2–3 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
200 g silkės filė
2 svogūnų
1 baklažano
1 šaukšto aliejaus (kepimui)
1 šaukšto žuvies padažo
1 šaukšto ryžių acto
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažo „Teriyaki"
1 šaukšto smulkintų petražolių
1 šaukšto sezamų sėklų
1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
1. Silkę supjaustykite griežinėliais, svogūnus – plonais griežinėliais, baklažanus – šiaudeliais.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkintas daržoves (apie 2 min.).
3. Supilkite žuvies padažą, ryžių actą ir KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažą „Teriyaki". Gerai išmaišykite ir įmaišykite smulkintas petražoles. Atvėsinkite.
4. Į lėkštę dėkite pjaustytą silkę, ant viršaus – patroškintų daržovių.
5. Apibarstykite sezamų sėklomis ir papuoškite svogūnų laiškais.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją