2–3 asm.
Gaminimo laikas: 15–20 min.
½ indelio KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO rūgštynių sriubos
1 stiklinės vandens
300 g upėtakio filė
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
200 g vyšninių pomidorų
Keleto šakelių baziliko
1. KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO rūgštynių sriubą sumaišykite su vandeniu ir pilkite į kepimo formos dugną.
2. Ant viršaus dėkite upėtakio filė ir apibarstykite druska bei pipirais.
3. Šalia sudėliokite vyšninius pomidorus ir kepkite orkaitėje 190 °C temp. apie 15 min.
4. Iškepusią žuvį papuoškite šviežiu baziliku.
Projektas „Kalėdų stalas“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją