Šie keltuvai meistriškai nardo siauromis senamiesčio gatvėmis, pakelia kone bet kokį objektą į pageidaujamą aukštį ir leidžia atlikti darbus saugiai, sklandžiai, nepriekaištingai bei su mažomis eksploatavimo išlaidomis.

Pasauliniai lyderiai – Lietuvos rinkai

Jeigu kada būtų organizuojamos keltuvų lenktynės, iš plataus įmonės asortimento aukso medalį gautų „Sinoboom AB22EJ“ keltuvai, šypsosi Tomas Mozūra, „Jomasta“ pardavimų vadovas.

„Tai – inžinerijos stebuklas, skirtas užtikrinti nepriekaištingą darbą aukštyje. Tikslus, tylus, saugus, itin greitas, galingas ir manevringas – šis keltuvas sukurtas dirbti net sudėtingiausiomis sąlygomis. Jis idealiai tinka darbui ankštose erdvėse, yra našus ir ilgaamžis“, – keltuvo „Sinoboom AB22EJ“ pranašumus vardija T.Mozūra.

„Jomasta“ siūlomi keltuvai

Tai – anaiptol ne vieninteliai „Sinoboom“ keltuvų pranašumai. Pasaulyje pripažintas kėlimo įrangos gamintojas, kurio produkcija gaminama Europoje, garsėja pažangiomis technologijomis, aukšta kokybe ir inovatyviais sprendimais. Prekinis ženklas vertinamas ir dėl nesudėtingos priežiūros – keltuvai yra visiškai elektriniai, todėl jie tarnauja itin ilgai ir turi ilgiausią pasaulyje garantiją, kuri teikiama net baterijoms.

„Sinoboom“ taip pat siūlo vieną plačiausių asortimentų rinkoje: žirklinius, strėlinius, alkūninius keltuvus. Šios kompanijos keltuvai pritaikyti įvairiems pramonės sektoriams, o kai kurie „Sinoboom“ įrenginiai kelia net iki 60 metrų – tai prilygsta 20 aukštų pastatui arba maždaug šešiems dviaukščiams Londono autobusams, sustatytiems vienas ant kito.

Dar daugiau išmanių alternatyvų

„Jomasta“ siūlo dar daugiau išskirtinių prekinių ženklų ir kėlimo įrangos modelių.

Įmonės asortimente – „Axolift“ ir „Platform Basket“ prekiniai ženklai, o šiemet Lietuvai ir Baltijos šalims pristatė kėlimo įrangos lyderį – „Ommelift“.

Kiekvienas keltuvas, pasak T.Mozūros, yra labai skirtingas. Štai „Axolift“ įranga laikoma išmania ir saugia kopėčių alternatyva. Keltuvai skirti dirbti viduje, iki 6 metrų aukštyje. Savaeigiai vikšriniai „Platform Basket“ keltuvai pripažįstami galingiausiais ir universaliausiais rinkoje. O aukščiausios kokybės daniški „Ommelift“ keltuvai sėkmingai pakeitė anksčiau turėtą garsaus gamintojo įrangą.

„Jomasta“ siūlomi keltuvai

„Mūsų įmonėje kokybė ir saugumas yra svarbiausi prioritetai, todėl priėmėme sprendimą šio gamintojo produkciją pakeisti „Ommelift“ keltuvais. Pasirinkome pastarąjį gamintoją, nes nuolat siekiame aukščiausių standartų, jų reikalauja ir mūsų klientai Baltijos šalyse. Toks sprendimas garantuoja, kad mūsų siūloma įranga atitiks aukščiausius kokybės ir saugumo reikalavimus net sudėtingiausiuose projektuose“, – sprendimą aiškina T.Mozūra.

Ommelift“ technologijos pranašumai

„Jomasta“ šiemet tapo oficialia „Ommelift“ produktų platintoja Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Partnerystė sustiprino įmonės įsipareigojimą teikti aukščiausios klasės kėlimo įrangą ir išskirtines paslaugas savo klientams. Dėl šio bendradarbiavimo „Jomasta“ gali pasiūlyti inovatyviausius „Ommelift“ sprendimus, kurie užima išskirtinę vietą statybų sektoriuje.

Priekabos tipo keltuvų rinkos lyderis „Ommelift“ garsėja savo neprilygstamu kokybės ir patikimumo deriniu. Šie keltuvai yra lengvai transportuojami ir pasižymi itin aukštu manevringumu. Dėl pažangios hidraulinės sistemos ir patvarios konstrukcijos, „Ommelift“ priekabos tipo keltuvai yra nepakeičiami tiek profesionalių rangovų, tiek pramonės ekspertų tarpe.

Vieni iš pagrindinių „Ommelift“ keltuvų išskirtinumų – neprilygstamas universalumas ir nepriekaištingas stabilumas. Šie įrenginiai gali būti pritaikomi dirbti net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygoms, nepriklausomai nuo to, ar tai būtų siaurų miesto gatvių remonto darbai, ar sudėtingi aukštuminiai statybos projektai.

„Jomasta“ siūlomi keltuvai

Šis danų prekinis ženklas taip pat pasižymi pažangiu dizainu ir ekologišku požiūriu. Gamintojas didelį dėmesį skiria mažam išmetamų teršalų lygiui bei energijos taupymui, o tai yra ypač svarbu šiuolaikinėse, aplinkai draugiškose statybų aikštelėse. Be to, kranų konstrukcija yra orientuota į ilgaamžiškumą ir patvarumą, todėl įmonės gali būti tikros, kad investicija į šiuos įrenginius atsipirks su kaupu.

Patikimas partneris statybų aukštumose

Lietuvių įmonė „Jomasta“ Baltijos šalių kėlimo įrangos sektoriuje pažįstama kaip kėlimo platformų profesionalai, siūlantys platų krautuvų ir keltuvų asortimentą, pritaikytą įvairioms pramonės šakoms. Kompanijos profesionalumas grindžiamas ne tik siūlomu asortimentu, bet ir nuolatiniu įsitraukimu į technologijų tobulinimą.

Kėlimo technika, pasak T.Mozūros, kasdien tobulėja, todėl šiandien pagrindinės keltuvų užduotys yra užtikrinti saugų žmogaus darbą dideliame aukštyje bei kuo mažiau nusidėvėti. Baltijos šalyse ir Danijoje dirbantys „Jomasta“ mechanikai aktyviai dalyvauja keltuvų gamybos procesuose. Jie testuoja bandomuosius modelius, vertina keltuvų kokybę, komponentus, pravažumą, kėlimo galimybes nelygiame reljefe, technologijas, net spalvos išliekamumą. Testavimas vyksta apie dvejus metus, kol keltuvas būna paruoštas gamybai.

Lietuvių išskirtinumas slypi ir jų įsipareigojime klientams – įsigydami aukštos kokybės įrangą, jie kartu gauna patikimą partnerį, kuris užtikrina produkcijos ilgaamžiškumą bei nepriekaištingą veikimą. Tam „Jomasta“ teikia techninės priežiūros paslaugas ir visą parą visoje šalyje pasiekiamą mobilųjį servisą. Tad klientai gali būti tikri – netikėtos problemos bus išspręstos operatyviai, o darbų eiga nebus sustabdyta.

„Viena vertus, profesionalių meistrų prižiūrima technika beveik negenda. Be to, kone visi naujos kartos keltuvai yra su baterijomis. Reguliuoti tokios įrangos parametrus ar suremontuoti tam tikrus gedimus galima ir nuotoliu. Kita vertus, keltuvui sugedus, parūpiname pakaitinį – esame tam, kad klientas neturėtų visiškai jokių rūpesčių ir galėtų sklandžiai tęsti darbus“, – apie pridėtinę vertę klientams pasakoja T.Mozūra.

Toks dėmesys klientų poreikiams ir nuolatinė technologinė pažanga užtikrina, kad „Jomasta“ siūlomi keltuvai ne tik atitinka aukščiausius standartus, bet ir suteikia ilgalaikę naudą. Investicija į šią įrangą yra investicija į saugumą, patikimumą, efektyvumą ir ilgaamžiškumą – tai sprendimas, kuris leidžia užtikrinti darbo tęstinumą ir ramiai planuoti ateities projektus, žinant, kad technika nenuvils.

Tuo jau įsitikino per 250 didžiausių statybų ir pramonės sektoriaus lyderių Lietuvoje. Jiems, kaip ir kiekvienam naujam klientui, „Jomasta“ kėlimo platformų profesionalai yra pasiruošę patarti ir pagelbėti 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę.