Butai pirmajame aukšte – su išskirtiniais privalumais

Apsuptas pušų, šalia Bukčių miško ir Neries upės esantis ,,Pušų parkas“ – tikras gamtos perlas sostinėje. Sparčiai mažėjantis pastatytų butų asortimentas tik įrodo, kad dinamiško miesto gyventojai tiek gyvenimui, tiek investicijai renkasi būstą, kuris turi išskirtinių pridėtinių verčių. Pirkėjai įvertino ir ypač erdvių terasų privalumus, todėl, pasak projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovės Kornelijos Kazlauskytės, butai pirmajame aukšte pritraukė atskirą potencialių pirkėjų segmentą.

,,Kai buvo kuriama projekto strategija, norėjome pirmajam aukštui suteikti išskirtinumo ir unikalumo, todėl šių aukštų butai įrengti su ypatingai erdviomis terasomis – net iki 30 m2. Kai kurios iš jų net didesnės už standartines terasas kotedžuose arba individualiuose namuose, todėl įsigiję patvarius ir patogius lauko baldus gyventojai galės mėgautis vasaros malonumais. ,,Pušų parkas“ – vienintelis projektas Lazdynėliuose, turintis butų su tokiomis erdviomis terasomis bei su tiesioginiu arba daliniu vaizdu į brandų pušyną asortimentą“, – sako K. Kazlauskytė.

Kornelija Kazlauskytė

Visoje projekto teritorijoje išskirtinai apželdintas kiemas su medžiais, daugiamečiais krūmais ir gėlėmis – ne tik džiaugsmas akims, bet ir tikra ramybės oazė, kurios priežiūra rūpinasi profesionali komanda. Tai yra dar vienas didelis privalumas, kai nuo gyventojų pečių nukrenta augalų priežiūros, tręšimo ir kiti sezoniniai darbai, kurių nepavyktų išvengti gyvenant kotedže ar nuosavame name.

Gyventojai džiaugiasi jaukumu ir erdviomis terasomis

Visais ,,Pušų parko“ gyvenimo privalumais jau džiaugiasi ir čia įsikūrę gyventojai. Juos labiausiai sužavėjo projekto lokacija ir išskirtiniai būstai.

,,Džiaugiamės labai patogia infrastruktūra – gyvename visai arti miesto, bet atrodo, kad užmiestyje, privačioje erdvėje, nes aplink tik gamta ir taip tylu, gera. Įsigijau čia 1,5 kambario butą pirmajame aukšte, o pagrindine to motyvacija tapo pušynas ir buto išplanavimas. Žinoma, sužavėjo ir interjeras, eksterjeras, galimybė turėti nuosavą, didelę terasą“, – komentuoja būsto su erdvia terasa ,,Pušų parke“ pirkėja.

„Lazdynėliai yra perspektyvus rajonas, o ,,Pušų parkas“, atsižvelgiant į lokaciją ir kitus privalumus, man įdomus projektas kaip investicija į nuomą su vertės augimo potencialu“, – komentuoja kitas pirkėjas.

,,Mama ,,Pušų parke“ įsigijo 1,5 kambario įrengtą butą pirmajame aukšte. Vertinant jaukumą – nuo eksterjero iki laiptinių ir buto – dešimt balų! Jau nuo pat pirmojo įspūdžio butas – jaukus ir savas. Taip pat labai sužavėjo lokacija – šalia pušyno, įrengti pasivaikščiojimo takai, apželdinta erdvė, kuria galima gėrėtis ir savo jaukioje, didelėje terasoje. O ir komunikacija iš pačių projekto vystytojų buvo labai sklandi ir maloni. Išsiaiškino mūsų lūkesčius, į juos atsižvelgė ir pasiūlė mūsų poreikius geriausiai atitinkantį variantą“, – pasakoja pirkėja.

Paskutinė galimybė įsigyti butus „Pušų parke“

Nors galime išgirsti, kad NT rinka vasarą pasyvi, pasak ,,Pušų parko“ projekto pardavimus ir marketingą koordinuojančios įmonės ,,RSM“ vadovės Olgos Lapinskės, tai – visiškas mitas.

Olga Lapinskė

,,Liepą džiaugiamės fenomenaliu projekto populiarumu rinkoje, nes vos per mėnesį su mumis susiekė net 160 potencialių pirkėjų. Skaičiai kalba patys už save. Paskutinius 12 mėnesių iki šiol esame pirmoje vietoje pagal pardavimų greitį visoje Vilniaus rinkoje ir tuo pačiu Lietuvoje. Mūsų vasaros bestseleriais tapo butai su išskirtinai erdviomis terasomis pirmajame aukšte ir tokie pardavimai šią vasarą sudaro net 50 proc. visų parduotų butų“, – sako O. Lapinskė.

Pasak jos, „Pušų parke“ beliko paskutinė galimybė įsigyti savo svajonių būstą. A korpuse iš 67 butų liko paskutinis butas, B korpuse – iš 68 butų liko trys laisvi butai, o šiais metais pristatytame C korpuse iš 68 butų apie 45 proc. asortimento jau parduota.

Vilniaus NT projektas ,,Pušų parkas“

Projekte galima rinktis įvairaus dydžio butus – nuo 1,5 iki 3 kambarių. Pasak O. Lapinskės, šią vasarą yra populiarūs 1,5 kambario butai pirmajame aukšte. Vienas iš pavyzdžių – buto plotas yra 34 m2, o terasa – ypatingai erdvi ir papildomai prideda prie buto dar net 16 m2.

„Pirmajame aukšte išskirtiniai ir trijų kambarių butai. Asortimente turime 58 m2 butą su erdvia terasa, kurios plotas siekia net 30 m2. Turėti butą gamtoje, šalia pušyno, su terasa, kurios dydis – kaip pusė buto, yra tikrai labai patrauklus variantas. Vasarą toks būstas turės kotedžo funkciją – su didele terasos erdve, kurioje gyventojai galės mėgautis gamtos ramybe ir namais, apsuptais pušyno ir žalumos. Projekte liko tik 16 butų su erdviomis terasomis pirmajame aukšte, todėl tie, kas domisi tokio tipo būstu, turėtų paskubėti“, – pataria O. Lapinskė.

Bendros ,,Pušų parko“ erdvės taip pat iš karto sužavi visus, kurie apsilanko projekte. Prabangių lauko baldų terasos čia įrengtos ir sukurtos kokybiškam ir ramiam poilsiui, bendravimui, laisvalaikiui bei gardžiam kavos puodeliui gamtos apsuptyje.

Atvirų durų dienos: atrinktiems butams nuolaidos net iki 20 tūkst. Eur!

Kviečiame registruotis į atvirų durų dienas, kurios vyksta kasdien! Pasivaikščiokite žaviais, pušimis apgaubtais takeliais, įvertinkite skirtingų dydžių butus ir demonstracinį pilnai įrengtą butą. Asortimentas greitai mažėja, todėl tai – paskutinė galimybė įsikurti unikalioje vietoje, kur miestas susijungia su gamta.

Kviečiame apžiūrėti dviejų kambarių butus – jų kaina prasideda nuo 106 600 Eur, o tokių butų asortimente beliko vos penki. Šeimoms, ieškančioms erdvių namų, yra galimybė įsigyti trijų kambarių butą – šių butų kaina prasideda nuo 169 800 Eur. Tokio dydžio butų asortimente liko tik devyni. Taip pat kviečiame apžiūrėti ir 1,5 kambario butus, kurių kaina prasideda nuo 96 600 Eur. Visų kategorijų butus galima rinktis su pilna arba daline apdaila.

Registracija į atvirų durų dienas tel. nr. 846302520