4–6 asm.
Gaminimo laikas: 1,5 val.
1 viščiuko
2 šaukštų aliejaus
1 šaukšto medaus
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 šaukšto citrinų sulčių
1 šaukšto druskos
700 g jaunų bulvyčių
1 indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažo „Napoletana“
Keleto šakelių baziliko
1. Viščiuką apšlakstykite aliejumi ir medumi. Pagardinkite pipirais, citrinos sultimis ir druska.
2. Jaunas bulvytes įpjaukite ir apvoliokite tame pačiame dubenyje, kuriame marinavote viščiuką.
3. Į kepimo formą supilkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažą „Napoletana“, ant jo sudėkite pamarinuotas bulvytes ir uždėkite viščiuką.
4. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 1 val.
5. Iškeptą viščiuką papuoškite šviežiu baziliku.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją