Verslo mokyklos, norinčios gauti ACBSP akreditaciją, vertinamos pagal septynis kriterijus: lyderystę, strateginį planavimą, studentus ir suinteresuotas šalis, studentų pasiekimus, dėstytojų kvalifikaciją, studijų programas, plėtrą.

VU Verslo mokyklai buvo suteiktas kandidatės statusą – procesas užtruko dėl itin aukštų kokybinių ACBSP reikalavimų, vertinant pasirengimą akreditacijai gauti.

B. Miškinienė

,,Nusprendėme siekti ACBSP akreditacijos dėl sutampančios filosofijos – šioje akreditacijoje dėmesio centre yra studentas, mokymo ir mokymosi kokybė bei santykis su realia verslo aplinka“, – sakė VU Verslo mokyklos direktorė dr. Birutė Miškinienė.

ACBSP valdybos pirmininkas dr. Thomas J. Eveland pažymėjo VU Verslo mokyklos unikalumą derinant studijas ir antreprenerystę: „Čia studentams suteikiamos ne tik šiandien versle aktualios žinios, bet ir formuojami ilgalaikiai įgūdžiai, kaip komercializuoti verslo inovacijas ateityje.“

Dr. Thomas J. Eveland teigimu, ACBSP akreditacija leis VU Verslo mokyklai įtvirtinti regioninę lyderystę, o šis tarptautinis pripažinimas neabejotinai bus naudingas tiek dabartiniams, tiek ateities studentams.

Thomas J. Eveland

Ši akreditacija dar labiau sustiprins VU Verslo mokyklos ir viso Vilniaus universiteto tarptautinį pripažinimą. „Akreditacijos gavimas patvirtina, kad VU Verslo mokykla teikia aukštos kokybės tarptautinį išsilavinimą fokusuotą į antreprenerystę“, – pastebi dr. Thomas J. Eveland.

VU Verslo mokykla šiandien kviečia studijuoti bakalauro, magistrantūros ir MBA studijų programose. Daugiau informacijos apie studijų programas rasite čia.