Šios konferencijos tikslas - suburti Lietuvos administratorių bendruomenę, pristatyti naujausias biuro priežiūros, ergonomikos bei tvarumo tendencijas, atnaujinti žinias apie verslo etiketą, emocijų valdymą, komunikaciją, sveiką gyvenimo būdą, tinkamą kompanijos reprezentaciją ir ambasadorystę, pasiūlyti naujų idėjų verslo dovanoms ar firminiai atributikai, bei aptarti daug kitų kasdienių, tačiau labai svarbių temų.

„Spartus verslo ritmas, besikeičiančios informacinės technologijos ir augantys darbuotojų lūkesčiai – ženkliai keičia reikalavimus biuro administratoriams. Tai ir paskatino imtis iniciatyvos organizuojant šį renginį,“ – teigia A. Čyžienė.

Reginio organizatorė Agnė Čyžienė

„Atrodytų, keista, tačiau kartais tinkamo biuro administratoriaus ieškoma tiek pat ilgai, kaip ir gero vadovo. Ir tai nenuostabu – šis darbuotojas yra kompanijos veidas, atsakingas ne tik už biuro veiklos administravimą, bet ir už svečių priėmimą, dokumentacijos bei komunikacijos valdymą, firminės atributikos, dovanų pasirinkimą ar socialinių tinklų administravimą. Todėl norint tapti šios srities profesionalu, svarbu nuolat gilinti labai platų žinių spektrą“, – sakė A. Čyžienė.

„Labai džiaugiuosi, jog renginio pranešėjais tapo žmonės, kuriais pati labai žaviuosi ir iš kurių mokausi. Tai tikri savo srities profesionalai, tokie kaip viešojo kalbėjimo guru Neringa Bliūdžiūtė, etiketo specialistė Indrė Sapagovaitė-Briedelienė ir Europos fitneso čempionas Paulius Ratkevičius“, – teigia A. Čyžienė.

Renginio pranešėja Indrė Sapagovaitė - Briedelienė

„Administracijos srityje svarbi ne tik kompetencija ar turimos žinios, bet ir sugebėjimas matyti bei girdėti kitus, būti lanksčiam, gebėti tinkamai reaguoti į nenumatytas situacijas. Geras administratorius privalo mokėti tinkamai bendrauti ir pozityviai vertinti save, kompaniją bei aplinkinius. To kartais irgi reikia mokytis“, – tvirtina A. Čyžienė.

„Visas organizacijas sudaro žmonės, todėl jų sėkmė priklauso tik nuo jose dirbančių specialistų. Kai žmogus spinduliuoja pozityvumu, pasitikėjimu savimi ir kitais, nesunku pastebėti, kaip tai teigiamai veikia visą darbinę aplinką. Dirbama produktyviau, lengviau, darbuotojai labiau įsitraukia, o tai savo ruožtu prisideda prie organizacijos gerovės“, - teigia A. Čyžienė.

Renginio pranešėja Neringa Bliūdžiūtė

Kadangi administratoriai yra vieni labiausiai matomų kompanijos darbuotojų, natūralu, kad jiems keliami ir geros išvaizdos reikalavimai.

„Kalbu ne apie fizinius duomenis, bet apie tinkamą aprangą, šukuoseną, verslo stiliaus pajautimą“, – sako A. Čyžienė. „Nori, nenori – administratorius yra įmonės vizitinė kortelė, tad tenka apie tai galvoti ir tinkamai reprezentuoti savo kompaniją.“

„Be abejo, kiekvienam iš mūsų svarbu gerai jaustis savo darbo vietoje, tuomet ir darbai lengviau dirbasi, ir šypsena veide ryškiau šviečia. Būtent todėl šioje konferencijoje paliesime ir emocinės gerovės temas, kurios šiuo metu yra labai svarbios kiekvienam iš mūsų“, – teigia renginio organizatorė.

Renginio pranešėjas Paulius Ratkevičius

„Labai tikiu šio renginio nauda, pasirinktais pranešėjais ir temų aktualumu. Manau, jog šioje konferencijoje naudingų patarimų ras ne tik administratoriai, bet ir personalo, komunikacijos ar marketingo specialistai, todėl nuoširdžiai kviečiu rugsėjo 26 d. į susitikimą Kaune.“

Reginio organizatorė Agnė Čyžienė

Daugiau informacijos apie renginį: www.officemasters2024.lt