Suknelė visiems atvejams

Drabužis, kurį galima dėvėti kelis skirtingus sezonus, yra tikras lobis. Atėjo laikas rasti suknelę, kurią galėtumėte vilkėti visur ir visada.

Boozt

Marškinių tipo suknelė, kuri tiks tiek kaip paprasta suknelė, tiek kaip viršutinė dalis, arba „slip“ stiliaus suknelė, po kuria galėsite apsivilkti marškinėlius – tokio tipo suknelės laisvai gali tapti jūsų palydovėmis tiek einant kokteilių su draugėmis šiltą vasaros vakarą, tiek biure.

Boozt

Ieškokite universalių medžiagų, kurios lengvai prisitaikys prie esamos temperatūros. Rudenį sukneles derinkite su mezginiais, džemperiais su gobtuvais ir klasikiniais paltais.

Plačios kelnės

Pagrindinis plačių kelnių privalumas – komfortas, o kalbant apie derinimą – šios kelnės ne mažiau universalios nei džinsai. Plačios kelnės paprastai yra aukšto liemens, tai reiškia, kad į jas galite sukamšyti viršutinę dalį. Marškinėlius ar marškinius taip pat galite vilkėti ir ant viršaus, suteikdami deriniui laisvesnį siluetą. Jei dėvite kostiuminio stiliaus kelnes, apsivilkite elegantišką švarką. Atrodysite ypač stilingai, jei prie savo plačių kelnių derinsite „oversized“ stiliaus viršutinę dalį. Prie šių kelnių ypač tiks ir susegamos liemenės, kurios šiuolaikinėje madoje jau tapo solidžia marškinių alternatyva.

Boozt

Madoje – lygus padas

Šį sezoną neabejotinai karaliaus lygiapadžiai bateliai. Patogūs, praktiški ir stilingi – kaipgi tokių batų nemėgti? Juodi balerinos bateliai, lakuoti mokasinai ar, jei esate prisiekusi aukštakulnių gerbėja, žemi aukštakulniai atviru kulnu, – šiuos stilius mieste tikrai dažnai matysite tiek pavasarį, tiek vasarą, o gal net ir vėlesniais sezonais.

Boozt

Nenuostabu, kad su tokia avalyne turėsite daugybę aprangos variantų – jie puikiai tiks prie midi sijonų, džinsų, kelnių ir suknelių.

Boozt

„Oversized“ stiliaus marškiniai

„Oversized“ stiliaus drabužis atrodo šiek tiek didesnio dydžio nei jūsų įprastas dydis. Šis stilius pastaraisiais sezonais ypač madingas. Ir ne veltui! Nepriklausomai nuo to, kokio audinio „oversized“ marškinius pasirinksite – džinsinius, medvilninius, dryžuotus lininius, – jie niekada nenuvils savo universalumu ir komfortu. „Oversized“ marškinius taip pat lengva sluoksniuoti – juos galėsite vilkėti tiek vasarą, tiek rudenėjant.

Boozt

Ant viršaus užsivilkite trumpus marškinėlius ar liemenę arba apsivyniokite megztinį and kaklo – taip susikursite puikų įvaizdį, kuris tiks tiek laisvalaikiui, tiek darbui. Jei norite vasarinės aprangos biurui, užsekite tik viršutines tris sagas, apsivilkite aukšto liemens džinsus ir apsiaukite sportbačius.

Boozt

Plona striukė

Tinkamai apsirengti pereinamuoju sezonu nėra paprasta. Dažniausias ir geriausias sprendimas – plona striukė. Ne per plona ir ne per stora, lengvai suderinama su kitais jūsų turimais drabužiais. Atrodo, reikia tiek nedaug, tiesa? Šiuos kriterijus atliepia niekada iš mados neišeinantis lietpaltis. Nors paminėjus lietpaltį, tikriausiai įsivaizduosite jį ilgą, šį sezoną ypač pataikysite, jei pasirinksite trumpą lietpaltį. Derinkite laisvo kirpimo trumpesnę ploną striukę su plačiomis kelnėmis aukštu liemeniu. Šiltesnėmis dienomis tokia plona striukė puikiai papildys suknelę ar midi sijoną.

Boozt