Paruošimas – 30 min.
4 porcijoms reikės:
- 1/2 puodelio „Kėdainių konservų“ originalaus majonezo,
- 4 vištienos krūtinėlės filė puselių,
- 80 g plėšytų romaninės salotos lapų,
- 2 apelsinų (nuluptų ir supjaustytų),
- 1 v. š. apelsinų sulčių,
- 2 a. š. baltojo vyno acto,
- 1 a. š. sojų padažo, medaus,
- 1/4 a. š. malto imbiero,
- žiupsnelio druskos,
- ryšulėlio rėžiukų (nebūtina),
- 110 g žirnių su ankštimis (nebūtina).
Gaminimas:
- Sumaišykite majonezą, actą, sojų padažą, medų, imbierą ir druską. Atsidėkite 1/4 šio padažo vištienos paruošimui.
- Įmaišykite apelsinų sultis į pagrindinę padažo dalį, ją atidėkite į šalį.
- Vištieną, kol ši visiškai iškeps, kepkite ant grotelių arba keptuvėje, naudodami anksčiau atsidėtą 1/4 padažo.
- Į dubenį dėkite plėšytus salotų lapus bei rėžiukus. Sumaišykite su atsidėta pagrindine padažo dalimi.
- Ant žalumynų dėliokite supjaustytą vištieną, žirnelius ir apelsinus.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją