„Lemon Gym“ renginių vadovė ir trenerė Agnė Mickevičiūtė-Butienė prisimena, kad lauko treniruočių idėja, gimusi „iš reikalo“ pokarantininę vasarą, kai laikina sporto sale buvo tapęs Vingio parkas, atlaikė net kelių metų išbandymus ir tapo savotišku „Lemon Gym“ vasaros hitu: „Kai praėjusią vasarą prie Baltojo tilto Vilniuje sulaukdavome neįtikėtino kiekio norinčių kartu sportuoti žmonių – supratome, kad tai turi tapti tradicija, tai turi tęstis. Labai džiaugiuosi, kad šią vasarą prie Vilniaus prisijungė ir Kaunas.“

Birželį oras lepino šiluma, tad ir Vilniuje prie Baltojo tilto, ir Kaune Nemuno salos pievoje sportuojančių netrūko. Net ir kartą gaivinęs lietus neišgąsdino gerai laiką praleisti nusiteikusių žmonių. „Smagu, kad žmonės supranta aktyvumo gryname ore naudą, manau, kad dar daugiau teigiamų emocijų dovanoja buvimas smagioje kompanijoje ir neįtikėtina trenerių energija bei užsidegimas šias treniruotes paversti ir smagiu energingu šou,“ – treniruočių populiarumo priežastis vardija A. Mickevičiūtė-Butienė.

„Feel Vilnius“ ir „Feel Kaunas“ – tai ir puiki proga pamatyti bei išbandyti pačias įvairiausias grupines treniruotes. Kas žino, gal kuri nors patiks tiek, kad rudenį norėsis užsiėmimus pratęsti jau po stogu. A. Mickevičiūtė-Butienė pastebi, kad didžiausio populiarumo sulaukia tie patys užsiėmimai, kaip ir sporto salėse: „Birželį „Feel Vilnius“ ir „Feel Kaunas“ erdvėse daugiausia gerbėjų sulaukė viso kūno, jėgos, ištvermės treniruotės, tokios, kaip Nike Strength ar Full Body Tone. Labai norėčiau, kad drąsiau žmonės rinktųsi į šokių treniruotes, juk tai nuostabi proga ne tik sustiprinti kūną, bet ir atsipalaiduoti, gerai išsikrauti, įsikvėpti. Girdėjau sakančius, kad ši treniruotė ne mums, nes mes nemokame šokių žingsnelių. Tokiems galiu atsakyti tik viena – bet mes ir susirenkame mokytis, o ne parodyti, ką mokame. Žinokite, kad geroje kompanijoje mokytis naujų dalykų trigubai smagiau.“

„Lemon Gym“ renginių vadovė ir trenerė Agnė Mickevičiūtė-Butienė

Karštas liepos mėnesio tvarkaraštis jau paruoštas

Ne mažiau įtraukiančią treniruočių programą A. Mickevičiūtė-Butienė žada ir liepos mėnesiui: „Antrasis „Feel“ mėnuo tikrai pradžiugins naujienomis. Visų pirma, kauniečius pakviesime išbandyti net dvi „Nike“ treniruotes. O Vilniuje raginu nepraleisti energingosios Žiedos Žilakauskaitės Nike Dance treniruotės – bus labai smagus vakaras. Dar viena ypatinga naujiena – Fighting Combo. Du treneriai pristatys skirtingų kovos menų pagrindu sukurtą specialią treniruotę. Net neabejoju jos populiarumu. Lauko treniruočių tinklelyje dar neturėjome Power jogos – tad liepą kviečiame vilniečius atvykti ir išbandyti šią itin mėgiamą visų treniruotę.“

