Paruošimas
15 min.
Porcijų skaičius
2
2-iems porcijoms reikės
- 1 indelio Kėdainių konservų pomidorų padažo su kietuoju sūriu
- 100 g žviežių špinatų
- 4 laisvai laikomų vištų kiaušinių
- 2 valg. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
- 100 g Feta sūrio
- Baltos duonos skrebučių
Į įkaitintą keptuvę pilkite tyro alyvuogių aliejaus ir nuolat maišant trumpai apkepkite špinatus.
Į keptuvę su špinatais supilkite indelį pomidorų padažo su kietuoju sūriu, išmaišykite ir pakaitinkite.
Keptuvėje suformuokite „šulinėlius", į juos įmuškite kiaušinius ir kepkite ant vidutinės kaitros, kol sutvirtėja baltymas.
Kiaušinienę pagardinkite Feta sūriu ir patiekite su baltos duonos skrebučiais.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją