Į šį prekybos centrą užsuko ir tikra kavos mylėtoja, „Delfi“ vaizdo turinio kūrėja bei laidų vedėja Kornelija Jasiūnaitė. Ji nusprendė apsilankyti net keliose kavinėse ir paragauti skirtingos kavos.

Ne tik gardžios kavos, tačiau ir burnoje tirpstančių pusryčių

Pirmoji vieta, kurios K. Jasiūnaitė tiesiog negalėjo aplenkti – sūrio „Džiugas“ namai. Čia ji nusprendė paragauti tradicinės juodos kavos.

„O pusryčių variantų čia yra pačių įvairiausių: pyragėlių, kibinų, salotų. Žinoma, patiekalai pagardinti ir kokybiškuoju „Džiugas“ sūriu. O mes šiandien paragausime kruasano su vytintu kumpiu, kuris atrodo tikrai prabangiai“, – sakė laidų vedėja.

Pusryčiaudama Kornelija negailėjo gerų žodžių pasirinktam patiekalui. Anot jos, šis kruasanas – išties išskirtinis. Pikantiškas jo skonis ją tiesiog sužavėjo.

„Šioje aplinkoje galima skirti laiko tiesiog sau. Rytas – puikus metas ramiai pagurkšnoti kavos, skaniai pavalgyti“, – įsitikinusi kalbėjo K. Jasiūnaitė.

Ji džiaugėsi paragavusi ir itin kokybiškos bei gardžios kavos. Šis gėrimas – puikus pasirinkimas norint pozityviai pradėti kiekvieną rytą.

Jei norisi sočiau: pusryčių pasirinkimas šioje kepyklėlėje tiesiog stulbina

Kiek vėliau K. Jasiūnaitė apsilankė ir kepyklėlėje „Crustum“. Ši vieta visiems gerai žinoma dėl ypatingų kepinių gausos.

„Čia galima paragauti tiek saldžių, tiek pikantiško skonio bandelių, tinkančių rimtesniems pusryčiams. Labai gardžiai atrodo kišai su lašiša, su daržovėmis, su vištiena. Dėmesį traukia ir suktinukai su vištiena, su daržovėmis, įvairiausi kruasanai bei kibinai. Tačiau aš šiandien pasirinksiu paragauti kišą su lašiša. Taip pat pasisaldinsiu dieną ir bandele „Maritozzo“ užpildyta kremine plakta grietinėle“, – kalbėjo vaizdo turinio kūrėja.

Pradėjusi gardžiuotis išsirinktais kepiniais ir kava laidų vedėja nedvejodama sakė, kad tai – puikūs, sotūs bei nepaprastai skanūs pusryčiai.

„Ir ši kava, kuri yra papuošta žaviu piešinuku, kainavo vos vieną eurą“, – besimėgaudama karštu gėrimu kalbėjo ji.

Dievinantiems estetišką vaizdą lėkštėje

Trečioji vieta, į kurią CUP prekybos centre užsuko K. Jasiūnaitė, – visiems gerai žinoma „Vero Cafe“ kavinė. Čia ji nusprendė paragauti rytinės kavos bei išsirinkti kažką gardaus iš vėlyvųjų pusryčių meniu.

„Puiku ir tai, kad šis meniu galioja nuo 8 valandos ryto iki 18:30 valandos vakaro. Šįkart aš norėčiau čia paragauti keptų varškėtukų. Jie gali būti pateikti su aviečių uogiene, kuri, beje, čia ir gaminama. Varškėtukai gali būti patiekiami ir su ledais bei „Veco Cafe“ pagaminta karamele“, – rinkdamasi iš plataus meniu pasakojo laidų vedėja.

Be vėlyvųjų pusryčių valgiaraščio, čia galima rasti ir gardaus jogurto, granolos, įvairiausių sumuštinių.

„O kol laukiu pagamintų varškėtukų, galiu ramiai pasėdėti gerdama kavą, atsipalaiduoti, pagalvoti apie šios dienos savo darbus, ir, žinoma, gerėtis vaizdu pro langą“, – besidžiaugdama sakė K. Jasiūnaitė.

Pamačiusi atneštą užsisakytą patiekalą, ji neslėpė nuostabos – varškėtukai ne tik atrodė labai gardžiai, tačiau ir kėlė šypseną, nes priminė mielas širdeles.

„Įsivaizduojate, jei kažkas jums į lovą šeštadienio rytą tokius atneštų?“, – prieš pradėdama skanauti varškėtukus retoriškai klausė Kornelija.

Moteris pripažino, kad šis jos rytas – tikrai pavykęs. Juk skani kava bei gardūs pusryčiai tikrai gali užtikrinti, kad diena būtų puiki.