„Delfi“ videoturinio kūrėja bei laidų vedėja Kornelija Jasiūnaitė nusprendė apsilankyti šiame prekybos centre su bičiule bei jos dukra ir pasmalsauti, kokias čia esančias vietas tikrai verta aplankyti su šeima.

Dėmesį traukia įkurtas vaikų žaidimų kambarys

Atvykusi į prekybos centrą CUP, laidų vedėja K. Jasiūnaitė pasidžiaugė, kad penktame aukšte labai patogu palikti transporto priemonę. Stovėjimo vietos įrengtos apgalvotai, mat prie pat jų – speciali vaikams skirta žaidimų aikštelė, kurioje atžalos gali pažaisti.

„O įėjus pro lauko duris į prekybos centrą lankytojus pasitinka „Can Can“ picerija. Čia – ne tik specialiai vaikams sukurtas meniu skyrius, tačiau ir vaikų žaidimų kambarys“, – pasakojo videoturinio kūrėja.

Vaikams skirtas meniu – ne tik spalvingas ir gražus, bet ir labai gausus.

„Pirmasis patiekalas vaikams – aštuonkojis. Būtent šį patiekalą mes ir išbandysime. Jis pagamintas iš virtų dešrelių ir gruzdintų bulvyčių bei pagardintas pomidorų padažu. Taip pat paragausime ir kroketų, kurie šiame meniu pavadinti „Šypsenėlėmis“. Šis patiekalas atrodo tikrai nuotaikingai“, – nagrinėdama meniu kalbėjo K. Jasiūnaitė.

Taip pat jos dėmesį patraukė ir prie vaikiškų patiekalų siūlomi itin gardžiai atrodantys pieniški kokteiliai. Ji išsirinko kokteilį su braškėmis bei du gaiviuosius limonadus.

„O suaugusiems labai geri pasirinkimai, kuriuos mes taip pat išbandysime – „Kaprio“ bei „Amerikano“ picos“, – sakė laidų vedėja.

K. Jasiūnaitė su drauge turėjo laiko ne tik gardžiai pavalgyti, tačiau ir paplepėti. Vaikams šioje vietoje – tikrai smagu, gausu veiklos bei žaidimų, o suaugusieji turi laiko pailsėti bei kokybiškai pabendrauti.

Maistas – itin gardus, o vaikams įkurta didžiulė pramogų erdvė

Kiek vėliau visos trys viešnios nukulniavo į CUP prekybos centre esančią „Charlie“ piceriją. Joje – speciali, vaikams įrengta erdvė, kuri pavadinta „Charlie Kids“. Joje – ne tik vaikams pritaikytos kėdės, tačiau ir erdvi žaidimų aikštelė.

„Ši picerija turi labai dailų vaikiško maisto meniu. Iš jo mes paragausime gruzdintų varškėtukų bei mažylių blynelių. Šiame meniu taip pat galima rasti ir kokteilių su braškėmis bei zefyriukais ir vaisių kokteilį. Pastarąjį paragavo šiandien su manimi šioje kavinėje esanti maža mergaitė – kokteilis jai netgi labai patiko“, – pasakojo K. Jasiūnaitė.

Videoturinio kūrėja su malonumu išbandė patiekalų ir iš pagrindinio meniu – vištieną su garstyčiomis bei mažomis bulvytėmis bei kiaulienos medalionus su šonine.

Ledų pasirinkimas pribloškia

Kiek vėliau trijulė patraukė į CUP prekybos centre esančią išskirtinę vietą – sūrio „Džiugas“ namus. Čia, anot Kornelijos, tiesiog būtina užsukti, jei norisi dieną pasisaldinti puikiu desertu.

„Žinoma, smalsu išbandyti ir ypatingų ledų su „Džiugas“ kietuoju sūriu. Juos galima valgyti vietoje arba pasiimti išsinešimui. O pasirinkimo variantų – tikrai daug. Tačiau jei nesinori ledų indeliuose, galima pasirinkti ledus ant pagaliuko. Čia jų – taip pat galybė rūšių“, – pasakojo laidų vedėja.

Kavos pertraukėlė su desertu

Kiek vėliau K. Jasiūnaitė užsuko ir į „Julius Meinl“ kavinę. Čia ji nustebo pamačiusi nuostabaus grožio desertą „Pavlova“, kuris tikrai nenuvilia savo skoniu.

„Taip pat čia verta gurkštelėti ir ypatingos kavos „Affogato“, gaminamos iš espreso kavos bei ledų. Aišku, čia gausu ir kitų desertų bei ledų“, – teigė ji.

Gaus ir maisto, ir žaislų

„Hesburger“ greitojo maisto restorane galima rasti įvairių patiekalų, kurie patiks visai šeimai. Laidų vedėja pabrėžė, kad čia galima rinktis firminį mėsainio kompleksą, o vietoje bulvyčių gardžiuotis gaiviomis salotomis. Taip pat šioje vietoje galima įsigyti ir specialų rinkinį vaikams, kurio komplekte šiuo metu yra ir „Šunyčių patrulių“ personažų. Puiku tai, kad pats vaikas gali pasirinkti norimą žaislą.

„O jei jūsų vaikas visus šios kolekcijos žaislus jau turi, galima vietoj jo pasirinkti mažą ledų porciją. Taip pat mes čia išbandysime ir salotas su šilta vištiena. Skanu, gaivu“, – pasakojo K. Jasiūnaitė.

Tokia kavinė Baltijos šalyje – vienintelė

Laidų vedėja įsitikinusi – jeigu su šeima apsilankėte prekybos centre CUP, nieku gyvu negalima praeiti pro „Chatime“ kavinę. Joje verta paskanauti originalios taivanietiškos arbatos. „Chatime“ yra didžiausias burbulinės arbatos tinklas visame pasaulyje ir būtent prekybos centre CUP veikia pirmoji ir kol kas vienintelė šio tinklo kavinė visose Baltijos šalyse.„Čia galima paragauti burbulinės arbatos, kuri sužavi ne tik vaikus, tačiau ir suaugusiuosius. O arbatos pasirinkimo variantų čia – tikrai ne vienas“, – sakė videoturinio kūrėja.

Anot jos, su burbuline arbata tikrai nudžiuginsite kiekvieną vaiką tiek per įvairias šventes, tiek tiesiog smagų savaitgalį. Išbandykite vis naują skonį bei taip kurkite smagias tradicijas!