Paruošimas 20 min.
Porcijų skaičius 16
16-ai porcijų reikės:
- 8 kietai virtų kiaušinių
- 5 šaltai rūkytos šoninės juostelių
- 2 Kėdainių konservų marinuotų agurkėlių
- 2 a. š. agurkėlių skysčio
- 60 g Kėdainių konservų originalaus majonezo
- 1/2 šaukštelio Dižono garstyčių
- 1/8 česnako miltelių
- Žiupsnelio druskos, maltų juodųjų pipirų, maltos raudonosios paprikos
- Laiškinių česnakų papuošimui
Paruošimas:
- Supjaustytą šoninę pakepinkite sausoje keptuvėje.
- Išilgai perpus perpjaukite kiaušinius, išimkite trynius.
- Smulkiai supjaustykite agurkus.
- Šakute sutrinkite į dubenį sudėtus trynius. Dėkite majonezą, garstyčias, agurkėlių skystį. Gardinkite prieskoniais (išskyrus paprikos miltelius) ir viską gerai išmaišykite.
- Suberkite agurkus, išmaišykite.
- Baltymų puseles, išdėliotas lėkštėje, pripildykite pagamintu įdaru.
- Užberkite šoninės gabaliukų bei pabarstykite paprikos milteliais.
- Puoškite laiškiniais česnakais.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją