Patirtis ir išskirtinės kompetencijos 

KOMFOVENT prekių ženklas vienija 11 įmonių grupę su daugiau nei 1000 specialistų ir padaliniais šiaurės, vidurio ir vakarų Europoje. Kurti sveiką aplinką žmogui ir teikti efektyvius vidaus klimato sprendimus, darančius mažiausią poveikį planetai, yra pagrindinis KOMFOVENT tikslas nuo pat įmonės atsiradimo. Įrenginiai projektuojami, gaminami ir išbandomi KOMFOVENT inovacijų slėnyje Vilniuje ir gamykloje Latvijoje. 2025 metais planuojama atidaryti ir naują 30 000 m2 gamyklą Kaišiadoryse. Produkciją sudaro vėdinimo įrenginiai su rekuperacija, šilumos siurbliai, kondicionavimo įranga, vėdinimo ir dūmų šalinimo sistemos, priešgaisrinės sklendės. Bendrovė gamina ir savo valdymo automatiką bei elektronikos komponentus. Dėl spartaus KOMFOVENT augimo atsirado didelis poreikis naujiems darbuotojams Vilniuje ir veiklą kitąmet pradėsiančioje gamykloje Kaišiadoryse. 

Komfovent Vilniaus gamykla

Kolektyvo gerovei 

Didžiausioje grupės įmonėje UAB „Komfovent“ šiandien dirba virš 600 darbuotojų. Įmonėje užtikrinta sveika ir visavertė darbo aplinka. Vertinamas darbuotojų kūrybiškumas ir naujos idėjos, didinančios produkcijos kokybę ir našumą. Komandos dirba švariose patalpose su kompiuterizuota gamybine įranga. KOMFOVENT rūpinasi ir kolektyvo gyvensena – įmonės kavinėje pusryčiai ir pietūs gaminami iš ūkininkų atvežtų produktų ir siūlomi už itin žemas kainas. Yra įkurtos laisvalaikio erdvės ir sporto klubas su trenerio vedamais užsiėmimais. Kolektyvas dirba lanksčiu darbo grafiku profesinio ir asmeninio gyvenimo balansui. Įmonės teritorijoje įrengta elektromobilių krovimo stotelė, taip pat siūlomas nemokamas atvežimas bei parvežimas į namus ir darbą nustatytais maršrutais. Daug metų KOMFOVENT išdirbusiems darbuotojams yra ypatingai atsidėkojama. Dėl abipusio pasitikėjimo 30 % kolektyvo organizacijoje dirba jau daugiau nei 10 metų. 

Komfovent sporto salė darbuotojams

UAB „Komfovent“ vidutinis atlygis siekia 2724 eurus (bruto), t.y. 1,3 kartus daugiau nei vidutinis darbo užmokestis Lietuvoje. Apmokėjimo sistema yra grindžiama siekiu palaikyti skaidrų ir motyvuojantį darbo atlygį, atitinkantį darbuotojo kompetencijas ir indėlį į organizacijos veiklą. Čia atviros ilgalaikio darbo perspektyvos ir žinių plėtros galimybės produktų vystymo, gamybos, pardavimų, verslo plėtros, logistikos ir kitose srityse. Neturint darbo gamyboje patirties, nauji komandų nariai yra apmokomi pagal specialias mokymo programas. Yra suteikiamos visos reikiamos žinios ir darbo priemonės. Informaciją apie laisvas darbo vietas bendrovėje galima peržiūrėti čia.

Komfovent Vilniaus gamykla

Įmonei svarbios vertybės 

KOMFOVENT vertina tvarią technologiją: gaminami įrenginiai yra energiškai efektyvūs, jų vystymas ir gamyba vyksta lokaliai, naudojant 100 % atsinaujinančią energiją mažiausiam CO2 pėdsakui. Projektuojant vėdinimo sistemų gaminius, daug dėmesio skiriama jų ilgaamžiškumui ir funkcionaliam dizainui. Per ilgus metus įgytas prekės ženklo identitetas šiandien siejamas su tvarumu, kokybe ir komfortu. Technologinė pažanga ir darbuotojų profesionalumas bendrovę išlaiko patikimu pasirinkimu klientams, darbuotojams ir verslo partneriams.