Paruošimas
30 min (plius 60 min pyragėliu kildinimui)
- 400 g mielinės sluoksniuotos tešlos
- 1 indelio Kėdainių konservų grybų mišrainės
- 100 g silkės file
- Prieskoninių žolelių (krapų, petražolių, peletrūno)
Porcijų skaičius
4-6
Mielinę sluoksniuotą tešlą supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir įklokite į turimas kepimo formeles (pvz. Keksiukų).
Į suformuotus krepšelius išdalinkite grybų mišrainę, uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje maždaug valanda.
Pakildintus pyragėlius kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 15 min.
Silkės file supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis ir uždėkite ant iškeptų pyragėlių su grybais.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją