Namų televizorius, tinkantis laukui

Nors tai yra laukui pritaikytas televizorius, savo kokybe jis niekuo nenusileidžia net ir aukščiausios klasės namų televizoriui. „Samsung QE65LST7TC“ ekranas yra 4K raiškos ir naudoja QLED technologiją, dėl ko gali pasiekti net 2000 nitų ryškumą – to puikiai pakanka matyti vaizdą net ir labiausiai saulėtomis dienomis.

Kvantinių taškų technologija užtikrina tobulą spalvų atvaizdavimą. Jos neišblunka net ir nustačius maksimalų ryškumą, tuo tarpu „Motion Rate 240“ leis mėgautis maksimaliai sklandžiu vaizdu net ir žiūrint veiksmo filmą ar sporto varžybas su ypač daug judesio. „Samsung QE65LST7TC“ galėsite lyginti su bet kuriuo rinkoje esančiu projektoriumi ir šis „Samsung“ televizorius turės pranašumą ties kiekvienu aspektu.

Lauko sąlygos yra visiškai nenuspėjamos, todėl „Samsung QE65LST7TC“ turi IP55 sertifikatą, užtikrinantį jo atsparumą nuo vandens ir dulkių. Žinoma, palikti po atviru dangumi lyjant lietui nevertėtų.

QLED SAMSUNG QE65LST7TC

Daugiau galimybių mėgautis pramogomis

Tai yra išmanus televizorius su „Tizen“ operacine sistema. Tai reiškia, kad galėsite mėgautis visais įprastais „Tizen“ televizorių malonumais: pradedant „YouTube“ ar „Netflix“, baigiant „Apple TV“ palaikymu, įvairiais žaidimais ar interneto naršykle. Be to, galėsite vos keliais prisilietimais perkelti savo išmaniojo telefono vaizdą tiesiai į „Samsung QE65LST7TC“ ekraną arba žiūrėti kelis vaizdus vienu metu.

„Samsung QE65LST7TC“ sukurtas tiems, kas svajoja apie galimybę naudotis išmanaus televizoriaus privalumais lauke. Jei esate vienas iš jų, mes įsitikinę, kad savo pasirinkimu tikrai nenusivilsite

Užsakymo nr.: PT_88424033