Rūgštiniai produktai – odos šviesinimui

Bendradarbiavimo sutartis su kosmetikos platintoju iš Honkongo buvo pasirašyta šiais metais, vainikuojant Italijoje vykusioje parodoje užsimezgusius kontaktus. Pagal Optimum Derma Aciditate“ prekių ženklo produkcijos eksporto apimtis, Honkongas šiuo metu yra trečioje vietoje, jį lenkia tik Lenkija ir Ispanija. Taip pat nemažai produkcijos eksportuojama į Daniją, Belgiją ir Prancūziją.

Agnė Andriejauskienė (antra iš kairės) su prekybos partneriais iš Lenkijos

„Oda LT“ Eksporto projektų vadovė Agnė Andriejauskienė sako, jog per metus įmonė eksportavo apie 27 tūkst. „Optimum Derma Aciditate“ produktų. Eksporto susitarimai su Honkongo platintoju bendrovei reiškia ne tik augančias eksporto apimtis, bet ir pripažinimą svarbioje kosmetikos priemonių rinkoje.

„Optimum Derma Aciditate“ prekių ženklo produkcija

„Honkongo bendrovę sudomino mūsų gintaro rūgštimi praturtintų produktų linija, kuri puikiai šviesina veido odą. Azijoje odos šviesinimas ypač aktualus, rinkai pateikiama nemažai konkuruojančių produktų, todėl mums buvo tikrai svarbus partnerio sprendimas pasirinkti būtent „Optimum Derma Aciditate“ prekės ženklo produkciją naudojimui namuose“, – sako A. Andriejauskienė.

„Optimum Derma Aciditate“ produkcija

Produktų efektyvumas matuojamas pagal namų liniją

Eksporto produktų vadovė atkreipia dėmesį,kad Azijoje daugiausiai dėmesio sulaukia būtent namų linijos produktai, o ne priemonės skirtos profesionaliam naudojimui.

„Azijos rinkoje laikomasi nuostatos, kad veiksmingi ir vykę yra tie produktai, kurie, naudojant namuose, odos būklę pagerina 70 proc., o tai yra labai didelis iššūkis kosmetikos gamintojams. Azijos prekybininkai pagal šį kriterijų ir vertino pasirinkdami mūsų produkciją, todėl šią bendradarbiavimo sutartį laikome dideliu pripažinimu“, - sako „Oda LT“ Eksporto projektų vadovė.

„Optimum Derma Aciditate“ produkcija

Į Honkongą eksportuojama visa linija „Optimum Derma Aciditate“ produktų, skirtų odai šviesinti. Šie produktai puikiai tinka ne tik šviesinimui ar pigmentinių dėmių naikinimui, bet ir stabdant odos amžėjimo procesus. Produktuose naudojamos rūgštys nušveičia odą, taip sudarydamos sąlygas odai atsinaujinti ir tapti skaistesne, stangresne ir gaivesne.

Produktų kelias pas vartotojus

„Optimum Derma Aciditate“ yra profesionalių produktų linija, kuri turi visą rinkinį produktų, reikalingų įvairioms procedūroms. Remdamiesi moksliniais tyrimais, ilgametės praktikos patikrintomis priemonėmis ir nuosekliu darbu su klientais, „Optimum Derma Aciditate“ prekių ženklo produkcijos gamintojai siūlo pagal individualius poreikius priderintus, saugius ir intensyviai veikiančius odos problemų sprendimus.