Pirmieji įspūdžiai

Visuomet siekdama savo svečiams suteikti tai, kas geriausia, Birštono sanatorija „Versmė“ pastaruosius metus gyveno remonto nuotaikomis. Atnaujinto komplekso atidarymo renginyje „Versmės“ vadovė Rasa Noreikienė ir Birštono merė Nijolė Dirginčienė perkirpo simbolinę juostelę, svečiai turėjo galimybę pasigrožėti atidarytu korpusu. Vieni gyrė preciziškai atliktą darbą, kiti – rafinuotą interjero stilių, senas patalpas paverčiant jaukiomis ir moderniomis erdvėmis. Pastarųjų virsmu ypatingai džiaugėsi ilgamečiai klientai, matę tai, kas buvo anksčiau ir kas yra dabar.

Sanatorinis poilsis ne prabanga, o būtinybė

Visgi didžioji dauguma sanatorijos klientų atvyksta ne grožėtis atnaujintomis erdvėmis, o mėgautis gydomųjų procedūrų, masažų, gydomojo purvo ir mineralinio vandens terapijų nauda bei stebuklingomis specialistų rankomis.

„Su šeima atvykstame bent kelis kartus per metus – pavasarį ir rudenį: pailsime, atsipučiame ir sustiprėję kimbame į darbus“, – kalbėjo ne pirmus metus sanatoriniais malonumais besimėgaujanti kaunietė.

Birštono sanatorija „Versmė“

Sanatorinio gydymo tikslas – atkurti ryšį su gamta, sustoti ir įsiklausyti, ką sako kūnas. Didėjant šiuolaikiniam gyvenimo tempui auga ir poreikis skirti daugiau dėmesio savo sveikatai bei gerovei. Vis dažniau į sanatoriją atvyksta žmonės, suvokiantys, kad reikia rūpintis ne ligų gydymu, o jų prevencija.

Birštono sanatorija „Versmė“

„Tiems, kurie nori „čia ir dabar“, primenu, kad kiekvieno mūsų kūnas dirba savo tempu. Jei vienam atsistatyti pakako savaitgalio, kitam gali prireikti dvigubai ar trigubai daugiau laiko. Be to, mūsų nervų sistemos skiriasi, o kūnai, kaip žinia, labai reaguoja į mūsų mintis. Jei į procedūrą ateisime suirzę, rezultatų greit nepasieksime,“ – seną tiesą, kad greitų rezultatų nebūna, primena sanatorijos gydytoja Daiva Citvarienė.

„Jei būtų mano valia, skirčiau tris vaistus. Kokius? Daug juoko, judėjimą, vandens ir kitas sanatorines procedūras“, – gydytoja prasitarė, kad išbandę šį kokteilį tampa nuo juo priklausomais.

Sanatorijos „Versmė“ direktorė R. Noreikienė

Plečia paslaugų spektrą

Atnaujintame C korpuse įrengti 38 jaukūs kambariai, kuriuose gali apsistoti net 35 svečiais daugiau nei anksčiau. Svajojantiems apie išskirtinį komfortą siūlomi erdvūs, net 50 kv. m, liukso apartamentai, puikiai tinkantys šeimoms arba tiems, kurie trokšta daugiau laisvės pojūčio. Ilgus metus nenaudota didžiojo salė nuo šiol ir vėl atvira koncertams, spektakliams ir darbuotojų susibūrimams. Plečiant paslaugų spektrą kone pusantro šimto asmenų talpinanti erdvė nuomojama konferencijoms, seminarams, mokymams. Šalia yra nedidelė posėdžių salė, o greitu metu pastate duris atvers ir vaikų žaidimų erdvė, biliardo kampelis bei sporto salė.

Birštono sanatorija „Versmė“

„Siekiame pritraukti ir verslo atstovus. Konkurencija nemaža, bet pas mus viskas po vienu stogu – ir apgyvendinimas, ir maitinimas, ir procedūros, ir baseinas“, – kad atvykusiųjų laukia dar daugiau patogumų tikina R. Noreikienė.

Stovėję bendrose eilėse su medicininę reabilitaciją atliekančiais pacientais, komerciniai klientai dabar galės taupyti laiką. Korpuso pirmame aukšte įrengta atskira registratūra su erdvia poilsio zona, kurioje jie gali atsipalaiduoti po dienos gydomųjų procedūrų. Be to, atsinaujinęs kompleksas suprojektuotas taip, kad svečiai, neišeidami iš patalpų, galėtų komfortiškai pasiekti maitinimo, baseino ir pirčių zoną, SPA erdvę ir gydyklą, o norinčius pasimėgauti grynu oru maloniai džiugins gražūs gėlynai ir lauko aplinka, sukuriantys ramią ir atpalaiduojančią atmosferą.

Birštono sanatorija „Versmė“

Savaitgalis sanatorijoje neprilygs sanatoriniam gydymui, tačiau jo poveikį organizmui tikrai pajusite – per taisyklingai įkvėptą oro gurkšnį, lėtą žingsnį ar kompleksines sveikatinimo procedūras „Versmėje“, kuri dabar dar patrauklesnė ir įtraukesnė. Atnaujintos erdvės, modernus interjeras ir aukštos kokybės paslaugos sukuria idealią aplinką ir poilsiui, ir sveikatinimui!

Rezervacijos priimamos internetu www.versme.com arba telefonu +370 319 65673.