Paruošimas
30 min.
Porcijų skaičius
2
2-iems porcijoms reikės
- 2 gabalėlių (~ 300 g) baltos žuvies file
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio pipirų
- Stiklinės miltų
- 2 kiaušinių
- Stiklinės PANKO džiūvesėlių
- Augalinio aliejaus kepimui
- Kėdainių konservų saldžiarūgščio padažo su ananasais
- Svogūnų laiškų
Žuvies file pagardinkite druska ir pipirais.
Paruoštą žuvies file apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir galiausiai PANKO džiūvesėliuose.
Paniruotą žuvies file kepkite įkaitintame aliejuje (170C) apie 5 minutes, kol apskrus.
Iškeptą žuvies file padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad nusausinti riebalų perteklių.
Pašildykite Kėdainių konservų saldžiarūgštį padažą su ananasais ir patiekite su traškia žuvies file. Pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją