Unikali lokacija – vieta svajonių namams ir investicijai

Viena stipriausių ,,Pušų parko“ pridėtinių verčių yra itin strategiškai patogi ir unikali projekto lokacija. Pasak projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovės Kornelijos Kazlauskytės, čia savo būstą renkasi išskirtinė bendruomenė, norinti investuoti į gyvenimo kokybę. „Pušų parkas“ yra ideali vieta tiems, kurie jaučia poreikį laiką leisti gamtoje, o kartu – gyventi naujame ir moderniame Vilniaus mikrorajone, Lazdynėliuose, greta brandaus Bukčių miško ir netoli Neries pakrantės, tačiau ir šalia vakarinio Vilniaus aplinkkelio, mokyklų, darželių, ligoninių. Tai ypač svarbu būsto ieškančioms šeimoms su vaikais ir visiems, norintiems privačios erdvės su galimybe lengvai pasiekti miesto centrą“, komentavo K. Kazlauskytė.

Bendrose erdvėse – originalus stilius ir gamtos padiktuotos linijos

Pasak K. Kazlauskytės, patyrę NT investuotojai didelį dėmesį kreipia į pridėtines vertes, kurios išsaugo projekto ilgaamžiškumą ir vertę. Projektas, kuriame išskirtinai apgalvota ir investuota į bendrąsias erdves, ilgaamžes medžiagas, bus labiau vertinamas, lengviau finansuojamas, nes turės užtikrintą vertę ir kainos grąžą.

„Pušų parkas“

,,Įgyvendinome daug sprendinių, dėl kurių užtikrinome projektui aukštą klasę, išskirtinumą rinkoje ir saugią investiciją pirkėjams. Koridorius ir laiptines išklijavome stambiagabaritėmis akmens rašto ispaniškomis plytelėmis, dermę kūrėme vientisa spalvų palete apdailindami visą bendrą erdvę, išskirtinį dėmesį skyrėme apšvietimui – trijų tipų apšvietimas veikia foniniu, funkciniu ir akcentiniu rėžimu, sukūrėme greta tekančios Neries vingius atkartojančius veidrodžius, pašto dėžutes įkomponavome į individualiai pagamintą holo baldą, kuriame vietą atras perskaitytos knygos, kuriomis norėsis apsikeisti su kaimynais, o šią kompoziciją užbaigia nuolat grojanti foninė muzika. Šie originalūs sprendimai kuria ypatingą ir jaukią nuotaiką“, akcentavo K. Kazlauskytė.

Kornelija Kazlauskytė

Išpuoselėta aplinka ir komfortą užtikrinančios detalės

,,Projektas „Pušų parkas“ įsikūręs greta didžiausio Vilniuje Bukčių miško, o tai, pasak Kornelijos Kazlauskytės, labai įpareigojo atsakingai pažvelgti į apželdinimo sprendinius: pasodintos iš miško pervežtos net 6 metrų aukščio pušys, iš Olandijos specialiai šiam projektui atvežtos sakuros, magnolijos, beržai, klevai, šermukšniai, kalninės pušys, gausybė krūmų ir gėlių, kurie keičiantis sezonams džiugina žiedų ir lapų spalvų kaita.

„Pušų parkas“

Visi butai suprojektuoti taip, kad pirmuose aukštuose turėtų erdvias terasas, o kituose aukštuose - balkonus. Beje, K. Kazlauskytė sako, kad „Pušų parkas“ slepia daug maloniai nustebinsiančių detalių. Pavyzdžiui, pirmų aukštų gyventojams terasų priežiūra nereikalaus ypatingo dėmesio, nes sumontuotos kompozitinės terasinės lentos, tad kasmet nereiks rūpintis jų dažymu ir aliejavimu.

„Pušų parkas“

,,Edukuojame pirkėjus skatindami terasas ir balkonus vertinti kaip papildomą šiltojo sezono kambarį, ne sandėliavimo vietą, todėl daugumoje butų suprojektavome sandėliukus ar drabužines, o stambesnius ir mažiau naudojamus daiktus bus patogu saugoti požeminėje automobilių aikštelėje įrengtose dviračių saugyklose“, atkreipė dėmesį į patogumus projekto atstovė.

Bendroje projekto aplinkoje įrengtos ir penkios žaidimų aikštelės skirtingo amžiaus vaikams, sporto aikštelė ir poilsio zonos vyresniesiems. Investicijos į šias privačias laisvalaikio erdves siekia 73 000 eurų. Projekto vystytojai įsitikinę, kad išskirtinai suprojektuotas kiemas suburs bendruomenę ir bus aktualus tiek šeimoms, auginančioms vaikus, tiek norintiems atsikvėpti po darbo dienos ir pasportuoti, pabendrauti, bei kokybiškai praleisti laiką su artimaisiais.

„Pušų parkas“

Modernus prieskonis – prabangios terasos, įrengtos miške

Ypatingas dėmesys, pasak K. Kazlauskytės, skirtas išskirtinės oazės kūrimui brandžių pušų miške. Čia įrengtos trys terasos su prabangiais danų gamintojo HAY baldais, iliustruojančiais visą ,,Pušų parkas“ projekto koncepciją – novatoriškumą, įspūdingą dizainą ir aukštą kokybę. Jaukiems ritualams, maloniam poilsiui ir kasdienei atostogų nuotaikai – čia ,,Pušų parkas“ gyventojai galės mėgautis arbata, skaityti knygą, šnekučiuotis ar tiesiog gėrėtis gamta ir jos garsais.

Gražu ne tik akims, bet ir jauku bei ilgaamžiška - modernūs baldai terasoms suteikia prabangos prieskonį. Pasak „Skandinaviški interjerai“ rinkodaros vadovės Laimos Aleknavičienės, ,,HAY Palissade“ lauko baldų seriją galima vadinti šiuolaikinio dizaino ikona dėl puikiai atpažįstamo, aukštos vertės autorinio R. ir E. Bouroullec dizaino ir šiuolaikinio tvarumo siekio, kurį iliustruoja medžiagiškumas. Ši kolekcija pasižymi itin tvirta konstrukcija, ir nors baldai yra pagaminti iš įvairiausioms meteorologinėms sąlygoms atsparaus metalo, yra ergonomiškai išformuoti, todėl juose ilsėtis ypač malonu. Tai investicija į metų metus trunkantį džiaugsmą geru pasirinkimu. Jau ne vieną sezoną išbandyti kolekcijos baldai tobulai atlaikė ir lietuviškos, sniego pusnimis apdovanojančios, žiemos iššūkius.

Paskubėkite įsikurti analogų neturinčiuose butuose – prilygsta kotedžui

Projekto pardavimus ir marketingą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovės Olgos Lapinskės teigimu, šiais metais rinkai pristatytas C projekto korpusas gyventojams suteikia dar daugiau privatumo, nes gyvenamasis namas turi atskirą individualų kiemą, kuriuo naudosis tik šio korpuso gyventojai. Be to, erdvios pirmo aukšto terasos (nuo 9 iki 30 kv. m.) prilygsta kotedžo koncepcijai. Butų asortimentas įvairus - nuo pusantro iki trijų kambarių, su skirtingomis pasaulio kryptimis. Kaina prasideda nuo 89 700 eur.

Olga Lapinskė

,,Dalis terasų suprojektuotos jaukiame ir saugiame vidiniame kiemelyje, o kitų butų privatumą saugo pušys. Labai retai Vilniaus rinkoje galima rasti jau pastatytų butų, kurių vieta yra gamtoje, visai šalia miesto. Projektas išsiskiria privatumu, jaukia ir patogia erdve smagiam laikui su antrąja puse, vaikais ir augintiniais. Toks turtas turi didelį išskirtinumą rinkoje, nes tokio būsto analogų rinkoje nėra, jie vienetiniai“, komentavo O. Lapinskė.

„Pušų parkas“

„Pušų parko“ klientai labai vertina tai, kad butai jau yra pastatyti, juos galima apžiūrėti gyvai, o pasirašius notarinę sutartį – nedelsiant pradėti įrengimo darbus. Pageidaujantiems suteikiama galimybė atidėti avansinį mokėjimą iki šešių mėnesių. ,,Kviečiame išsirinkti savo namus atvirų durų dienų metu apžiūrėti teritoriją, nuostabias terasas ir pilnai įrengtą demonstracinį butą“, kviečia O. Lapinskė.

Atvirų durų dienos! Nuolaidų festivalis – net iki 15 000 EUR nuolaida ir dviračių saugykla dovanų atrinktiems butams

Įsikurkite geriausiai parduodamame projekte Vilniuje, kur miesto šurmulį užgožia gamtos ramybė. Dabar atrinktiems butams taikoma iki 15 tūkstančių eurų nuolaidą ir dovanojama dviračių saugykla!

Ypatinga vieta šalia pušyno ir Neries, pilnai išvystyta infrastruktūra ir pridėtinės vertės, kurias siūlo tik ,,Pušų parkas“ tai, dėl ko butai čia sparčiai tirpsta.

Nepraleiskite šios galimybės! Kviečiame registruotis į atvirų durų dienas: (8-37) 282548