„Lietuviai vis noriau įsitraukia į Helovino pramogas, kurios suteikia progą prasiblaškyti tamsiais rudens vakarais. Kad ši šventė įleidžia šaknis Lietuvoje, rodo ir kartais auganti jos prekių paklausa. Kad nereikėtų vargti ieškant linksmus šiurpuliukus sukeliančių dekoracijų, teminių užkandžių, šiemet Helovino asortimentą stipriai išplėtėme, o prekių galima įsigyti dar daugiau 3 širdelių „Iki“ parduotuvių. Be to, su „Iki“ kortele joms galioja ir ypač patrauklios kainos. Tad viskuo, ko reikia smagiam Helovinui, galima apsirūpinti arčiau namų, taupant laiką ir pinigus“, – sako G. Kitovė.

Pasak „Iki“ atstovės, net ir tie, kurie dar nėra aistringi Helovino gerbėjai, dažnai neatsispiria ir stabteli prie „Iki“ lentynų, kuriose siūlomi vos po 1 eurą kainuojantys teminiai atributai. Ji atskleidžia, kad dažniausiai į pirkėjų krepšelius keliauja įvairių dizainų lipnios dekoracijos ant langų, Helovino balionų rinkiniai, nuotaikingi heloviniški kibirėliai bei kostiumų vakarėliams tinkančios prekės – kaukės-kaukolės ir įvairių dizainų plaukų lankeliai su Helovino dekoracijomis.

Kaip surengti tokį Helovino vakarėlį, kad jo nepamirštų visi dalyviai, arba kaip tiesiog savo artimiesiems ir ypač vaikams sukurti nepakartojamai nuotaikingą atmosferą namuose? „Iki“ dalijasi 5 geriausių amerikietiškų Helovino tradicijų įkvėptais patarimais.

Siaubo kambarys vos už kelis eurus. Pasitelkite „Iki“ siūlomas dekoracijas, tokias kaip voratinkliai su vorais, žibintai, ir kt., kad sukurtumėte siaubo erdvę savo namuose. Išlaidauti nereikės: tokios prekės kaip teminiai balionai, lipnios dekoracijos ant langų, padėkliukai ir pan. kainuoja vos po 1 eurą su „Iki“ kortele. Taip galite sukurti išties įspūdingą atmosferą ir puikų foną siaubo filmų vakarui.

Iki parduotuvė

Originalus kostiumas neįtikėtinai lengvai. „Iki“ galite rasti viską, ko reikia originaliam Helovino kostiumui susikurti. Velniški ragai ant galvos, Helovino spalvų makiažo dažai, netgi siaubo filmo herojų įkvėptas grandininis pjūklas – tokios smulkmenos padės lengvai įsijausti į norimą personažą. Jeigu trūksta laiko – rinkitės iš įvairių šiurpių kaukių, kurioms visą savaitę su „Iki“ kortele taikoma 50 proc. nuolaida. Šių prekių ieškokite didžiosiose „Iki“ parduotuvėse, kurių sąrašą rasite leidinyje.

Teminės vaišės: saldžios ir ne tik. Helovinas – ne tik apie kostiumus, bet ir apie skanėstus. „Iki“ asortimente rasite teminių saldainių, užkandžių ir gėrimų, kurie puikiai tiks šventinio stalo įvairovei. Nuo šiurpiai skanių ar rūgštele stebinančių saldumynų iki gaivių gėrimų – visko „Iki“ galima rasti už prieinamą kainą. Beje, nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, spalio 24-27 dienomis, su „Iki“ kortele visus vaisvandenius su „Iki“ kortele pirksite su 30 proc. nuolaida.

Nepamirškite saldainių atsargų – vaikai vis dažniau užsuka pas kaimynus. Amerikoje jau daug dešimtmečių gyvuojanti tradicija palaipsniui pritraukia daugiau sekėjų ir namuose. Vaikams didelė atrakcija persirengti norimu personažu ir pasibelsti į kaimynų duris prašant pokšto ar saldainio. Kad dėl savo kostiumų pasistengę vaikai neliktų nusivylę, nepritrūkite saldainių atsargų – tą galite padaryti iš anksto, sutaupant laiko ir pinigų. Spalio 24-27 dienomis 3 širdelių „Iki“ parduotuvėse su „Iki“ kortele įvairių rūšių sveriamiems saldainiams taikoma net 40 proc. nuolaida.

Šiurpiųjų dovanų paketas. Helovinas – puiki proga ne tik švęsti, bet ir šiurpinti draugus smagiomis dovanomis. „Iki“ prekybos tinkle rasite daugybę mažų, bet įdomių ir nuotaiką neabejotinai pakelsiančių dovanų idėjų. Pavyzdžiui, Helovino tema dekoruotą daugkartinį krepšelį pripildykite mielai baugiomis smulkmenomis – bus nudžiuginsianti dovanėlė Heloviną dievinantiems draugams.

To paties apsipirkimo metu sutaupykite ir žvakėms bei pirkiniams visai savaitei

Vieno plačiausių tinklo Lietuvoje „Iki“ parduotuvės garsėja plačiu ir įvairiu asortimentu už geras kainas, tad viskuo, kuo reikia paprasta apsirūpinti arčiau namų, taip taupant laiką ir pinigus.

„Iš anksto ruošiamės artėjančioms Vėlinėms ir visą savaitę siūlome perkant kapų žvakes ir dirbtines gėles sutaupyti 40 proc. Tereikia kasoje panaudoti „Iki“ programėlę arba fizinę kortelę. Parengėme ir geros kainos pasiūlymų šviežioms gėlėms – nuo populiariųjų chrizantemų vazonėliuose iki lelijų ir kitų skintų gėlių“, – pasakoja „Iki“ komunikacijos vadovė.

IKI – arčiau tavęs ir su įvairiomis naudingomis akcijomis pirkėjams

Kiekvieną savaitę „Iki“ skelbia akcijas apie 5 tūkstančiams prekių, o prasidėjus pamėgtoms „IKI savaitgalio nuolaidiškėms“, akcijos dar gilesnės ir įvairesnės.

„Nuolaidas kruopščiai atrenkame, kad jos būtų kuo įvairesnės ir naudingesnės pirkėjams. Žinome, kad savaitgaliais daugelis pirkėjų mėgsta pasirūpinti ne tik kasdieniais pirkiniais, bet ir atsargomis ilgesniam laikui, todėl šį savaitgalį skelbiame akcijas tiek šviežiems produktams, tiek ištisoms ilgiau galiojančių prekių kategorijoms. Taip vieno apsipirkimo metu galima patogiai įsigyti visko, ko reikia, ir nebegaišti laiko“, – pažymi G. Kitovė.

Šį savaitgalį, spalio 24-27 dienomis, su „Iki“ kortele didelės nuolaidos galioja ne tik minėtiems sveriamiems saldainiams ir vaisvandeniams, bet ir gausybei kitų prekių.

  • Atlaisvinkite vietos šaldikliuose ir planuokite picų vakarėlį – šaldytai produkcijai taikoma 30 proc. nuolaida.

  • Kotletams ar sočiam čili troškiniui – 20 proc. nuolaida smulkintai mėsai ir faršui.

  • Karališkam patiekalui – 30 proc. nuolaida net 6 rūšių sveriamoms lašišoms ir jų gaminiams (tik 3 širdelių parduotuvėse su ledo lentynomis).

  • Garnyrui – populiarieji trumpavaisiai agurkai už superkainą, vos 1,99 Eur/kg.

  • Kasdieniams pusryčiams be vargo – 20 proc. nuolaida įvairiems jogurtams ir pieno gėrimams „Pieno žvaigždės“.

  • Pripildykite spinteles – pasinaudokite 25 proc. nuolaida konservuotiems vaisiams ir daržovėms.

  • Namų atsargos pigiau – 40 proc. nuolaida skelbiama tualetiniam popieriui, popieriniams rankšluosčiams ir nosinaitėms.

G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.