir gardžių pusryčių

Gardžiai pavalgiusi laidų vedėja aplankė ir dar vieną restoraną CUP prekybos centre – „Can Can Pizza“. Čia ji užsisakė šviežiai spaustų greipfrutų sulčių, kavos, o taip pat – kiaušinienės su dešrelėmis ir lietinių blynelių su varške.

„Jūs tik pasižiūrėkite, kokios didelės porcijos. Šie patiekalai – iš pusryčių meniu. Mane nustebino kiaušinienė su pievagrybiais, dešrelėmis, pomidorais. Tai – labai gausūs pusryčiai. Blyneliai taip pat atrodo fantastiškai. Manau, jie labai patiktų ir mažiems vaikams“, – sakė laidų vedėja.

Valgydama ji negailėjo gražių žodžių pasirinktiems patiekalams. Anot jos, viskas labai gardu, estetiškai pateikta ir pagaminta iš kokybiškų produktų.

Gardžia kava galima mėgautis pasinaudojus puikiomis nuolaidomis

Paskutinioji vieta, į kurią užsuko K. Jasiūnaitė, – „Caif Cafe“ kavinė. Čia taip pat galima pasinaudoti vėlyvųjų pusryčių pasiūlymu.

„Šioje vietoje galima įsigyti labai gardžių sumuštinių, granolos, desertui – „Tinginio“, bei, žinoma, išskirtinių kavos naujienų“, – pasakojo ji.

Videoturinio kūrėja užsisakė kaštonų medaus latės kavos. „Ši kava atrodo išties puikai, lyg šiandien būtų ne darbo diena, o mini šventė. Tikiu, kad pasilepinus šia kava diena tiesiog prašviesėja ir nuotaika tampa geresnė“, – kalbėjo laidų vedėja.

Ji nepamiršo paminėti ir to, kad tiek „Vero Cafe“, tiek „Caif Cafe“ kavinėse yra taikomos nuolaidos kavai, jeigu atsinešamas savas daugkartinis puodelis.