RSM“ koordinuojami projektai tampa sėkmės istorijomis

„RSM“ rinkoje nebe naujokai. Jau gerai žinomi kaip unikalią, išskirtinę pardavimų ir marketingo strategiją paruošianti ir įgyvendinanti komanda. Jie atrado nišą ir pasiūlė NT vystytojams ne tik bendradarbiauti greitai ir efektyviai parduodant projektą, bet ir auginti savo, kaip vystytojo vardą, žinomumą ir tapti atpažįstamais, stipriais prekės ženklais, kuriais žmonės pasitiki, žavisi jų projektų išskirtinumu, kokybe.

,,Kuo sudėtingesnis NT projektas, tuo mums įdomiau. Nors projektai ir vystytojų poreikiai yra skirtingi, tačiau visų jų tikslas iš pasyviai parduodamo projekto tapti rinkos lyderiu, pakelti pardavimus iki TOP geriausiai parduodamų projektų pozicijų rinkoje. Mūsų komandos rekordas viename iš atstovaujamų NT projektų per mažiau nei metus pasiektas net iki 300 proc. pardavimų augimas“, sako „RSM“ įmonės direktorė Olga Lapinskė.

Rezultatai kalba patys už save, o pirmieji NT projektų pardavimų augimai vidutiniškai prasideda po 1-3 mėnesių nuo bendradarbiavimo pradžios su NT vystytoju. Greičiausias „RSM“ pasiektas rezultatas – pirmas pardavimas pasiektas per keturias dienas nuo marketingo ir pardavimų starto. Tokius rezultatus lemia patyrusi komanda, NT rinkos marketingo ir pardavimų ,,Know-how“ praktika, sukaupta dirbant su labai skirtingos koncepcijos NT projektais, vystytojų poreikiais, nuolat kintančia rinka. Su kiekvienu vystytojų pasirašomi konfidencialumo įsipareigojimai ir kiekvienam objektui formuojama individuali komanda.

Eksperimentuoti su dabartine rinka – rizikinga. Reikia pamatuotų žingsnių

Pasak O. Lapinskės, yra NT vystytojų, kurie nori maksimalaus pardavimų greičio ir plėtros, kiti nori lėtesnio pardavimų proceso, tačiau orientuoto į maksimalų pelną. Kiekvienam NT vystytojui paruošiama unikali strategija kaip, atsižvelgiant į poreikius, įgyvendinti pardavimų tikslą, kokie veiksmai efektyviausi.

pajūris, palanga, nida, neringa, lietuva, shutterstock

Pasirašius sutartį „RSM“ tampa atsakinga už vystytojo marketingo ir pardavimų valdymą, taip pat prisideda ir prie NT projektų koncepcijos kūrimo bei stiprinimo. O. Lapinskės teigimu, nėra paprasto kelio parduoti. Klientų poreikiai auga, rinka yra konkurencinga. Todėl manyti, kad pakaks paprastų triukų, gali kainuoti išmestus į balą pinigus neapgalvotai marketingo ir pardavimų strategijai. Kokia dabar rinka, kodėl sunku parduoti? Rinka sudėtinga, konkurencija kaip niekad stipri, o derybinė galia pirkėjo rankose. Tai daro neigiamą įtaką NT pardavimams. Todėl sumanu yra iš karto pradėti nuo efektyvios pardavimų ir marketingo strategijos. Tai padės sutaupyti laiko, lėšų ir parduoti.

Bendradarbiavimo modelius pritaikė pagal poreikius

„RSM“ unikalumas yra atsižvelgiant į NT vystytojo poreikius, pasiūlyti jam tinkančią strategiją. Galima rinktis iš kelių pardavimų marketingo modelių.

Pagrindinis iš jų yra projekto pardavimų ir marketingo koordinavimas 360 laipsnių – kai „RSM“ komanda apima visą pardavimų ir marketingo procesą nuo NT projekto pradžios įtraukiant pagrindines paslaugas, taip pasirūpinant ne tik efektyviais pardavimais, bet ir pagrindinio vystytojo prekės ženklo įvaizdžio rinkoje stiprinimu.

Naujas, unikalus projektas Žvėryne

Kitas modelis yra hibridinis, kai „RSM“ komanda prisijungia prie projekto, kuris jau įvestas į rinką, turi vidinę pardavimų ir marketingo komandą, tačiau vystytojas nemato arba nėra patenkintas rezultatu, sulėtėjęs pardavimų procesas, todėl reikalingi papildomi pajėgumai, kurie garantuotų NT projekto pardavimų augimą ir vystytojo, kaip įmonės, plėtrą.

,,Kuriame NT projektą kartu su vystytoju arba prisidedame prie NT projekto pardavimų ir marketingo tada, kai projektas jau įvestas į rinką. Optimizuojame sąnaudas, nes mūsų komandai vystytojas moka už faktinį rezultatą. Tokiu atveju ir vystytojui lengviau suvaldyti fiksuotas išlaidas, pereiname prie strategijos, kai jos yra lygios pardavimų rezultatui, o tai iš esmės yra visiškai kitoks modelis, NT vystytojų rinkoje suteikiantis galimybę efektyvinti verslo planus ir reguliuoti išlaidas, kai atsiranda pardavimų svyravimai rinkoje. Pritaikome savo patirtį, dirbame su vystytoju ir išgryniname projektui geriausiai tinkamą ir unikalią strategiją. Testuojame daug skirtingų idėjų, kad rastume tai, kas atneša geriausią rezultatą. O geriausia dalis, kad vystytojas gauna mūsų patirtį, pardavimus, tampa lyderiaujančiu projektu rinkoje, o moka tik už numatytą ir pasiektą rezultatą“, sakė O. Lapinskė.

Komandoje – didelę patirtį turintys talentai, orientuoti į rezultatą

,,Mes nesame komanda, kur dirba kaip NT rinkos brokeriai. Mūsų komanda dirba su ilgalaikiais kontraktais, tampame strateginiu partneriu, kuris nuolat „kvėpuoja“ virš projekto marketingo ir pardavimų bei generuoja rekordinius rezultatus. „RSM“ komandoje yra atrinkti talentai su didele 10 - 20 metų patirtimi NT, pardavimų, marketingo, kitose srityse. Mano pačios karjera NT rinkoje prasidėjo nuo darbo su didžiausiais vystytojais Lietuvoje, esu prisidėjusi prie daugiau kaip 50 naujų projektų ir jų etapų NT rinkoje. Ambicija ir talentai traukia tokius pačius. Šiais metais papildėme savo komandą naujais žmonėmis, kurie dirbę ir tarptautinėse rinkose, pvz. 8 metus Dubajuje. Darbui su NT projektu suformuojama strateginė atsakingų vadovų ir specialistų komanda. Su kiekvienu projektu dirba dvigubi pajėgumai, kurie atsakingi už pardavimų įgyvendinimą. Vis stipriname komandą išskirtiniais talentais. Galime sakyti, kad lyderiai traukia lyderius. Todėl visada siekiame maksimalaus ir geriausio rezultato savo klientams“, akcentavo O. Lapinskė.

„RSM“ pardavimų proceso administravimas apima visus žingsnius nuo NT projekto koncepcijos ir rekordinių kontaktų srautų generavimo iki pirmo kontakto su pirkėju, preliminarios notarinės sutarties sudarymo ir pilno pinigų atvedimo į vystytojo sąskaitą. Galiausiai, jeigu pirkėjas pageidauja, būstas įrengiamas iki baldų, pasirūpinama visomis interjero detalėmis. Kitaip tariant, „RSM“ gali pasirūpinti visu pardavimo procesu – nuo marketingo sukūrimo iki pardavimų administravimo, notarinės sutarties sudarymo.

Norite padvigubinti pardavimus? „RSM“ komanda kviečia registruotis į nemokamą konsultaciją +370 60200655

Didelė patirtis, profesionalumas ir rezultatas. „RSM“ komanda kviečia kartu dirbti NT projektų vystytojus, kurie pasiryžę padvigubinti pardavimus ir tapti lyderiais. Registruokitės į nemokamą konsultaciją, susipažinkime ir kartu siekime pergalės.

Registracija telefonu: +370 60200655