Kaip dažysime plaukus šį rudenį?

Rudens sezonas atneša naujų vėjų į tai, kaip dažysime savo plaukus – įsitikinusi plaukų stilistė V. Urbaitė. Pasak jos, tokias jau gerai pažįstamas technikas kaip „face framing“, kontrastinga „ombré“ ar plaukų dažymą blokais keičia siekis išgauti kuo švelnesnį spalvų bei atspalvių susiliejimą.

„Wella Professionals“ technologė Vaida Urbaitė

„Šią tendenciją puikiai atspindi naujoji „Color Touch Melt“ plaukų dažymo technika, kurią pasitelkti leidžia metalų valymo technologija patobulinti, veganiškos formulės „Wella Professionals“ „Color Touch“ dažai, dar labiau tausojantys plaukus ir atveriantys daugiau galimybių meistrams. Naudojant „Color Touch Melt“ techniką galima išgauti išskirtinį rezultatą, kuriame susiliejus plaukų atspalviams, jiems besikaitaliojant, plaukai atrodo ypač prabangiai, o taip pat ir žaismingai“, – pasakoja V. Urbaitė.

„Wella Professionals“ ekspertų patarimai stilingam rudeniui

V. Urbaitės teigimu, patobulinti „Color Touch“ dažai ir naujoji dažymo technika pateikia nuostabių spalvinių variacijų ir itin „skanių“ plaukų dažymo įvaizdžių pavyzdžių. Prasidedančio rudens plaukų dažymo tendencijose karaliaus tokie išskirtiniai įvaizdžiai kaip „Cherry Melt“, „Blueberry Melt“, „Pumpkin Spice Melt“, „Chocolate Melt“, „Caramel Melt“ ir „Vanilla Melt“.

„Wella Professionals“ ekspertų patarimai stilingam rudeniui

Paslaptis – dažymo ir kirpimo duete

Tiesios plaukų linijos sukurtos griežtesnės formos, tačiau iškarpyti ir taip lengvumu spinduliuojantys plaukai bus ypač aktualūs šį rudenį. Nuo pjedestalo nesitraukia ir garbanos, bangos, tad šių įvaizdžių taip pat nevertėtų pamiršti.

„Wella Professionals“ ekspertų patarimai stilingam rudeniui

Plaukų stilistė V. Urbaitė pastebi, kad sulaukus atsinaujinti pagal karščiausias tendencijas pageidaujančio kliento, meistrai visada stengiasi, kad jos atspindėtų patį žmogų. Taip pat pasakoja, kur slypi akį džiuginančio rezultato paslaptis.

„Jei nusprendėme dažyti plaukus pagal šiuo metu populiarias tendencijas, turime atsižvelgti ir į kirpimą. Šios dvi dalys – labai glaudžiai susijusios, norint sukurti nepriekaištingą plaukų išvaizdą. Pavyzdžiui, iškarpyti, lengvai garbanomis krentantys plaukai puikiai derės su naująja „Melt“ technika“, – sako V. Urbaitė.

„Wella Professionals“ ekspertų patarimai stilingam rudeniui

Prieš pokyčius – namų darbai

Daugelis mano, kad prieš sėdant į kirpėjo kėdę tam niekaip pasiruošti nereikia, tačiau yra ne visai taip. „Wella Professionals“ technologės V. Urbaitės teigimu, atlikti nesudėtingi namų darbai gali prisidėti prie dar įspūdingesnio plaukų pokyčio rezultato.

„Klientai dažnai įpratę plaukų atstatymo kaukes naudoti jau po dažymo, tačiau dažymo rezultatus ir pačio plauko išvaizdą labai pagerintume, jei būtent prieš apsilankymą grožio salone atliktume plaukus atstatančias procedūras“, – pataria V. Urbaitė.

„Wella Professionals“ ekspertų patarimai stilingam rudeniui

Pasak jos, tokiu būdu plaukai yra prisotinami drėgmės, kaukių užpildai paruošia juos dažymui, tad galima ne tik džiaugtis geresniais rezultatais, bet ir ilgiau išliekančiais atspalviais.