Kasdienėms kelionėms į darbą ir mokslus, aktyviam laisvalaikiui ar jaukiam pasivaikščiojimui savaitgalį gamtoje. Striukės tinka visoms gyvenimo aplinkybėms. Ir „Outlet Park“ lankytojai žino – pagrindinius rudens sezono drabužius šiame outlet centre su išskirtinėmis nuolaidomis galima įsigyti kasdien.

Tačiau spalio 10-13 dabar aktualiausios aprangos kainos sieks tikras žemumas. O išskirtiniai pasiūlymai nuo 30 % iki 70 % lauks visų, kurie rudeniu mėgautis nori jaukiai, šiltai bei stilingai. Todėl „Outlet Park“ kviečia suktis po išparduotuvių lentynas ir po apsipirkimo susisukti į kokybiškas, garsių pasaulio mados prekės ženklų striukes.

„Outlet Park“ kviečia šturmuoti savo išparduotuves

Žemesnės jų kainos pasiūlymai paruošti net 44 šio outlet centro išparduotuvėse. Ir striukių mylėtojai medžioklę turėtų pradėti nuo „Puma“, „Nike“ ir „Sportland“ asortimento, kuriam jau pritaikytos iki -50 % siekiančios nuolaidos. „Denim Dream“ šaltąjį sezoną pasitinka su papildoma -20 % nuolaida striukių asortimentui.

„Outlet Park“ kviečia šturmuoti savo išparduotuves

Nuolaidomis sporto mylėtojus džiugina ir „Trespass“, kuri išpardavimo savaitgalį pasitinka su nuo -60 % siekiančiais pasiūlymais striukėms bei avalynei nuo pradinės kainos. O jei iš „Outlet Park“ išvykti norisi ne tik su šilta striuke, bet ir pasipuošus madingu paltuku ar lietpalčiu, praverti verta „Gedimino22“ duris. Čia laukia -20 % pasiūlymas visam šiam asortimentui.

-15 % pasiūlymo etiketes visam šių drabužių asortimentui jau klijuoja „Membershop“, -40 % siekiančią nuolaidą visam striukių asortimentui nuo pradinės kainos siūlo „Norre“ ir „Hiatus“. „Divo“ užsukti kviečia su -20 % pigesnėmis prekėmis, o tie, kas striukių ieško aktyviam laisvalaikiui, kelionėms ar žygiams, nepraeiti turėtų pro „Regatta Great Outdoors“. Čia taikoma -20 % papildoma nuolaida visam šių drabužių asortimentui.

„Outlet Park“ kviečia šturmuoti savo išparduotuves

Tačiau tai – tik dalis ypatingų striukių išpardavimo savaitgalio nuolaidų. Išskirtiniai pasiūlymai „Outlet Park“ lankytojų laukia ne tik drabužių, bet ir avalynės, sporto prekių prekybininkų lentynose, taip pat paslaugų vietose, optikose, kepyklėlėse. O atvykus į šį išparduotuvių centrą, aplankyti verta ir „Ogmios miestą“, kuriame nuolaidos paruoštos rūbams, batams, prekėms namams, vaikams, sporto ir grožio studijų lankytojams.

Čia „TerraSport“ vilioja su nuo -30 % iki -50 % nuolaida kalnų slidinėjimo striukėms nuo pradinės kainos. O jei šiltų drabužių ieškoma mažiesiems, skubėti reikėtų į „LT Vaikas“ parduotuvę, kurios lentynose išrikiuotas -20 % pasiūlymas visam drabužių asortimentui nuo pradinės kainos.

„Outlet Park“ kviečia šturmuoti savo išparduotuves

Striukių išpardavimo savaitgalis „Outlet Park“ ir „Ogmios miesto“ išparduotuvių lentynas šturmuos gausiai bei aktyviai, todėl apsipirkimui pasiruošti iš anksto galite iš anksto susipažinę su geriausiais pasiūlymais. Viso nuolaidų sąrašo ieškokite čia: https://akcijos.outletpark.lt/

Nepraleiskite progos rudenį pasitikti šiltai, jaukiai ir madingai. Spalio 10-13 dienomis atvykite į „Outlet Park“, Verkių g. 31C, ir „Ogmios miestą“, Verkių g. 29, Vilniuje.