Pirmasis restoranas, kuris patraukė merginų dėmesį – azijietiškų skonių patiekalus siūlantis „Manami“ restoranas. Čia draugės išbandė „karštą“ naujieną – liepsnojančius sušius.

„Nežinau, kaip tau, Agne, bet man tai labai skanūs, purūs sušiai. Net nejaučiu, kad būtų ryžių, atrodo, daugiau kažkokių kitų ingredientų. Tikrai labai skanu“, – komplimentų „Manami“ naujienai negailėjo K. Jasiūnaitė.

Vakarienei merginos pasirinko „Charlie Pizza“, kuriame Agnė užsisakė itališko pado picą su tįstančiu mocarelos sūriu, serano kumpiu ir gražgarstėmis, o Kornelija – mėsainį su barbekiu padažu ir gruzdintomis bulvytėmis.

Sočiai pavalgiusios kompanionės patraukė savais keliais, tačiau Kornelija dar nusprendė išbandyti burbulinę arbatą, kurią siūlo taivanietiškas arbatinių tinklas „Chatime“.

„Kava pudinge ir rudojo cukraus latė su tapijokos perlais – šiandienos mano pasirinkimai. Ši arbata žavi tuo, jog ją gerdamas kartu ir užkandi“, – ragaudama išskirtines arbatas konstatavo mergina.

Laidų vedėją taip sužavėjo „Chatime“ burbulinė arbata, kad ji sugalvojo pasiimti išsinešti ir dar kelis puodelius – gaivios greipfrutų skonio arbatos ir energijos suteikiančios mačios (matcha).

Kitą dieną Kornelija vėl sugrįžo į prekybos centrą CUP, kuriame šįkart nusprendė paragauti ypatingų „Grill London“ restorane gaminamų šonkauliukų su „Coleslaw“ salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis.

„Oho, tokios porcijos užtektų dviejų žmonių vakarienei, o kvapas – pribloškiantis, labai skaniai kvepia“, – gavusi patiekalą, maloniai nustebo mergina.

Išbandžiusi ne vieną prekybos centre CUP esantį restoraną, „Delfi“ videoturinio kūrėja liko sužavėta – vietų, kuriose galima skaniai ir sočiai pavalgyti, čia tikrai netrūksta.

„Šiame prekybos centre išties yra nemažai variantų, kur galima patogiai, jaukiai ir maloniai vakare pasėdėti ir pavalgyti su draugais, šeima arba tiesiog vienam. Išbandykite ir tikrai nepasigailėsite“, – rekomendavo Kornelija.