Siūlo įvairovę, modernumą – tampa traukos centru

„Mūsų strateginės investicijos į lauko terasas įvairiomis prasmėmis pasiteisino su kaupu, tai rodo ir šiltuoju metų sezonu į viršų šokantys lankytojų srautų rodikliai. Vertinant 2–3 metų veiklos rezultatus, o ypač šiltojo sezono lankytojų srautų rodiklius bei apyvartą, galima tik pasidžiaugti – CUP tampa tikru traukos centru sostinės centre“, – sako prekybos centro CUP vadovė Ona Nevinskienė.

Vien šių metų balandį CUP prekybos centras sulaukė daugiau kaip 600 tūkst. lankytojų – tai pats didžiausias šio mėnesio rodiklis per pastaruosius trejus metus. Pasak CUP vadovės, puikių rezultatų pasiekta ir dėl gero lankytojų poreikių išmanymo. Atsižvelgiama, kad prekybos centro srautas didžiąja dalimi – jauna auditorija, komfortą, modernumą, teikiamų paslaugų greitį bei įvairovę besirenkantys, estetišką aplinką, gamtinį kraštovaizdį, buvimą atvirame ore vertinantys žmonės.

Lankytojų srautas

„Kaip vieną mūsų privalumų, lemiančių stabilų srautų augimą, įvardinčiau įvairovę. Kur tik mūsų nuomininkai turi terasas – ar jos būtų pirmame, trečiame ar penktame aukšte, ar ant pastato stogo, visur galima rinktis: kavą su užkandžiu ar desertu, specialiai paruoštą kepsnį ar vieną iš daugelio picų, originalias salotas ar pikantišką sumuštinį. Visi, kuriems norėsis naujovių, jų tikrai atras, bet nenusivils ir tie, kuriems svarbu, kad viską, ką pamėgo, rastų ankstesnėse vietose“, – pastebi O. Nevinskienė.

Tinka ir skubantiems, ir besigrožintiems vaizdais

Prekybos centro pirmojo aukšto naujiena – išplėtusi ir atnaujinusi patalpas bei šią savaitę duris atvėrusi kepyklėlė „Crustum“. Į erdvią lauko terasą lankytojai kviečiami paskanauti atnaujinto ir pagausėjusio asortimento – tai ir seniau pamėgti skanėstai, ir dar subtilesnių skonių bandelės, pyragėliai, desertai.

Pirmajame aukšte įsikūrę lietuviško sūrio „Džiugas“ namai šalia kavos siūlo paragauti sūrių ir skanėstų, visi jie gaminami su „Džiugo“ sūriu. Čia galima įsigyti daugelį sūrio „Džiugas“ rūšių, įvairių džemų, balzamų ar pasimėgauti rūšiniais vynais.

Greta – kiti du žinomi kavinių tinklo prekių ženklai, tai – „Caif Cafe“ ir „Julius Meinl“. Pirmasis siūlo miesto kavą ir jos derinius kartu su specialiai kavinei ruošiamais užkandžiais ir desertais, antrasis vilioja išskirtine kava – nuo austriškos kavos namų klasikos iki originalių naujovių, prie jų – ypatingus, elegantiškus desertus.

Caif Cafe

Skubantieji bei norintys greitai ir skaniai užkąsti pirmajame aukšte dažnai renkasi sumuštinių restoraną „Subway“ – lauko terasoje malonu pasimėgauti šviežiu ir originaliu sumuštiniu, skaniu padažu arba pasirinkti šviežiai iškeptą sausainį.

Trečiajame CUP aukšte geros kavos lauko terasoje tradiciją tęsia „Vero Cafe“ – čia durys atdaros jau nuo 8 val. ryto, o pusryčiaujant malonu pasigrožėti Vilniaus panorama. Visą dieną iki 18.30 val. galioja ir platus kokybiškų pusryčių, arba brančo, valgiaraštis, jame – Benedikto kiaušiniai, košės, gardūs blyneliai, šviežios salotos.

Vero Cafe

Šiltojo sezono tradicine vieta trečiajame aukšte tapo ir „Grill London“ terasa, kurią yra pamėgę gardžių mėsos, žuvies ar jūros gėrybių patiekalų gerbėjai. Vieni populiariausių „Grill London“ patiekalų yra Josper kepsninėse ant žariju kepami kiaulienos šonkauliai, Teriyaki vištienos kumpeliai, Cezario salotos su vištiena, jautienos išpjovos steikas, lašišų filė kepsniai kartu su klientų pasirenkamais garnyrais. Taip pat mėgstamas patiekalas yra Buddha bowl, kurį galima susikomplektuoti su norimu pagrindu, mėsos, jūrų gėrybių arba daržovių iešmeliais bei padažu.

Grill London

Sezono naujiena – sveikuoliškos pinsos

Vasarą jau trečius metus festivalio „Summer stories“ muzikos garsais suskambėsianti „Upės terasa“ – laisvalaikio, restoranų ir koncertų erdvė, iš kurios atsiveria įspūdingi Vilniaus senamiesčio vaizdai. Festivalio pradžią žymės nuotaikingas atidarymo koncertas šeimoms. Birželio 1-ąją „Upės terasoje“ visus linksmins aktoriai Aidas Giniotis, Andrius Kaniava ir Vytautas Rašimas. Atvykusius prekybos centras CUP vaišins ledais. Nemokamu renginiu prasidėjęs festivalis truks visą vasarą, išsami jo programa skelbiama interneto svetainėje www.upesterasa.lt.

Terasų sezonas prekybos centre CUP: pasiūlos įvairovė, naujovės, lankytojų srautų rekordai

Nuostabiais Vilniaus senamiesčio vaizdais pasigrožėti galima pasirinkus verslo ar šeimos pietus „Can Can Pizza“ erdvėje penktajame prekybos centro aukšte. Valgiaraštyje – rankų darbo picos, užkandžiai ir salotos, įvairūs karštieji, lietuviški bei kitokie patiekalai, o nuo birželio pradžios – ir naujo meniu siurprizai.

Jeigu jaučiate silpnybę Rytams, penktajame aukšte galite pasirinkti „Manami“ – kelionę po neragautą Aziją, išbandant visų svarbiausių šio regiono virtuvių patiekalus. Čia įsikūrusi ir „Charlie Pizza“, jos sezono naujiena – net 9 pinsų variacijos: su traškia plutele ir ypatingai švelniu vidumi, lengvo skonio ir, beje, labai vertinamomis Kalifornijos sveikuolių. Galioja ir anksčiau čia pradėtas taikyti formatas: užsisakiusieji patiekalą iš dienos meniu yra vaišinami dienos sriuba.

Charlie Pizza

Penktasis – ne paskutinis terasų aukštas prekybos centre: pakilę aukščiau rasime dar ir „Grill Terrace“, kur grožėdamiesi sostinės vaizdais galėsime paskanauti aukštos kokybės grilio patiekalų, pasimėgauti Vilniaus panoraminiais vaizdais.

Grill Terrace