Unikali galimybė įsikurti pastatytame projekte

Priežasčių, kodėl šį būstą verta rinktis gyvenimui arba investicijai – ieškoti nereikia. Pasak projekto vystytojo „Orner“ vadovo Jono Skerlos, projekto patrauklumą ir išskirtinumą konkurencinėje rinkoje lemia tai, kad projektas jau pastatytas, išsirinktame būste galima įsikurti nedelsiant, o svarbiausia – čia pasirūpinta ramia, komfortiška aplinka ir idealiai šeimos poreikiams, tiek ramų, tiek aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms, pritaikyta infrastruktūra.

Realizuojant projekto viziją statybų komanda pritaikė 24-erius metus kauptą ekspertinę „Know- how“ patirtį NT rinkoje bei statybų srityje. Todėl išgryninus rinkos poreikį, galima drąsiai teigti, kad ,,Lazdynėliai Pictures“ yra pritaikytas šiuolaikiškam, žingeidžiam, emocinį komfortą vertinančiam žmogui.

Viskas, ko reikia komfortiškam gyvenimui

Skamba puikiai, tiesa? Sostinėje gyventi būste, kuriame galima rasti viską, ko reikia komfortiškam gyvenimui su vaikais, pora, vienam ar įrengti būstą investicijai.

Jonas Skerla

Viename patraukliausių ir žaliausių Vilniaus mikrorajonų ,,Lazdynėliai Pictures“ įsikūrę gyventojai paprastai ir greitai pasieks darželius, mokyklas, Lazdynų ligoninę ir polikliniką, šiuolaikišką baseiną, o iki artimiausios parduotuvės arba stotelės vos minutė laiko pėsčiomis. Turintys augintinių galės būti ramūs - mėgstantiems keliauti gali būti naudingas ,,Šunų viešbutis“ su veterinarijos klinika, SPA paslaugomis ir net baseinu. Visai netoli ir didžiausi prekybos centrai. O pats žaviausias akcentas – iš visų butų atsiveria nuostabus vaizdas į pušų parką. Projektas apsuptas didžiausio Vilniuje Bukčių miško parko, Neries upės, teritorijoje esančio pušų parko.

TOP pasiūlymai gyvenimui ir investicijai

Investicijos į šį prabangų ir unikalų projektą siekia 19 mln. eurų. Asortimente yra 1.5 3 kambarių butai, kurių plotas varijuoja nuo 27 iki 60 m², o kaina prasideda nuo 86 122 eurų, galimybė įsigyti su daline arba pilna apdaila. A+ energinės klasės butai pasižymi racionaliu išplanavimu, iš visų apartamentų atsiveria nuostabus vaizdas į pušų parką.

Pastatytų butų asortimente yra galimybė pasirinkti būstą su keliomis prabangiomis drabužinėmis, atskiroje patalpoje ir miegamojo kambaryje. Daugelis butų turi galimybę įrengti darbo erdvę. Nors daugiabučiai namai priklauso mažaaukštei statybai, tik 4 aukštai, tačiau kiekviename name numatyti keli liftai. Esant poreikiui, teikiamos ir interjero dizaino paslaugos, todėl bet kuris pirkėjas galės realizuoti savo svajones per trumpą laikotarpį, o pasirašius sutartį dėl buto pirkimo bus apgaubtas profesionalios komandos dėmesiu iki galutinio įsikūrimo momento.

3 kambarių butai idealiai pritaikyti šeimai

Jei galima apibūdinti tobulą vietą gyventi su vaikais – tai „Lazdynėliai Pictures“ erdvūs (iki 60 kv.m.) trijų kambarių butai su terasomis (kai kurios iš jų yra net 27 kv.m.) arba erdviais balkonais. Tai patys populiariausi butai projekto asortimente. Dabar galioja ir itin patrauklus pasiūlymas – kaina prasideda nuo 2500 eurų už kv. m. Subalansuota patogiam gyvenimui bei kokybiškam laiko leidimui su šeima, pramogauti gryname ore – nuo pasivaikščiojimų ir pikniko miške iki žvejybos. Projekto teritorijoje planuojama įrengti laisvalaikio erdves, pritaikytas suaugusiems ir skirtingo amžiaus vaikams – nuo treniruoklių, sūpynių, žaidimų erdvių iki poilsio terasų su prabangiais lauko baldais projekto teritorijoje esančiame pušų parke. Projekto eksterjerą papuoš ir sakuros, magnolijos, kiti dekoratyviniai augalai.

Dar vienas svarbus akcentas – „Lazdynėliai Pictures“butai yra uždaroje teritorijoje, tai ypač svarbus akcentas tėvams, auginantiems mažus vaikus, juk saugumas yra prioritetas.

default

1.52 kambarių butai gyvenimui ir investicijai

Pasak J. Skerlos, ieškantys būsto gyvenimui, įprastai renkasi 2 3 kambarių butus, o investicijai – 1.5 kambario, tai ypač patrauklus pasiūlymas investuotojams, nes atstoja dviejų kambarių funkciją, o kaina mažiausia projekte. Dviejų kambarių butai su atskiromis drabužinėmis, balkonais, vaizdu į pušyną, plotai racionalūs, priklauso nuo kliento poreikių.

Gamtos gurmanams siūloma rinktis butus arčiau pušų parko, su erdviais balkonais arba prabangiomis terasomis pirmame aukšte, kurių langus ir fasadus glosto pušų šakos. Tokių butų asortimentas Vilniuje ypač limituotas, o kaip pridėtinę vertę ,,Lazdynėliai Pictures“ komanda siūlo įrengti butus iki rakto perdavimo, pasirūpinant visomis reikalingos detalėmis ir rūpesčiais.

Išskirtinis dėmesys detalėms ir komfortui

Projekto interjeras modernus – didelis dėmesys detalėms – laiptinės holą papuoš prabangūs autorinio darbo veidrodžiai, išskirtinis apšvietimas, ypatingą atmosferą sukurs atpalaiduojanti muzika, žavesio suteikia prabangios plytelės iš Ispanijos.

Gyventojų patogumui požeminėje automobilių aikštelėje bus įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės, dviračių saugyklos ir dar daugiau. Apgalvota kiekviena detalė, kad gyventojai ,,Lazdynėliai Pictures“ kasdien jaustųsi ne tik kaip namuose, bet ir kaip savotiškose atostogose, harmonijoje, kai gamtoje sustoja laikas ir kasdien atrandi vis naujus džiaugsmus.

Atvirų durų dienos ir specialūs TOP pasiūlymai

Atraskite ,,Lazdynėliai Pictures“ – kviečiame apžiūrėti įrengtą trijų kambarių butą, kuris sužavės prabanga ir modernumu bei įkvėps pasvajoti, o kaip čia gali atrodyti jūsų namai? Apgalvotos šiuolaikiškos detalės taps puikiu pavyzdžiu –kokios spalvos, medžiagos ir baldai, dizaino stiliaus vizija gamtos apsuptame projekte gali būti įgyvendinti jūsų pasirinktame bute.

„Lazdynėliai Pictures“ TOP 10 specialių pasiūlymų gyvenimui ir investicijai

ButasPlotasStandartinė kainaTOP pasiūlymasDaugiau informacijos
A1-16,
1 aukštas
62.73 kv.m.194 500 eur23 000 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/466#butas
A3-9,
3 aukštas
30.02 kv.m.100 600 eur11 066 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/493#butas
A3-11,
3 aukštas
32.84 kv.m.108 400 eur11 924 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/495#butas
A4-8,
4 aukštas
42.62 kv.m.132 100 eur13 210 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/509#butas-
B1-2,
1 aukštas
58.06 kv.m.180 000 eur21 600 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/520#butas
B1- 7,
1 aukštas
43.50 kv.m.141 400 eur16 968 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/525#butas
B2- 4,
2 aukštas
31.42 kv.m.97 400 eur8 766 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/539#butas
B2- 5,
2 aukštas
30.65kv.m.96 400 eur9 640 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/540#butas
B2- 13,
2 aukštas
45.24 kv.m.140 200 eur12 618 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/548#butas
B4 – 9,
4 aukštas
30.56 kv.m.100 800 eur10 080 eur nuolaida!https://www.lazdyneliaipictures.lt/butai/548#butas


Registracija į atvirų durų dienas: