Paskutinė galimybė įsikurti pušų apsuptyje

Butai šalia pušyno, gamtos peizažas pro langus ir pušų kvapas bei ramybė ilsintis prabangiose laisvalaikio erdvėse. Tai realybė, įgyvendinta Lazdynėlių mikrorajone, NT projekte „Pušų parkas“, kuris žavi didžiulėmis terasomis pirmajame aukšte, įvairaus dydžio butų pasirinkimu ir komfortą teikiančiomis pridėtinėmis vertėmis. Čia kasdienybe jau džiaugiasi naujakuriai, o paskutiniai likę butai laukia šeimininkų, pasiruošusių sukurti jaukumą išskirtinėje aplinkoje esančiuose namuose.

Pasak projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovės Kornelijos Kazlauskytės, „Pušų parkas“ jau džiaugiasi subūręs bendruomenę, o netrukus projekto būstai bus visiškai išparduoti, liko paskutinė galimybė svajonių namus išsirinkti iš vos 32 butų su skirtingų lygių pilna ar daline apdaila: A korpuse liko 1 butas, B korpuse – 3 butai, o C korpuse – 28 laisvi butai.

„Pušų parko“ projektas Lazdynėlių mikrorajone

„Džiaugiamės, kad kartu su komanda sukūrėme projektą, kuris nepriklausomai nuo sezono bei situacijos NT rinkoje išlaiko rekordinį susidomėjimą, kas mėnesį gerina klientų srauto ir pardavimų rezultatus. „Pušų parkas“ išsiskiria koncepcija, pridėtinėmis vertėmis, kurių neturi kiti projektai NT rinkoje. Kad įgyvendintume tokį rezultatą, kuris atitiktų svajonių būsto lūkesčius, į šį projektą įdėjome visą patirtį, daug pastangų ir meilės, be to, visą projekto įgyvendinimo laikotarpį stebėjome rinką, reagavome į pirkėjų atsiliepimus, todėl keitėme sprendimus, kad visąlaik būtume bent vienu žingsniu priekyje ir neprarastume aktualumo ir išskirtinumo. Džiaugiamės, kad rinka tai pamatė ir įvertino. Projekto įgyvendinimui einant į pabaigą, susidomėjimas nemažėja, tik didėja. Pardavimai vyksta greičiau nei planavome, todėl tai – paskutinė galimybė ieškantiems pastatyto ir išskirtinio būsto Vilniuje gyvenimui ar investicijai“, – sako K. Kazlauskytė.

Kornelija Kazlauskytė

Kas žavi pirkėjus? K. Kazlauskytės teigimu, „Pušų parke“ pagalvota apie viską, kas gali teikti džiaugsmą gyventojams: pušyne bendruomenei skirtos lauko terasos su moderniais lauko baldais, jaukios, elegantiškos bendrosios erdvės su autoriniais lietuvių kūrėjų veidrodžiais, skirtingų tipų apšvietimu ir nuolat skambančia fonine muzika. Tai tik kelios prabangios detalės, išskiriančios „Pušų parką“ iš kitų projektų. Viena didžiausių verčių Lazdynėlių mikrorajone, greta didžiausio Vilniuje Bukčių miško bei Neries upės esančiame NT projekte, – galimybė nedelsiant įsikurti pušynu kvepiančiuose namuose, gyventi ramybėje, gamtoje, tačiau dėl išvystytos viešosios infrastruktūros visiškai paprastai ir greitai pasiekti Vilniaus centrą. Visi pirmo aukšto butai turi erdvias, iki 30 kv. m, apželdintas terasas, o 2–4 aukštų butai skirtingų tipų balkonus.

Ypatingas dėmesys skirtas visų amžiaus grupių gyventojų saugumui ir laisvalaikiui, suplanuojant ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų sporto, žaidimo ir poilsio zonas, be to, visą teritoriją aptveriant tvora su automatiniais vartais ir varteliais, įrengiant vaizdo stebėjimo ir įėjimo kontrolės sistemas.

Vasarą vainikavo įspūdingi rezultatai

„Nors kalbama, kad vasarą daugelis atostogauja, mažėja pirkėjų srautai bei pardavimai, mes džiaugiamės projekto rezultatais, vasara buvo įspūdinga. Palyginti su praėjusių metų „Pušų parko“ vasaros pardavimais, šįkart juos padidinome net 2,7 karto ir pasiekėme apie 3,5 mln. eurų apyvartą. Domėdamiesi projektu šią vasarą į mus kreipėsi daugiau nei 400 potencialių pirkėjų. Palyginome jų kontaktų srautus su praėjusių metų vasara, šįmet vasaros srautai padidėjo net tris kartus arba 300 proc. O 2024 m. rugpjūtį aptarnavome rekordinį šią vasarą klientų srautą – per vieną mėnesį buvo pasiektas tokio paties dydžio kaip visos praėjusių metų vasaros pirkėjų srautas.

„RSM“ vadovė Olga Lapinskė

Džiaugiamės, kad laisvų butų asortimentas tirpsta, o pirkėjų srautai išlieka rekordiniai. Tai parodo, kad pirkėjai įvertino „Pušų parko“ koncepciją ir pridėtines vertes. Kviečiame apsilankyti gyvai, apžiūrėti likusius butus, turime keletą laisvų butų su daline ir pilna apdailomis. Organizuojame ir atvirų durų dienas, pasiruošėme rudeniui ir pirkėjams pristatėme naujus išskirtinius auksinio rudens pasiūlymus“, – apie sėkmingus „Pušų parko“ rezultatus kalba projekto pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovė Olga Lapinskė.

Atvirų durų dienų metu – auksinio rudens pasiūlymas atrinktiems butams

Reaguojant į rinkos lūkesčius, kad didžioji dalis pirkėjų nori įsigyti būstą su pilna apdaila, svajojantys apie išskirtinius namus, kviečiami į atvirų durų dienas, kurių metu atrinktiems „Pušų parko“ butams taikomas ypač patrauklus pasiūlymas – pilna apdaila nuo 81 euro už kv. m.

„Pasirūpiname visais klientų rūpesčiais, juk naujų namų įrengimas turi būti malonus, kupinas gerų emocijų, todėl rudens sezoną atidarome su ypatingu pasiūlymu, kuris taikomas ribotam skaičiui atrinktų butų – ypač patraukli kaina pilnai apdailai, kad svajonių namus įrengti būtų dar komfortiškiau“, – komentavo O. Lapinskė.

Kviečiame apžiūrėti laisvus butus su daline arba pilna apdailomis, kurių kaina prasideda nuo 96 600 Eur. Galėsite pasivaikščioti po uždarą projekto teritoriją ir sužinoti daugiau apie šiuo metu taikomas akcijas ir nuolaidas iki 20 000 Eur.

Į atvirų durų dienas kviečiame registruotis: +370 463 02520.