15 min
4 porcijos
- Reikės:
- 50 g aguonų
- 500 ml virinto vandens
- 50 g cukraus
- 3 želatinos lapelių (6 g)
- 1 indelio KKF Trintų spanguolių su cukrumi
- Kūčiukų
Aguonas virkite apie 10 min ir dar 30 min palikite pastovėti vandenyje. Nukoškite.
Apvirtas aguonas sutrinkite su cukrumi ir sumaišykite su virintu vandeniu.
Želatinos lapelius pamerkite į šaltą vandenį ir brinkinkite maždaug 5 min.
Aguonų pieną pašildykite ir sudėkite brinkintus želatinos lapelius. Maišykite, kol želatina ištirps.
Gautą masę supilstykite į 4 indelius ir palikite šaldytuve sustingti.
Aguonų pieno Panna Cottą patiekite išimtą iš indelių su KKF trintomis spanguolėmis ir jūsų mėgstamais kūčiukais.
*Jei norite pasigaminti veganišką versiją, naudokite augalinį tirštiklį, pvz. agarą.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją