Atrasti efektyvūs būdai spręsti odos problemas

Mokslinės konferencijos organizatorių, grožio priemonių ir paslaugų kosmetogolams teikėjų „Tikprofesionalams.lt” tikslas buvo susirinkusiems grožio profesionalams padėti sužinoti kaip pasitelkti mikroadatinės terapijos ir egzosomų sinergiją ir su „Dermapenworld“ terapijomis efektyviai spręsti raukšlių, pigmentacijos, aknės, išsiplėtusių porų, randų, strijų, papilkėjusios odos, odos drėgmės trūkumo ir plaukų slinkimo problemas.

Iš kairės – kosmetologės Aušra Tadjošaitytė, Indrė Buslienė, Skaidra Keturakienė, kosmetologė-dėstytoja Rasa Neverauskaitė, Kauno kolegijos kosmetologijos katedros vedėja Žaneta Mickienė, kosmetologė ir „Dermapenworld“ ambasadorė Lietuvoje Viktorija Melinytė

Egzosomos — naujausia medicinos tendencija, kuri domina vis daugiau specialistų iš viso pasaulio. Egzosomos yra estetinio gydymo sąrašo viršūnėje ir savo poveikiu aplenkia net mezoterapijos procedūras, užpildus ir biostimuliatorius, PRP/iPRF, ir net kamieninių ląstelių procedūras. Egzosomų tyrimai net 3 kartus buvo įvertinti Nobelio premija.

„Dermapenworld“ — mikroadatinės odos priežiūros terapijos lyderis iš Australijos. Tai itin didelio pasaulinio pripažinimo sulaukęs prekės ženklas, dermatologų bei kosmetologų atliekamoms procedūroms. „Dermapen“ yra pirmasis patentuotas automatinis mikroadatinės odos terapijos aparatas pasaulyje. Patentuota pažangi svyruojančios vertikalios adatos AOVN™ technologija, net 1920 dūrio kanalų per sekundę bei skaitmeninis gylio reguliavimas.

Savo žiniomis dalinosi pasaulinio lygio ekspertai

Medicinos mokslų daktarė, lektorė Diana Barragan Ferrer, turi daug patirties biomedicinos srityje, nuolatos stažuojasi Prancūzijos mokslo institucijose ir dalyvauja daugelyje projektų kaip tyrėja. Yra parašiusi daugiau kaip 20 straipsnių, kurie spausdinami pripažintuose tarptautiniuose mokslo žurnaluose. Dalyvauja tarptautinėse konferencijose, yra išleidusi mokomąją medžiagą susijusią su aktyviais komponentais esančiais kosmetikos produktuose, konsultuoja kosmetikos gamintojus, kuriant inovatyvius kosmetikos gaminius.

Ji išsamiai supažindino su „Dp Dermaceuticals™ MG” linijos kokteiliais mikroadatinei terapijai, atskleisdama jų funkcionalumą, efektyvumą ir stipriąsias ingredientų savybes. Tai hipoalerginės veido priežiūros priemonės be kompromisų, padedančios sustiprinti ir pagerinti matomus mikroadatinės terapijos procedūrų rezultatus. Sudėtyje bioaktyvūs, augaliniai ir natūralūs ingredientai.

Dr. Andrew R. Schwarz

Taip pat, dalyviai sužinojo apie pažangiausią „Dermapen 4” aparatą – moderniausią mikroadatinės terapijos priemonę. Pasaulinio lygio medicinos treneris, mikroadatinės terapijos specialistas Dr. Andrew R. Schwarz, turintis didesnę nei 25 metų patirtį grožio ir estetikos srityje, atliko parodomąją procedūrą, pristatydamas revoliucines „Dp Dermaceuticals™ MG-EXO SKIN™” egzosomas. Šios egzosomos tampa neatsiejamomis klinikinių regeneracinių procedūrų priemonėmis, suteikiančiomis revoliucinius estetinių procedūrų rezultatus.

Konferencijoje dalyvavo Kauno kolegijos kosmetologijos katedros vedėja Žaneta Mickienė, kosmetologė ir „Dermapenworld“ ambasadorė Lietuvoje Viktorija Melinytė, taip pat kosmetologė, mokymų trenerė, Cell Fusion C ambasadorė bei estetikos namų „Meilė odai“ įkūrėja Guoda Eitutė, kosmetologė, Arkana prekinio ženklo ambasadorė Vaida Lelienė, kosmetologės Meda Džiugaitė, Aušra Tadjošaitytė, Austėja Vaitiekūnaitė ir kitos.

DermapenWorld mikroadatinės terapijos aparatas

Įspūdingos mokslinės konferencijos akimirkas įamžino garsus fotografas Marius Žičius, saldžiais užkandžiais rūpinosi „Purusis Debesėlis“ ir „Bijola”, renginių/švenčių floristikos, dekoravimo sprendimai „Jules love(in) flowers” ženklo įkūrėja Jurgita Jurevičiūtė - Balčiūnaitienė. Renginio organizatoriai — grožio priemonių ir paslaugų kosmetogolams teikėjai — „tikprofesionalams.lt“