Pokyčiai stebina

Šiandien „Vilnius Outlet“, yra ne įprastas prekybos ir laisvalaikio centras, o šeimos traukos centras. Savo duris atvėręs 2021-aisiais, per trejus metus jis gerokai ūgtelėjo, jau yra gerai pažįstamas net tik aplinkinių rajonų, bet ir visos sostinės gyventojams bei miesto svečiams, sako E. Valickas

Pašnekovo teigimu, „Vilnius Outlet“ lankytojai žino, kad čia gali ir apsipirkti žemomis kainomis, ir gardžiai pavalgyti. Taip pat – rasti reikiamų paslaugų, smagiausių pramogų visai šeimai, dalyvauti edukaciniuose renginiuose, parodose, ugdyti vaikų talentus šokių, sporto, akrobatikos, parkūro ar kituose būreliuose.

„Vilnius Outlet“

„Todėl „Vilnius Outlet“ jau peržengė tradicinio prekybos centro rėmus. Galvodami apie visus mūsų lankytojų poreikius, jiems pasiūlėme visko, ko gali prireikti kasdienai, namams, šeimai, laisvalaikiui. Tai rodo ir per metus ūgtelėjęs pirkėjų skaičius, kurių, lyginant su pernai, čia apsilankė 22 proc. daugiau. Džiaugiamės, kad esame mylimi, gausiai lankomi, žmonės pas mus nori atvykti bei sugrįžti. O svarbiausia, iki šiol išlaikėme dar veiklos pradžioje duotą pažadą – mūsų outlet parduotuvėse pirkėjai visada ras stilingą, pasaulyje garsių mados prekės ženklų asortimentą su nuolaidomis kasdien“, – kalba E. Valickas.

„Vilnius Outlet“

Tai, pasak jo, liudija ir „Vilnius Outlet“ duris nuolat atveriantys nauji Lietuvoje bei svetur puikiai žinomi prekybininkai. Pernai čia įžengė ir pirmąją bei vienintelę parduotuvę šalyje atidarė Lenkijos aprangos prekybos milžinas „HalfPrice“.

„Vėliau galėjome džiaugtis savo lankytojams pristatę kitą naujieną – Ukrainos šaldytų produktų tinklą atstovaujantį „Multi Cook“. Ši parduotuvė siūlo virš šimto skirtingų, rankų darbo gaminių pasirinkimą. Jie gaminami tik iš aukščiausios kokybės produktų ir stebina unikaliais skoniais. Taip pat džiaugiamės, kad į „Vilnius Outlet“ persikėlė su garsiausiais pasaulio žaislų gamintojais bendradarbiaujantis, kanceliarinėmis, namų ir grožio prekėmis bei unikaliais skanėstais prekiaujantis prekės ženklas „Miniso“. O dar viena naujieną visiškai neseniai pristatėme smaližiams. Jų be galo mylimos „Biržų duonos“ kepinių namai taip pat įsikūrė mūsų pirmajame aukšte“, – pastarųjų metų „Vilnius Outlet“ pokyčius vardina pašnekovas.

„Vilnius Outlet“

Šventė žada daug staigmenų

Trečiasis „Vilnius Outlet“ gimtadienis pažymėtas ir kita ryškia proga. Čia lygiai prieš metus buvo atidarytas moderniausias Lietuvoje „Apollo Kinas“, kurio pirmąją sukaktį reziumuoja viršytos net optimistiškiausios veiklos prognozės.

„Nuo atidarymo, – tęsia E. Valickas, – šio „Apollo Kino“ lankytojų skaičius gerokai perkopė 400 tūkst. Per pirmuosius metus čia parodyta 250 premjerų, parduota daugiau nei 550 tūkst. litrų kukurūzų spragėsių bei 100 tūkst. litrų „Coca-Cola“ gėrimų. Tiek jų tilptų į krovininių 10 vilkikų. Taigi skaičiai – išties įspūdingi. O norėdami paminėti tiek „Apollo Kino“, tiek „Vilnius Outlet“ sukaktis, filmų mylėtojams paruošėme ypatingas kainas bilietams“.

„Vilnius Outlet“

Jos, sako pašnekovas, krenta jau nuo spalio 14-osios, pirmadienio, kuomet prasideda didžioji gimtadienio nuolaidų savaitė. Iki pat sekmadienio, spalio 20-osios, „Vilnius Outlet“ lankytojai kviečiami šturmuoti mylimiausias išparduotuves, kurių pirkėjų lauks išskirtiniai, iki 70 % žemesnės kainos, pasiūlymai.

Nuolaidos taip pat paruoštos čia esančiose 1-ojo aukšto maisto krautuvėlėse, 3-ojo aukšto restoranuose, grožio, paslaugų ir dovanų prekybos vietose, drabužių, batų bei sporto prekių outlet parduotuvėse. Visą jų sąrašą galima rasti čia

„Vilnius Outlet“

O kol „Vilnius Outlet“ išparduotuvėse vyks nuolaidų medžioklė, šio prekybos ir laisvalaikio centro bičiuliai kviečiami pasipuošti bei geriausiam metų vakarėliui pasiruošti. Spalio 19-ąją, šeštadienį, nuo 12 iki 19 val. čia vyks didžioji gimtadienio fiesta, kuri dovanos nemokamas pramogas, atrakcijas bei skanėstus vaikams, „Vilnius Outlet“ būrelių pasirodymus scenoje.

Gimtadienio svečiai galės stebėti ir terariumus su egzotiškiausiais gyvūnais, ir teatrinius pasirodymus mažiesiems. Taip pat visą šventinę dieną, visi perkantys „Vilnius Outlet“ parduotuvėse už 50 eurų ar daugiau, kviečiami atnešti savo pirkinių čekį prie scenos ir sukti laimės ratą. O jame – vien garantuoti prizai.

„Vilnius Outlet“

„Su džiugesiu pasitinkame ne tik į trečiąjį „Vilnius Outlet“ gimtadienį – ambicingi ir mūsų ateities planai. Nuo pat savo įkūrimo atsakingai laikėmės tvarumo strategijos, kurią iki šiol atspindi mūsų tvaria mada paremta prekybos filosofija. Taip pat visiškai netrukus ant stogo įrengsime saulės elektrinę ir tapsime pirmuoju prekybos centru Lietuvoje, turinčiu tokio dydžio žaliosios energijos jėgainę. Tęsdami tvarumo viziją, šiuo metu projektuojame ir elektromobilių krovos stotelių parką, be to, planuojame 300 m2 naujo priestato statybas. Todėl nestovime vietoje bei tęsiame savo išskirtinės pozicijos rinkoje stiprinimą“, – apibendrina E. Valickas.

Tuo pasidžiaugti visus jis kviečia į trečiąjį „Vilnius Outlet“ gimtadienį. Išskirtinių nuolaidų savaitė čia tęsis nuo spalio 14 iki spalio 20 dienos, o nemokama šventinė programa paruošta spalio 19-ąją, nuo 12 iki 19 val. Daugiau informacijos: www.vilniusoutlet.lt/renginiai. Visi gimtadienio svečiai laukiami Vilniuje, Pociūno g. 8, šalia sostinės Vakarinio aplinkkelio.