Pakalbinus treniruočių dalyvius visi vienbalsiai džiaugiasi „Lemon Gym“ ir „Nike“ dovanojama galimybe aktyviai leisti vakarus pačiame miesto centre. Kas verčia imti kilimėlį ir ateiti į miesto pievą? Treniruočių įvairovė! Ne vienas užkalbintas treniruočių dalyvis paminėjo, kad kiekviena treniruotė vis kitokia, nėra jokios monotonijos, taip pat smagu matyti vis kitus, tokius skirtingus trenerius. Dėl tokių treniruočių žmonės netingi net pastovėti ir kamščiuose. Žinoma, ne vieną nepraleisti nei vienos treniruotės motyvuoja ir būsimi prizai. Visi į „Feel Vilnius“ arba „Feel Kaunas“ treniruotes užsiregistravę dalyviai renka taškus ir pasibaigus projektui, rugsėjo mėnesį, juos galės iškeisti į organizatorių „Lemon Gym“ bei „Nike“ įsteigtus prizus. Taškai konvertuosis į sportinius „Nike“ aksesuarus, nuolaidų kuponus bei įvairios trukmės nemokamas „Lemon Gym“ narystes. Na, o maksimalų taškų skaičių surinkusiųjų laukia „Nike“ sportinis krepšys, 40 % „Nike“ nuolaidos kuponas ir net mėnesio narystė „Lemon Gym“ klube. Tad atvykus į treniruotę svarbu būti jai užsiregistravus “Lemon Gym” programėlėje ir nepamiršti nuskenuoti programėlėje sugeneruoto QR kodo.

Agnė Mickevičiūtė-Butienė prisipažįsta, kad jai smagiausia matyti žmones, kurie kartą pabandę nebegali sustoti ir sportas tampa būtinu jiems ritualu: „Po praėjusių metų „Feel Vilnius“ tikrai ne vienas vasaros treniruočių dalyvis tapo nuolatiniais „Lemon Gym“ lankytojais. Jie atėjo į klubą ir liko, ir ne šiaip lankė grupines treniruotes, bet ir aktyviai jungėsi į mūsų žiemos iššūkį – maudynes ežere. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad jiems tiko ir patiko mūsų bendruomenė, mūsų smagi kompanija.“

Su visa smagia kompanija pajudėti atvirame ore nemokamai gali kiekvienas. Tik Agnė ragina nepamiršti trijų labai svarbių dalykų: registracijos, kilimėlio ir vandens. Sporto klubo „Lemon Gym“ nariams nieko papildomai daryti nereikia, tik kiekvienai treniruotei užsiregistruoti programėlėje. Na, o visiems kitiems reikia atlikti šiuos keturis žingsnius:

1. Aktyvuok nemokamą „Feel Vilnius“ ar „Feel Kaunas“ narystę -> https://www.lemongym.lt/nemokamos-lauko-treniruotes-feel-vilnius-kaunas/.

2. Parsisiųsk LEMON GYM programėlę.

3. Registruokis joje treniruotėms.

4. Prieš treniruotę skenuoti QR kodą.

Sportinė apranga ir kilimėlis lauko treniruotėse būtinas. Kaune į Nemuno salos pievą reikėtų atvykti jau pasiruošus treniruotei ir su savimi turėti kilimėlį, o Vilniuje galima atvykti tiesiai iš darbo, nes čia įrengta persirengimo vieta su spintelėmis, reikia turėti tik spynelę spintelei užrakinti ir savo kilimėlį.

Raginimas nepamiršti vandens – ne atsitiktinis. Birželis buvo karštas, liepa taip pat žada būti ne mažiau vėsi. Vasarą net ir nesportuojant svarbu gerti pakankamai vandens, o sportuojantys turi būti itin atidūs, nes judant ir prakaituojant dehidratuoti galima labai greitai. Tad neignoruokite troškulio ir nelaukite silpnumo jausmo, nuovargio, raumenų spazmų, galvos skausmo – gerkite pakankamai vandens. Svarbu nepamiršti, jog dehidratacijos jausmą jaučiame kai mums trūksta ne tik vandens, bet ir vandenyje esančių mineralų, tad svarbu nepamiršti gerti mineralų prisotintą vandenį. Toks yra natūralus mineralinis vanduo „Akvilė“. Jei pamiršite savo gertuvę su vandeniu, „Akvilės“ vandenį šaldytuve rasite kiekvienoje „Feel Vilnius“ bei „Feel Kaunas“ lokacijoje.

„Feel Vilnius“ ir „Feel Kaunas“ liepos mėnesio treniruočių tvarkaraštis:

„Feel Vilnius“ ir „Feel Kaunas“ nemokamos vasaros lauko treniruotės