4 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.

6 kietai virtų kiaušinių
1 saujos KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO marinuotų agurkėlių
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO majonezo „Premium“
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 šaukšto smulkintų petražolių
1 šaukšto smulkintų krapų
4–5 saujų mėgstamų bulvių traškučių

1. Virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO marinuotus agurkėlius supjaustykite smulkiais kubeliais.
2. Tarkuotus kiaušinius ir agurkėlius sumaišykite su KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO majonezu „Premium“, druska, pipirais ir smulkintomis žolelėmis.
3. Gautą užtepėlę patiekite su bulvių traškučiais.

Šaltinis
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją